Şimdi Ara

Pkk nın En Son Haberleşme Tekniği Çok ilginç ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yalan bir haber değil bu...Arkadaşın dediği her harfine kadar doğru ben wow oyuncusum ve propangandalarına kendi gözlerimle şahit oldum.Oyunda olunca gm'e şikayet edip,hakaret etmekten başka bir şey yapamıyor insan malesef.Özellikle wow'da incil alana 1000g hediye gibi sadece ıp numaralarında oluşan site adresleri /w leniyor oynadığım karaktere.Sadece pkk'nın kullandığı bir araç değil online oyunlar.Az değil 12 milyon oyuncusu var dünya çapında,hatrı sayılır bir kitlede ülkemizden oynuyor oyunu.Ufak çocukları özellikle çok kolay kandırıyorlar.Biz yinede elimizde geleni yapmaya çalışıyoruz,bilgilendiriyoruz ama biz hiçbirşey vaat etmeden ve çok az insanla bunu yaptığımız için çoğu zaman başarılı olamıyoruz.Yeri geldi wow gibi harika bir oyunu çirkin emelleri için kullanan bu hainlerin kandırdıkları çocukların evlerine bile gittik,yeterki bunlara kanmasından.İşten geliyoruz biraz kafa dağıtmak için oyuna giriyoruz,bir bakıyorum pkk propagandası,incil alana 1000g hediye mesajları.Artık oyunlarında çivisini çıkardılar.Ama pkk'nın oyuniçinde örgüte adam aldığıda bir gerçek.Hiç kimsenin aklına gelmez çünkü,zaten sizde bu yüzden şaşırıyorsunuz ya "olmaz böyle birşey" diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 25 Aralık 2007; 20:07:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: warriour

quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Sen şu an yazdığın her bir harfin veya kelimenin Abd li işletim sistemleri tarafından olduğunu unuttun galiba senin dediğin gibi komik birşey yapsalar en fazla 24 saat içinde eselenirler fakat bu kayıtlar Online Oyunlarda tutulmuyo..

quote:

oha yalan haber ko bölümünden alıntı yapmışın.

Adamlarda internet olabilir evet.Ama oyunları neden haberleşme isteği duysunlar...

msn den haberleşirler.Farklı id lerle.İçlerinde hacker vardır elbette.

msn de milyonlarca kişi konuşuyo.

teker teker hepsinin ne konuştuklarını inceliyorlarmı saçmalama..

o zmn işsiz insan kalmaz memlekette.herkez msnde konuşulanları araştırma görevlisi olur.

iyi de o görevliler de bilgisayar başındayken msn muhabbeti yapacak, onları kim denetleyecek :)

• way be serefsızın ewlatlarına bakın nasıl haberlesıtoylarmıs ınsallah charları soyulur serefsızın cocouklarının

• Bu kundaklamalara katılanların alayı Roj TV'den haberi alıp buluşacakları yerleri belirliyorlar tv aracılığı ile ve böyle toplu halde ülkeye zarar veriyorlar.

Eğer tv araçları kesilirse eminim ki toplu olmaları büyük derecede engellenecek. Ama bizlerden bunu saklıyorlar işte.
  • Çok doğru söylemişsiniz dağda 3 5 değil 50 tane kamp vurulsa 170 değil 1700 terörist öldürülse istanbuldan biri çıkıp bi bomba patlatsa minimum 250 300 kişi ölür..

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

Artık yapamayacaklar. Yapsalarda bi işe yaramayacak. TSK bu şekilde devam ederse ülkedeki pkk sorunu çözülür.

Terör silahla çözülemez, sadece yavaşlatılır.
    Dünya üzerinde terörü silahla bitirebilen bir devlet yoktur ve olmasıda mantıken imkansız.
    Çünkü karşınızda düzenli bir ordu yada planlı bir yapılanma yok. Kampları vurur 1000-2000 terörist öldürürsünüz.
    Dağda çatışır, 500-600 köpek öldürürsünüz.

Ama bu iş böyle çözülmez. Peki bir çözümü varmıdır?.. Ne yazıkki bu köpekleri beslemeye devam ettiğimiz sürece hiçbir şekilde çözüm yoktur..

