Şimdi Ara

pkk nın KORKULU RÜYASI SARI KIZ [SS] Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
6
Favori
60.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

bu örümceklerden yetiştirip, uçaklar tarafından mağaralarına havadan bırakılsa fena olmaz mı? madem bombalar mağaralara etki etmiyor

Ediyor , o eskidendi.

Sığınak delici füzemi kullanıyoruz sanki etki ediyormuş 200-300 metrelik mağaralar mevcut bunlara hiçbi bomba işlemez. Anca dağı yerle bir etmen lazım.

m84 ve m82 kullanıyoruz onlar yetiyor işte sığınak delmek gibi amaçları olmasada rahatlıkla delerler burada ki amaç gizli ve iyi istihbarat sonucu alınan başarıdır isterse 1000 metre kazsınlar farketmez , girişi kapattıktan sonra gerisi önemli değil ( tabii mağaraların 2-3 girişleride oluyor bu tip bilgilerde istihbrat ile gelir zaten ona göre operasyon düzenlenir ) .ayrıcahttp://www.sage.tubitak.gov.tr/home.do;jsessionid=D2F95FC70BFDC743BCE661330091B257?ot=5&rt=1&sid=546&pid=0&cid=21791 şöyle bir çalışma var gerçi bu tip bombaların amacı uçak hangarları, yeraltı depoları, sanayi tesisleri, karargahlar olsada belki btö'ye karşıda kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

[DHTUBE=]

gerçekten tehlikeli arkadaşta anlatıyodu bunu

Birisi şu yorumu yapmış;

quote:

yukrda bahsedilen canlı örümcek değildir halk arasında böğü olarak bilinir. bilim dünyasında hayvanlar alemi içerisinde Arachnida sınıfının Solyfugae takımında yer alırlar.(Arama çubuğuna Solyfugae yazın görsellere göz atın) Bu canlı hakkında literatürdeki bilgiler şu şekildedir.Böcekle beslenirler,Aç gözlü ve saldırgandırlar.Dış görünüş ve davranışları insanları korkutucu niteliktedir.Zehirsizdirler.Ül­kemizde ve yakın coğrafyada yaygın 2 türü vardır.1.türün boyu 5 cm soluk sarı renkli,

• gece gece ne açıyonuz beyler böyle konular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

orumcekten medet umuyorsak vay bu ulkenin haline.

Vay Oğuzhan koçum değil mi o ya sıfata bak ergenliği sanırım

Neyse, hacı öyle deme.Basit ama müthiş etkili bir yöntem olur uygulansa.Ama hedehödö yasalarına göre etik değildir, insanlık suçudur falan filan..
  • sarı kız mı yuhh amma sallamışsınız
    bu örümceğin adı sarı ömer .
    çok acıkırsa tek bir örümcek bir deveyi bile öldürebilir. şah damarının yerini buluyor ve ısırıyor kesiyor ve öldürüyor. yanlış hatırlamıyorsam zehirli değil ama dişleri jilet gibi keskin

ben yazın yakalamıştım 2 tane besliyordum öldü . çiğ kıyma attım yedi hemi de ögüterek

SS'leride koyacagım birazdan fotoları bulayımda
  • bölücülerin korkulu rüyası kara yılan [mg3]
     pkk nın KORKULU RÜYASI SARI KIZ [SS] Lİ

veonlar için başka bir öcü çılgın kız [FN Minimi]

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

sarı kız mı yuhh amma sallamışsınız
    çok acıkırsa tek bir örümcek bir deveyi bile öldürebilir. şah damarının yerini buluyor ve ısırıyor kesiyor ve öldürüyor. yanlış hatırlamıyorsam zehirli değil ama dişleri jilet gibi keskin

ben yazın yakalamıştım 2 tane besliyordum öldü . çiğ kıyma attım yedi hemi de ögüterek

bekliyoruz ssleri

• İnek sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

İnek sandım.

sarı kız erkek yani öküz değilmiydi

• Nedense güldürdü bu hale düştük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

İnek sandım.

sarı kız erkek yani öküz değilmiydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

quote:

quote:

yaz aylarında balıktayken denk geldim bu yaratığa. inanılmaz tedirgin ediyor insanı. 3-5 metre peşimden gelmeseydi ellemeyecektim ama peşimi bırakmayınca öldürmek zorunda kalmıştım. ama bu söylendiği gibi zehirli bir örümcek değil. ama ısırdığında ağzında patojen bakteri varsa o zaman enfeksiyon kapabiliyor insan. ama onun dışında dediğim gibi zehiri varsa bile insan için sorun teşkil etmiyor. ama gece el fenerinin ışığında gördüğünüzde aklınıza ilk gelen şey kaçmak. gerçekten ürkütücü bir görüntüsü var

ama sen çok ama kullanmışsın ama

harbiden ya napmışım ben öyle. ama uyardığın için sağol

ne demek ama 3-5 metre takip etmesi cidden çok garip. resmen seni öldürmek için geliyomuş öldürmesen belkide gittiğin yere kadar takip ederdi aynı yılanlar gibi. öldürmekle en iyisini yapmışsın büyük birşeye benziyor baya hızlıdır da bu.

