Şimdi Ara

Plakaya bir sürü trafik cezası yemişim dikkat edin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir hafta içinde İstanbul- İzmir - Antalya arasında bir kaç kez mekik dokudum. yolun hemen hemen tamamı ya otoban yada bölünmüş yoldu. Radar olabileceğini düşündüğüm yerlerde - yerleşim merkezlerine yakın yerler- 90 ı geçmedim ama boş görünen yollarda en fazla 120 ye kadar çıktığım oldu. Buna rağmen farklı yerlerde polis filan olmamasına rağmen plakama cezalar kesilmiş. Ve adresime postalanmış.

İşin kötü yanı itiraz etmek için, radar makbuzunda belirtilen hızın aksini benim ispatlamam gerek. Ki bu mümkün görünmüyor.

max. 120 ile giderken ceza yemek ya benim şanssızlığım yada devletin beni soyması. sonuç olarak havaya ödeyeceğim cezalar içime oturdu maalesef.

radar görmeseniz bile dikkatli olun arkadaşlar.

• gezici radarlar veya kameralara yakalanmışsınızdır. illa radara giren durdurulacak diye bi şey yok.
  • radar olduğu zaman uyarı tabelası olması gerekmiyormu bu yolda radarla hız kontrolü yapılmaktadır diye neyse geçmiş olsun
  • Verin mahkemeye, fotoğraflı kanıt yoksa iptal edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Verin mahkemeye, fotoğraflı kanıt yoksa iptal edilir.

muhtemelen fotoğraflı bir ceza gelmiştir adrese, değil mi @_Lupara_.
  • Babam bir kere kırmızı ışıkta geçmiş.60 küsür TL ceza gelmişti baya bi önce.Babama geçtin mi diye hiç geçmedim demişti
  • ceza zarfından fotoğraf çıkmadı. sadece tarih saat vs. belirten standart bir makbuz vardı. belirtilen gün ve saatte oradan geçtim muhtemelen ama hızımla ilgili kesin bir delilim yok. Kaldı ki belirtilen hızlarda da olabilirim. gözüm sürekli göstergede olmuyor sonuçta. Bu yüzden mahkeme işi bana astarı yüzünden pahalıya da gelebilir. zaten benim mesaj yazma amacım, kötü bir sürprizle karşılaşmamaları için arkadaşları uyarmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun
    kaç tane ceza aldınız
    bu arada şehir girişlerinde kameralar oluyor mobese gibi
    ya da şehir içinde ve fotoğrafı örneğin konyada aracın arkasından çekiyor
  • Antalya-izmir arası nazilli ve izmir'e girişte kısıkköy tarafı dışında radara denk gelmedim.Zaten denizliden sonra yol o kadar bozuk ki hızlı gidersen araba taş fırlatıyor.
  • plakayı çamurla kapatıp çıkcan yola
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

plakayı çamurla kapatıp çıkcan yola

bu seferde plaka okunmuyor diye ceza yemeyelim.
  • Yollar tuzaklarla dolu ...
  • Ee nolcak üretmeyip sadece tüketen ülke olunca halka koklattığı parayı kepçeyle alırsın tabi buda iyi yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

plakayı çamurla kapatıp çıkcan yola

bu seferde plaka okunmuyor diye ceza yemeyelim.

Öyle full kapatmıyacan.Adamlar çakar yoksa,gerçi dediğim yöntemde de çakarlar da en azından tesadüf diye algılarlar.Senin yöntemde direk basar cezayı.Örn. plakan 34 KS 982 ise, KS'nin S'sini çamurla karala,veya en sonraki 2 haneli veya 3 haneli rakamın 1 hanesini karala.

• Ya başka yöntemler de varda çok şık olmaz diye dillendiremiyorum.
  • Şirket aracına 91 km ile radar cezası gelmiş, bizimki bilememiş şehir içinde basmış 90 civarı... Malum hız sınırı 70... Mecbur hemen ödeyeceğiz, süreyi geçirmemek lazım indirimden faydalanmak için...
  • @meta80

şimdilik 3 tane geldi. Ama bir kaç tane daha gelmeyeceğinin garantisi yok. çünkü bunları da beklemiyordum.
  • Çok geçmiş olsun 3 ü de radar mı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_
    @meta80

şimdilik 3 tane geldi. Ama bir kaç tane daha gelmeyeceğinin garantisi yok. çünkü bunları da beklemiyordum.

Gercekten kotu bi durum benim bi tanidigim vardi istanbul'dan malatya'ya gidiyor gidene kadar 5 kere radar yuzunden durdurdular son durduran ekiple kavga etmisti artik canina tak etmisti adamin bu olayi hala unutamad i:)
  • Ehliyete ceza puanı işlenmediği sürece sonuç nedir=Parası olan basar mantığına dönüyo olay...Şehirlerarası yolda mutlaka dur-cez işlemi yapılmalı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.