Kurtuluş mücadelesi sırasında Kürt Teali Cemiyeti kurulmuştur (hala faaliyet gösteriyor)
    amacı güneydoğu anadoluda bir kürt devleti kurmak ancak halktan destek alamadığı için kapandı.
    Peki o günden bu güne ne değişti ?
    Bence şöyle olmuştur Atatürk'ten sonra gelen devlet yöneticileri doğu anadoluya Üvey evlat muamelesi yapmışlardır.
    sen adama ekmeğini aşını versen çalışacak bir iş versen okutsan eğitsen batıdaki çok gelişmiş insanlarından ne farkı kalırki.
    Şunu unutmamak lazım doğuda yaşlıları öldürür pkk neden?
    Çünkü destek vermemektedir.
    Ancak genç yeni nesile hiç bir şey yapmaz sadece beynini yıkar.

Dipçik : ayrıca cok doğru konuşmuşsun silahla terör bitmez.
    herzaman dağa çıkacak adam bulunur amaç bunu engellemek olmalı.

• quote:

quote:

Artık yapamayacaklar. Yapsalarda bi işe yaramayacak. TSK bu şekilde devam ederse ülkedeki pkk sorunu çözülür.

Dünya üzerinde terörü silahla bitirebilen bir devlet yoktur ve olmasıda mantıken imkansız.
    Çünkü karşınızda düzenli bir ordu yada planlı bir yapılanma yok. Kampları vurur 1000-2000 terörist öldürürsünüz.

Ama bu iş böyle çözülmez. Peki bir çözümü varmıdır?.. Ne yazıkki bu köpekleri beslemeye devam ettiğimiz sürece hiçbir şekilde çözüm yoktur..

kardeş. türk ordusu gerilla savaşı konusunda en yetenikli ordudur ancak bir noktaya çok iyi değinmişsin. bu teröristlerin üniforması yok. elindeki silahı bıraktığında halk ile ayırt edilmesi imkansızlaşır. bu noktada tıkanırız, yoksa mücadelede asla.

ayrıca silahlı mücadeleden başka yolumuz yok, baksana özerklik istiyorlar, türkiyelilik istiyorlar. ver kurtulla biryere varılamaz. ülkemiz halk egemenliğine dayanır. yani azınlık diye bir kavram yoktur türkiyede. çünkü hakkı kısıtlanmış herhangi bir topluluk yoktur.

• quote:

+Abdullah öcalan Gazi üni.si iktisat fakultesimi neydi öle bişeyden mezun.

yane bu tetöre sadece kandırılmış kürtler gönül vermiyor..

Bilerek tahsilli insanlarda katılabiliyoı bu tür örgütlere.

ankara mulkiye (siyasal mezunu). ayrica okumak bir insanin her hareketini dogru yapmasini engellemiyor egitim ve ogretim butunlesik olmais gerekiyor ve bunun ust normununda aile devlet ve sosyal yapi ile desteklenmesi o yuzden ossde turkiye 1. bile olsan bisey farketmez ahmaksan gidersin katilirsin teror orgutune !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

quote:

ankara mulkiye (siyasal mezunu). ayrica okumak bir insanin her hareketini dogru yapmasini engellemiyor egitim ve ogretim butunlesik olmais gerekiyor ve bunun ust normununda aile devlet ve sosyal yapi ile desteklenmesi o yuzden ossde turkiye 1. bile olsan bisey farketmez ahmaksan gidersin katilirsin teror orgutune !!!

üni yi yanlış yazmışım

• Ayrıca illa PKK ile doğrudan bir olup dağda savaşmakla pkk lı olnunmaz nice türk silah kaçakçısı vb gibi yasadışı işlerle kazanç sağlayıp örgüte destek sağlayan türk,yunan,abdli bi çok mafya ve diğer türlü kişilerde bu örgüte destek sağlamakta...
    quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

quote:

• sırf bunun için terorler ölsün server lar bosalsın
  • Herşeyin dışında silkroad ve knight tamamda warcraft 0-6 yaş oyunumu
  • Abdullah öcalan gazi değil anakara siyasal bilgilerde okumuş zamanında
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Sen şu an yazdığın her bir harfin veya kelimenin Abd li işletim sistemleri tarafından olduğunu unuttun galiba senin dediğin gibi komik birşey yapsalar en fazla 24 saat içinde eselenirler fakat bu kayıtlar Online Oyunlarda tutulmuyo..

quote:

oha yalan haber ko bölümünden alıntı yapmışın.

