Şimdi Ara

pkk nın KORKULU RÜYASI SARI KIZ [SS] Lİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
6
Favori
61.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarı Ömer bunun adı Ege'de de var. Ama pek insana görünmeyen canlılardır. O kadar görmüş olmama rağmen hic bir vakasını görmedim duymadım.
    Yavrularını üzerlerinde taşırlar yavru taşırken görürseniz daha da korkutucu gelebilir.
  • Lan kaşıntı bastı
  • Bizim bağda da var bunlardan biz BÖĞ diyoruz... Akrep ve Bunlardan bulunuyor genelde. Bir anım var bununla ilgili. O zamanlar COD2 manyağıyım bide tam pro olduğum dönemler günde en az 4-5 saat oynuyorum işte hafta sonu bağa gittik bağda yatacağız gece babamla ağaçları suluyoruz bende fener ile yardım ediyorum. Bir çıtırtı sesi duydum baba birşey duydum dedim. Baba baktı feneri 10 metre ilerideki duvara bi tuttum ki yavaş yavaş gidiyo babam boşver dedi bahçeden geri bağa döndük. Bizden 30 dakika sonra oda geldi. Çekpas ile öldürdük mereti.

Ayrıca bu canlı genelde fare ile beslenir. Kesinlikle zehirsizdir. Sadece ağızında bulunan binlerce zararlı bakteri sizi ölüme kadar sürükleyebilir. Soktuğu yerdeki eti kopartır alır. Etle beslenir. Soktuğu takdirde yara hemen dezenfekte edilmelidir.
  • birisi demiski pkk ya musallat oluyor lakin askerlerimizde boyle bir vaka gorulmedi.
    bir diyeri demiski ozaman tanrı ağır ırkcı demiş.
    boyle bisi var yok o ayri konu lakin ikisini ayni kefeye koyma zihniyeti nedir ?
    forumda kufur yasak olmasa bisi derdim bu adama ama icimden gecenleri hissederek sunları okusun : senin dar beyninle yaptigin adi bir pkk li ile bir mehmetcigi aynı kefeyemi koyacakti allah (cc) ?. daha iyile kotuyu ayirt edemiyorsun ne diye tasiyorsun o kafayi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

Böcek ve yılan gibi hayvanların saadece korktuklarında zehir salgıladıklarınızı biliyormuydunuz...yani siz onlara saldırmazsanız onlarda size birşey yapmazlar...hayvanların gözü genelde ısıya duyarlıdır...yani siz ondan korktuğunuz zaman o sizin saldıracağınızı zannedebilir...hiç bir hayvan kendinden kat kat büyük bir insanı ısırmaya çalışmaz...eğer aç ise son çare olarak bir ısırık et alabilir ama o kadar...bence korkacak birşey yok...pitonlar bile her boka zehir atmıyor...ama bazı hayvanların yanında çok cool olmak zorundasınız...sürüngenler ve böcekler aşırı IR duyarlılar...en ufak hareketinizi algılar ve savunmaya geçer....

• quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

bu örümceklerden yetiştirip, uçaklar tarafından mağaralarına havadan bırakılsa fena olmaz mı? madem bombalar mağaralara etki etmiyor

Metrelerce yüksekten attıkları zaman parçalara ayrılır o be

Paraşüt diye bir şey var.

Kedilerle birlikte atılabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

gerçekten tehlikeli arkadaşta anlatıyodu bunu

Aga arkadaki muzik bile yetti yani

• mardinde şu an askerlik yapan arkadaşım var ve elemanın en büyük korkusu şu örümcek köpeksiz nöbet tutamıyorlarmış bu örümcek yüzünden. Dediğine görede zor ölüyor, ölürkende ses çıkartıyormuş viyak viyak diye şok olmuştum ilk anlattığında
  • quote:

bu örümceklerden yetiştirip, uçaklar tarafından mağaralarına havadan bırakılsa fena olmaz mı? madem bombalar mağaralara etki etmiyor

Paraşütle mi salalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 9 Aralık 2012; 10:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Paraşütle mi salalım?

