Şimdi Ara

plaka lambalarını sökmek istiyorum. muayenede sıkıntı çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plaka lambalarından sol ampul patlamış. Arkadan bakınca güzel gözükmüyor. Yeni ampul taktıracak vaktim yok. Ampulleri söksem muayenede herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

• 1 ay önce aracımı muayeneye soktuğumda benim plaka lambaları yanmıyordu hafif kusur yazdılar. İstanbul yolu ankara tüvtürk istasyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

1 ay önce aracımı muayeneye soktuğumda benim plaka lambaları yanmıyordu hafif kusur yazdılar. İstanbul yolu ankara tüvtürk istasyonu.

muayenede hafif kusur sayısında limit var mı? mesela araçta 10 tane hafif kusur varsa muayeneden kalır gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

1 ay önce aracımı muayeneye soktuğumda benim plaka lambaları yanmıyordu hafif kusur yazdılar. İstanbul yolu ankara tüvtürk istasyonu.

muayenede hafif kusur sayısında limit var mı? mesela araçta 10 tane hafif kusur varsa muayeneden kalır gibi?

Bir sınır yok, yaptırmak zorunda da değilsiniz hafif kusurları. Benim araçta 7-8 tane hafif kusur çıktı ama muayeneden geçti. Hayati öneme sahip olmayan şeyleri hafif kusur yazıyorlar. Plaka aydınlatması hayati bir öneme sahip değil, trafiği tehlikeye atacak bir durumu yok.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    benim araçta bakmışlardi. Hatta gündüz vakti yanıyor mu diye eliyle gölge yapmıştı. Ama sizin durumda sonuç ne olur Bilmiyorum.

• Hicbi sorun cikmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaka lambaları hafif kusurdur. İşin dikkatimi çeken yanı muayne kağıdına silecek suları bitmiş diye hafif kusur yazmışlardı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lambayı değiştirecek vaktiniz yok ama sökecek vaktiniz var? Hmm o da iyiymiş. Gece karanlığında okunmayan plaka ile gezeceğim diyorsunuz. İyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Lambayı değiştirecek vaktiniz yok ama sökecek vaktiniz var? Hmm o da iyiymiş. Gece karanlığında okunmayan plaka ile gezeceğim diyorsunuz. İyiymiş.

/>
  • bende uygun bir kapak gif bakıyordum ama erken davranmışsınız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

bende uygun bir kapak gif bakıyordum ama erken davranmışsınız....

Alın hocam gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 14 Temmuz 2016; 15:42:11 >

• Far ayarsızlığını bile hafif kusura çevirdiler. Tam Türk modeli muayene sistemi oldu. Biri yere diğeri göğe bakan fara sahip araçlar muayeneden geçerse ben ne anladım o muayeneden? Aracın ruhsatında yeşilsiyah yazıyormuş öyle bir renk yokmuş git ruhsat değiştir diyorlar, tescil aracın ağırlığını bilgisayara yanlış girmiş gibi üfürükten şeylerden muayeneden geçemiyorsun ama far hafif kusur. Tüvtürk para tuzağından ibaret. fren testi, ceza-borç kontrolü, ampul kontrolleri dışında gerisi fasarya.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Far ayarsızlığını bile hafif kusura çevirdiler. Tam Türk modeli muayene sistemi oldu. Biri yere diğeri göğe bakan fara sahip araçlar muayeneden geçerse ben ne anladım o muayeneden? Aracın ruhsatında yeşilsiyah yazıyormuş öyle bir renk yokmuş git ruhsat değiştir diyorlar, tescil aracın ağırlığını bilgisayara yanlış girmiş gibi üfürükten şeylerden muayeneden geçemiyorsun ama far hafif kusur. Tüvtürk para tuzağından ibaret. fren testi, ceza-borç kontrolü, ampul kontrolleri dışında gerisi fasarya.

Bir arakadaşın yeni aldığı bir eski arabasında yakıt kaçağu vardı. Manifoldun üzerinde göl olmuş ama TÜV'den yenei geçmişti. İki km gidilmesi bile riskli bir araba ama muayeneden geçmiş... Çoğu muayene "gözle kontrol", anlıyoruz, ama onu da pek iyi yapmıyorlar. Hayır, az bir ücret de değil, insan biraz teknik hizmet bekliyor.

TÜV ilk geliğinde aynı hafif kusurla iki defa üst üste geçilemiyordu. TÜV'ü de benzettiler.

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    usta sen yöneticisin anladığım kadarıyla

bana geçen gün 15 gün sebepsiz yere forumdan uzaklaştırma neden verdiniz ?
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınızı buraya yazmanız bile o cezanın bir işe yaramadığını gösteriyor...

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

neyse sağlık olsun

:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.