Adamlarda internet olabilir evet.Ama oyunları neden haberleşme isteği duysunlar...

msn den haberleşirler.Farklı id lerle.İçlerinde hacker vardır elbette.

msn de milyonlarca kişi konuşuyo.

teker teker hepsinin ne konuştuklarını inceliyorlarmı saçmalama..

o zmn işsiz insan kalmaz memlekette.herkez msnde konuşulanları araştırma görevlisi olur.

Al işte

Kardeş, msn'de falan belli kelimeler konuşulduğunda (usame bin ladin falan) o konuşma izlemeye alınır

Koskoca microsoftun PKK'lıların konuşmasını bulması için tüm konuşmaları okumasına gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

Kurtuluş mücadelesi sırasında Kürt Teali Cemiyeti kurulmuştur (hala faaliyet gösteriyor)
    amacı güneydoğu anadoluda bir kürt devleti kurmak ancak halktan destek alamadığı için kapandı.
    Peki o günden bu güne ne değişti ?
    Bence şöyle olmuştur Atatürk'ten sonra gelen devlet yöneticileri doğu anadoluya Üvey evlat muamelesi yapmışlardır.
    sen adama ekmeğini aşını versen çalışacak bir iş versen okutsan eğitsen batıdaki çok gelişmiş insanlarından ne farkı kalırki.
    Şunu unutmamak lazım doğuda yaşlıları öldürür pkk neden?
    Çünkü destek vermemektedir.
    Ancak genç yeni nesile hiç bir şey yapmaz sadece beynini yıkar.

Dipçik : ayrıca cok doğru konuşmuşsun silahla terör bitmez.
    herzaman dağa çıkacak adam bulunur amaç bunu engellemek olmalı.

sözlerinize tamamen katılıyorum
    otobüste gördüğün senle aynı dili konuşan aynı ekmeği yiyen adam o otobüsten inip pkk mitingine gidiyor it bile yediği kaba sıçmazmış asıl temizlenmesi gereken bunlar

• terör eğitimle bitmez. teröristlerin %11'i üniversite mezunu, %40'ı da lise mezunu.
    eğitim diyip durmayın. domuz eğitilir mi ya.
    adam vatandaşın arabasını yakıyor,ekmek yediği kaba pisliyor,tecavüzcüsüyle evlendirilmek istenen kız kabul etmezse odaya kilitleyip odaya sadece fare zehri bırakıyor ve kız mecburen onu yiyip ölüyor,ve sonra da intihar etti oluyor...
    bu adamı nasıl eğiteceksin?
    "terörist" ve "eğitim" kelimelerinin bir arada kullanılmasından nefret ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

terör eğitimle bitmez. teröristlerin %11'i üniversite mezunu, %40'ı da lise mezunu.
    eğitim diyip durmayın. domuz eğitilir mi ya.
    adam vatandaşın arabasını yakıyor,ekmek yediği kaba pisliyor,tecavüzcüsüyle evlendirilmek istenen kız kabul etmezse odaya kilitleyip odaya sadece fare zehri bırakıyor ve kız mecburen onu yiyip ölüyor,ve sonra da intihar etti oluyor...
    bu adamı nasıl eğiteceksin?
    "terörist" ve "eğitim" kelimelerinin bir arada kullanılmasından nefret ediyorum.

Sizin bu bahsettikleriniz ÖĞRETİMdir.. Eğitim değil. Üniversite bitirmek demek eğitilmiş olmak demek değildir. Bir takım mesleki konuları "Öğrenmiş" olmak demektir.
    Eğitimden kasıt zihniyeti değiştirmektir.
    İlkokul mezununuda bu yönde eğitebilirsiniz. Bunun Oxfordla yada Urfa'nın Gidaşi Aşireti İlköğretim Okuluyla alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 25 Aralık 2007; 20:58:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

EN SON KAFALARINA BOMBA YEDİKTEN SONRA OSSURUKLARIYLA HABERLEŞİYORLARDIR....

• Zekîce gerçekten. Onlarında oyunda çaresine biz bakarız :P
  • % 90 yalandır bu haber.
  • Haber bizzat gerçek Kanal D haberde karşılaştım ve bu benimde aklıma gelmişti.Çünkü MSN de yazılanlar tüm e-mailler ABD tarafından bir filitreden geçiriliyor ve burdanda yapacakları eylem öğrenilebiliyor.Son zamanlarda ABD nin PKK yi ele vermesi sebebi ile işlerini gizlemek için oyunlara yönelmeleri normal çünkü oyun içi mesajlaşmalar denetlenmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.