Şimdi Ara

pkk nın KORKULU RÜYASI SARI KIZ [SS] Lİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
6
Favori
62.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta birliğini Van'da bir dağ karakolunda yaptım. Nöbet mevzilerinin hemen hemen hepsinde gece bulunurdu hatta nöbet tutan askerlere eğlence,arkadaş dahi olurdu b
    Askerlerden biri yakalayıp pet şişenin içine koyup beslemeye başlamıştı.

Buraya kadar normal belki.

Ancak hayvan yemeklerin içinden ayıklanan kendisini ayrılan çiğ ya da pişmiş ET ile besleniyordu.

Aynısını çalıştığım yerde ölü olarak bulmuştum, çöpe attık.

Ya daha varsa

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

Böcek ve yılan gibi hayvanların saadece korktuklarında zehir salgıladıklarınızı biliyormuydunuz...yani siz onlara saldırmazsanız onlarda size birşey yapmazlar...hayvanların gözü genelde ısıya duyarlıdır...yani siz ondan korktuğunuz zaman o sizin saldıracağınızı zannedebilir...hiç bir hayvan kendinden kat kat büyük bir insanı ısırmaya çalışmaz...eğer aç ise son çare olarak bir ısırık et alabilir ama o kadar...bence korkacak birşey yok...pitonlar bile her boka zehir atmıyor...ama bazı hayvanların yanında çok cool olmak zorundasınız...sürüngenler ve böcekler aşırı IR duyarlılar...en ufak hareketinizi algılar ve savunmaya geçer....

Sivrisinekler neden ısırır o zaman? Hiç bi hayvan dememek lazım 30 cm boyutunda süs köpekleri bazen insana saldırabiliyor sebep yokken.

sinekler acıktığı zaman iç güdüleri ve üstün koku alma yetenekeri onları eşsiz kokusu olan derimize yönlendirir...süs köpekleri çok küçük oldukları için korku ideolojisine kapılır yada tüm köpekler sahiplerine çok bağlı oldukları için sahibine yaklaşmanız bile ısırmasına sebepdir...kuduz köpekleri şizofreni gibi düşün onlar herşeye saldırırlar...

Carl von Clautsewitz,Savaş Üzerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

sarı kız mı yuhh amma sallamışsınız
    bu örümceğin adı sarı ömer .
    çok acıkırsa tek bir örümcek bir deveyi bile öldürebilir. şah damarının yerini buluyor ve ısırıyor kesiyor ve öldürüyor. yanlış hatırlamıyorsam zehirli değil ama dişleri jilet gibi keskin

ben yazın yakalamıştım 2 tane besliyordum öldü . çiğ kıyma attım yedi hemi de ögüterek

SS'leride koyacagım birazdan fotoları bulayımda

bekliyoruz ssleri

pkk nın KORKULU RÜYASI SARI KIZ [SS] Lİ

ingilizce adı yellow camel spider veya camel spider diye geçiyor .
    zehirli değildir ama genelde kurbanlarını şah damarlarından ısırıyor ve hatta damarı keserek kan kaybından ölmesini bekliyor. dediğim gibi bir deveyi bile öldürebilir .
    yazın yakalamıştım şişede 1 hafta besledim sonra öldü . ölmeseydi büyük bir akvaryum yapacaktım

hakikatan çok ürkütücü be abiii nasıl besledin sen bunu

beslemesi değilde yakalaması çok zor oldu .
    dış kapıyı açtım karşı komşuya bir şey söyledim tam o sıra bi baktım bizim kapının hemen dibinde duruyor . neyse şişe istedim içeride üstüne kapatayımda yakalayım diye ama tabi yusuf yusuf korkuyorum , tam şişeyi üstüne kaparatacm apartmanın otomatıgi söndü oha bu koluma çıktı hemen , neyse ışıgı yaktılar bunu attım yere şişeyi üstüne kaparttım sonra ters cevirdim agzını kapattım besledim. 4-5 tane hava deliği açtım baya iyiydi ama niye öldü anlamadım

Ah be usta, yazık etmişsin hayvana. Önüne bi' tane deve atsan ölmezdi gariban.

EHONOMİ ÇOH EYİ...

• Askerdeyken dağlara operasyona çıkıyorduk çelik yeleğimi pusudayken çıkartmıştım sonra giymek için çelik yeleği kontrol edeyim dedim ne göreyim örümcek sonra şoka girdim benim fobimdir örümcekler arkadaşlardan rica ettim salaklar taş attı çelik yeleğin üstünde parçalandı hayvan. Sonra giymek zorunda kaldım

İnanmayanlar için SS'ler

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

sarı kız mı yuhh amma sallamışsınız
    bu örümceğin adı sarı ömer .
    çok acıkırsa tek bir örümcek bir deveyi bile öldürebilir. şah damarının yerini buluyor ve ısırıyor kesiyor ve öldürüyor. yanlış hatırlamıyorsam zehirli değil ama dişleri jilet gibi keskin

ben yazın yakalamıştım 2 tane besliyordum öldü . çiğ kıyma attım yedi hemi de ögüterek

SS'leride koyacagım birazdan fotoları bulayımda

bekliyoruz ssleri

Bir pkk mağarasında bulunan not
    Eger sarı kız sizi gördügü zaman yanınıza yanaşmaya çalışıyorsa bilinki o acemidir gidin kafasina sıkın.

Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilinki o kangaldır merak etmeyin o sizi bulur.Gelir kafana sikar.

ahahuahahauıahauzahauahauaghajahauahauahahavarqhahaha

Death is like the wind; always by my side

• kız deyince sarışın çıkıcak sandım
  • binlerce pkk lıyımı öldürmüş abi az yavaş sallayın ya
  • Ben de kadın sniper filan bekliyordum, böcük çıktı.
    tObeOrnOttObe

THE SIMPSONS FAN CLUB
  • _____________________________
  • bizim koyde buna böğü derler gadasını adlıklarım,
  • bunun üzerine 1 şarjör boşalttım yönünü dahi değiştirmedi

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: dsword

asker ölümlerinin arkasındaki nedenlerden birisi de bu hayırsız olmasın??

bunun bulunduğu bölgede askeri revir ve sivil sağlık kuruluşlarında panzehri hazır tutulur ölüm kayıtlara geçmedi

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Ben de kadın sniper filan bekliyordum, böcük çıktı.

al benden de o kadar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.