Kedilerle atalım.. Her kedi ortalama 5 tane taşısa hepsi ölmeden inebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Paraşütle mi salalım?

Karınca metrelerce yüksekten bırakıldığında ölüyor mu? Örümcekler kase tarzı bir yere toplandıktan sonra paraşütle bırakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anlayış

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

quote:

Böcek ve yılan gibi hayvanların saadece korktuklarında zehir salgıladıklarınızı biliyormuydunuz...yani siz onlara saldırmazsanız onlarda size birşey yapmazlar...hayvanların gözü genelde ısıya duyarlıdır...yani siz ondan korktuğunuz zaman o sizin saldıracağınızı zannedebilir...hiç bir hayvan kendinden kat kat büyük bir insanı ısırmaya çalışmaz...eğer aç ise son çare olarak bir ısırık et alabilir ama o kadar...bence korkacak birşey yok...pitonlar bile her boka zehir atmıyor...ama bazı hayvanların yanında çok cool olmak zorundasınız...sürüngenler ve böcekler aşırı IR duyarlılar...en ufak hareketinizi algılar ve savunmaya geçer....

belgeseli paragrafa dökmüşsün sanki hocam, üslup öyle olmuş yani

yani demem o ki ;Aslan,Jaguar gibi bir hayvanla karşılaşmadığınız sürece korkmanıza gerek yok...bu tip böcekler en fazla sizden faydalanır geri giderler...zehiride eğer korkup hayvana zarar vermeye kalkarsanır salarlar...Jaguar gördüyseniz pek fazla kaçmanıza gerek yok...zaten hayvan Columbia'da açlıktan geberdiği için taze eti gördüğünde kaçabilme şansınız yok....sizi ölmek pahasına kovalayacaktır...bu arada eğer isteyen olursa Jaguarları çok iyi tanırım bilgi verebilirim...:D

Sağolasın hocam, aklımda bulunsun yine de Jaguar filan görürsem ne olur ne olmaz

bir gün güney amerikaya gidersen mutlaka görürsün...hayvanat bahçelerinde olmaz çünkü...nedeni ise dişleriyle demir çelik gibi materyalleri parçalayabilmeleridir...

Gazete de okurlar mı?

ohh no...görsel şifreler çözebilen beyine sahip tek canlı insandır...insan dışındaki tüm canlılar içgüdüsel zekaya sahiptir...yorumlama algısı olmayan canlılar düşünüp araştıramazlar...bunun başka bir nedeni de hayvanların üzerinde yazı olan bir kağıdı saadece bir materyal olarak algılamalarıdır böyle bir şey hayvanda merak uyandırmadığından öneminide anlamazlar...yani Jaguarlar gazete okuyamazlar...

(=

• Bu ne lan? 10 metre öteden görsem, korkudan kaçacak yer ararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

quote:

Metrelerce yüksekten attıkları zaman parçalara ayrılır o be

Paraşütü açıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Usta yazdığım yazı ile ilgili yanlışlık yaptığımı yazan 2-3 arkadaşa rastladım ama en çok ilgimi çeken bu oldu...Video komikmiş ama umarım dalga geçme mahiyetine girmiyordur

• Bizim oralarda sölpük süleyman derler buna....

• Her zaman soylerim sarisinlardan uzak durun diye

• quote:

Sivrisinekler neden ısırır o zaman? Hiç bi hayvan dememek lazım 30 cm boyutunda süs köpekleri bazen insana saldırabiliyor sebep yokken.

• Bir orumceksever olarak ben bile tedirgin olurum heralde bu yaratigi görünce. Tarantula gibi sevimli durmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Usta yazdığım yazı ile ilgili yanlışlık yaptığımı yazan 2-3 arkadaşa rastladım ama en çok ilgimi çeken bu oldu...Video komikmiş ama umarım dalga geçme mahiyetine girmiyordur

Yok yaw ne dalgası, takılıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.