Şimdi Ara

Pl'leri report etmeyi görev olarak görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yaklaşık 1.5 senedir oynuyorum, bugüne kadar 100 ranked kaybettiysem 99'u pl yüzündendir. Her ranked maçta 0/4, 0/7 oynayıp jungle'a rage atıp, kurwa kurwa diye etrafa saldırıp oyun sonu buildine 4-5 ward alan gördüyseniz bilin ki o pldir. Artık ben görev edindim pl gördüğüm an direk report atıyorum, mesaj olarak ta cuz of pl yazıyorum. Bir millet bu kadar mı beceriksiz, bu kadar mı cahil olur anlıyamıyorum. Yok yani her ranked maçında 20.dakkada 4/1 sonuçla surrender atıyorlar premade girip. Tamam anladık sizin elo yükseltmeye niyetiniz yok ama beni elo hell'e mi sokucaksınız anlamadım? Elom 1542 şuanda, bu pller olmasa platin olmuştum rahat ama yok işte... Komple bi odaya sokup dövsek bu pl leri...

• Çok basit bir insansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pl nedir ? Ne işe yarar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

Çok basit bir insansın.

sen çok zeki ve farklısın başarılar. Elo kaybediyoruz her maç diyoruz bu pller yüzünden içimdeki hıncı dökmem lazım bunun içinde dhdan başka yer bulamıyorum. sadece başlığı açıyorum ve usulca çıkıyorum iki gün girmiyorum. trololo
  • Nalet olsun bu pl lere. Pl ler yüzünden oyun oynanmaz bir hal aldı. Bir de Rs ve bazı Tr ler var ki aman allahım.
  • Karthus alsan kaybetmezdin.

• Bu Polonezler ile ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum, benim takımıma gelen Polonezler'in 3/4'ünü premade oynamak üzere friend list'e ekliyorum. Şu güne dek tanıdığım Türkler'e nazaran çok daha yetenekliler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ignore + report gg
  • burda türk, pl tartışması yapmıyoruz. ben pl görünce pkklı muhamelesi çekiyorum o kadar. pllere karşı o kadar ırkçıyım ki böyle verseler ağızlarını burunlarını kırarım. her maç 0/10 oynayıp sinir hastası ettiler beni sonunda. türklere laf ederdim polonyalıları görünce türkler iyi gelmeye başladı. bu kadar beceriksiz bir millet olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberbandit

Postkasar botu açık mı bıraktın

• quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

burda türk, pl tartışması yapmıyoruz. ben pl görünce pkklı muhamelesi çekiyorum o kadar. pllere karşı o kadar ırkçıyım ki böyle verseler ağızlarını burunlarını kırarım. her maç 0/10 oynayıp sinir hastası ettiler beni sonunda. türklere laf ederdim polonyalıları görünce türkler iyi gelmeye başladı. bu kadar beceriksiz bir millet olamaz.

Afedersin de Polonyalılar anana bacına bir şey mi yaptı ?

• quote:

Arkadaşlar oyunu yaklaşık 1.5 senedir oynuyorum, bugüne kadar 100 ranked kaybettiysem 99'u pl yüzündendir. Her ranked maçta 0/4, 0/7 oynayıp jungle'a rage atıp, kurwa kurwa diye etrafa saldırıp oyun sonu buildine 4-5 ward alan gördüyseniz bilin ki o pldir. Artık ben görev edindim pl gördüğüm an direk report atıyorum, mesaj olarak ta cuz of pl yazıyorum. Bir millet bu kadar mı beceriksiz, bu kadar mı cahil olur anlıyamıyorum. Yok yani her ranked maçında 20.dakkada 4/1 sonuçla surrender atıyorlar premade girip. Tamam anladık sizin elo yükseltmeye niyetiniz yok ama beni elo hell'e mi sokucaksınız anlamadım? Elom 1542 şuanda, bu pller olmasa platin olmuştum rahat ama yok işte... Komple bi odaya sokup dövsek bu pl leri...

Genelleme yaparsak haklisin bir de premade girip jungler-solotop ad carry-support seçmeleri yok mu

• Aferin canım.
  • pl diyince pulsefire ezreal diyorsun sandım :D arkadaşlar takımda biri ezreal seçince anında quit ya da eve pickleyin revive tp i am afk diyin birini leave atmaya zorlayın. hepsi mi kötü olur. hayır ben de iyi ez oynamam hatta hiç oynamam ama bunlar ayrı bir kötü.
  • Klasik Türksün sen de şuanda.

Elalemin PL sine RU suna laf atar . kendi devletine laf atılınca vay efendim siz kim oluyosunuz racist noobs
  • quote:

burda türk, pl tartışması yapmıyoruz. ben pl görünce pkklı muhamelesi çekiyorum o kadar. pllere karşı o kadar ırkçıyım ki böyle verseler ağızlarını burunlarını kırarım. her maç 0/10 oynayıp sinir hastası ettiler beni sonunda. türklere laf ederdim polonyalıları görünce türkler iyi gelmeye başladı. bu kadar beceriksiz bir millet olamaz.

beyin ölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

pl diyince pulsefire ezreal diyorsun sandım :D arkadaşlar takımda biri ezreal seçince anında quit ya da eve pickleyin revive tp i am afk diyin birini leave atmaya zorlayın. hepsi mi kötü olur. hayır ben de iyi ez oynamam hatta hiç oynamam ama bunlar ayrı bir kötü.

1
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Klasik Türksün sen de şuanda.

Elalemin PL sine RU suna laf atar . kendi devletine laf atılınca vay efendim siz kim oluyosunuz racist noobs

türklerdende nefret ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Klasik Türksün sen de şuanda.

POLONYALILAR NOOBDUR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.