bana mı geliyordu elimdeki ışık mı dikkatini çekti bilmiyorum ciddi ciddi 3-5 metre geldi peşimden. ve baya hızlı. öndeki iki ayak sanki kıskaç gibi duruyor o daha da tedirgin ediyor. ve gece gözüne ışık vurunca yeşil parlıyor. bildiğin fosforlu yeşil gibi parlıyor. dediğim gibi zehirli değil. bunu bilmeme rağmen korkuttu yine de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 9 Aralık 2012; 0:55:55 >

• quote:

Bunu biz ürettik biyolojik silah bu. Sembolik olsun diye tek gözlü ürettik hatta

obamayıda biz ürettik sembölik olsun diye tek gözlü ürettik hatta
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaz aylarında balıktayken denk geldim bu yaratığa. inanılmaz tedirgin ediyor insanı. 3-5 metre peşimden gelmeseydi ellemeyecektim ama peşimi bırakmayınca öldürmek zorunda kalmıştım. ama bu söylendiği gibi zehirli bir örümcek değil. ama ısırdığında ağzında patojen bakteri varsa o zaman enfeksiyon kapabiliyor insan. ama onun dışında dediğim gibi zehiri varsa bile insan için sorun teşkil etmiyor. ama gece el fenerinin ışığında gördüğünüzde aklınıza ilk gelen şey kaçmak. gerçekten ürkütücü bir görüntüsü var

ama sen çok ama kullanmışsın ama

harbiden ya napmışım ben öyle. ama uyardığın için sağol

ne demek ama 3-5 metre takip etmesi cidden çok garip. resmen seni öldürmek için geliyomuş öldürmesen belkide gittiğin yere kadar takip ederdi aynı yılanlar gibi. öldürmekle en iyisini yapmışsın büyük birşeye benziyor baya hızlıdır da bu.

bana mı geliyordu elimdeki ışık mı dikkatini çekti bilmiyorum ama ciddi ciddi 3-5 metre geldi peşimden. ve baya hızlı. öndeki iki ayak sanki kıskaç gibi duruyor o daha da tedirgin ediyor. ve gece gözüne ışık vurunca yeşil parlıyor. bildiğin fosforlu yeşil gibi parlıyor. ama dediğim gibi zehirli değil. bunu bilmeme rağmen korkuttu yine de :D

Korkulmazmı şu tipe bak Ben de yılan görmüştüm o da beni 10-15 metre takip etti (ilginçtir hep aynı mesafede kaldı) en sonunda durdum arkamı döndüm kafamı eğdim yılana baktım gözgöze geldik aramızda yaklaşık 2 metre vardı. Arkamı döndüm yürümeye devam ettim sonra arkama bi baktım yılan geri dönüyor Bir de eve yakın gördüm tırstım açıkçası kokudan gelir falan diye ama gelmedi.

Edit : Niye takip etti veya niye vazgeçti anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Aralık 2012; 0:57:52 >

• quote:

quote:

bekliyoruz ssleri

Bir pkk mağarasında bulunan not
    Eger sarı kız sizi gördügü zaman yanınıza yanaşmaya çalışıyorsa bilinki o acemidir gidin kafasina sıkın.

Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilinki o kangaldır merak etmeyin o sizi bulur.Gelir kafana sikar.

• V2de ay yıldız olacak üstünde bekleyin
  • şırnak ta askerlik yapıp dönen kuzenim hep anlatıyodu sarı kız diye siz bilmezsiniz diyodu bide demek buymuş enteresan
  • quote:

quote:

bekliyoruz ssleri

ingilizce adı yellow camel spider veya camel spider diye geçiyor .
    zehirli değildir ama genelde kurbanlarını şah damarlarından ısırıyor ve hatta damarı keserek kan kaybından ölmesini bekliyor. dediğim gibi bir deveyi bile öldürebilir .
    yazın yakalamıştım şişede 1 hafta besledim sonra öldü . ölmeseydi büyük bir akvaryum yapacaktım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

bu örümceklerden yetiştirip, uçaklar tarafından mağaralarına havadan bırakılsa fena olmaz mı? madem bombalar mağaralara etki etmiyor

Ediyor , o eskidendi.

Sığınak delici füzemi kullanıyoruz sanki etki ediyormuş 200-300 metrelik mağaralar mevcut bunlara hiçbi bomba işlemez. Anca dağı yerle bir etmen lazım.

girişini kapaman yeterli cod mu oynuyoruz illa adamı öldürmene gerek yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.