Şimdi Ara

Plaka değiştirmek mantıklı mı ? ( plaka -sigorta ilişkisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni araç aldım aracın üstünde 06 plaka var. Benim nufus kaydım osmaniye. Osmaniye sigorta masrafları Ankara masraflarından daha ucuz diye biliyorum.

Plaka değişikliği için sanırım noterde fazladan 90 lira veriyorsun
    20 liraya yakın şoforler odası alıyor
    40 lira da plaka basan yere ödüyorsun.
    toplamda yaklaşık 150 lira para yapıyor.

plaka değiştirmek ve bu işlerle uğraşmak mantıklı mı ? sırf Ankara diye bu farktan daha fazla sigorta ücreti öder miyim ?

• Degmez. Sigortada 150 lira farkin olusacagini dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul sigorta 560 tl muğla sigorta 260 civarı tuttu bende. Verin muameleciye yapsın ne gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı plaka diye arkanızdan küfür ederler . trafikte hata yapmasanız bile
  • Bende ankaradan araba almıştım ruhsat ta muayene kısmında bir tane yer kalmıştı yeni yaprak 100 tl ye felan maal oluyor demişlerdi bende plaka değişikliği yaptım tüm ruhsat değişiyor zaten sizde bakın muayene kısmında yer 1 tane felansa bir masraftan kaçınırsınız.. zaten plaka değişimi olmadan önce sigorta yapılıyor ben 290 â yaptırmıştım plaka değiştikten sonra zeyl edildi 210 tl ye düşmüştü.. birde noter parası farklı plaka basma parası felan var hesaplayın işte :)

Bir de çakal sigortacılar var misal diğer aracım 06 plaka 3 yıldır bende bu sene yok ankarada kaza oranı çok sizin ikamet kırşehir olsa bile plaka ankara olduğu için sigorta çok çıkıyor diye ayak yapıyorlar. Gittim başka yerden 190 â yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 3 Ağustos 2015; 0:08:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.