Şimdi Ara

PK YÜZÜNDEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda thieflik yapayım derken hızımı alamayıp pk ile adamın atını öldürünce birden coşup 5,6 kişi birden öldürdüm.Şu anda ne kadar uğraşırsam uğraşıyım yine de pk'yı geçiremiyorum hatta bazı arkadaşlarım bu pk lvl 0 a düşene kadar bitmez diyor.Lütfen yardım edin!

foto
    http://img516.imageshack.us/my.php?image=sro2007062817012982ub3.jpg

• şehire çık eşyaları kasaya koy geber geber diril çok uzun sürer ama bnde 2 lv dı 10 kere falanda anca geçti artq kolay gelsn sana
  • ya 10600 canavar kesecen yada yata yata geçirecen her player e yatıığında 200 mob a yattığında 600 düşer
  • Yani bu durumda beni kaç kişinin öldürmesi gerekiyor?
  • gri adamları gordunuzmu

• MUHAHAHAHAHAHAHA

ARKADAŞA YAZIK YAAA Bİ DE RESİMDE FARK ETTİYSENİZ
    1 GÜNLÜK SİLVER TİCKET AÇIK!!!!!!!!!!

NAPTIN SENN YİĞEN YAAAAVVVVVVVVV:(

• arkadaşın çarı 66 dana 64 de düştü ama yatmaktan sıkılmıştık walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 28 kadar düşebilirsin 5 lvl yapmıssın murder liği
  • HE WALLA BEN DE AYNNEN 14 ADAM KESMİŞTİM 29 LVL%40'DAN 27LVL %63 ' E DÜŞMÜŞTÜM
  • Sen hic moralini bozma sp farm yonunden iyi yoldasin, bende sirf sp farm icin pk yapiyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiseRu -- 29 Haziran 2007; 9:33:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeiseRu

Sen hic moralini bozma sp farm yonunden iyi yoldasin, bende sirf sp farm icin pk yapiyodum.

Pk ken ölünce topladığın sp ler gider
  • Abi 5 level diyo 1 level düşersin en fazla abartmayın
  • kardeş herşey tmm pklık geçerde nie domuz alıon
  • Bi adam daha kes biter benim bildiğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

Orjinalden alıntı: BeiseRu

Sen hic moralini bozma sp farm yonunden iyi yoldasin, bende sirf sp farm icin pk yapiyodum.

Pk ken ölünce topladığın sp ler gider

Tamam biliyorum olan spyi kullaniyodum tabiki lvl dustugu icin bir daha iyi bir sp yapilabilir.Arkadas ciddi bir ex dusumunde cunku
  • arkadaş git jangandaki water ghostlara onları kes murderlığın iner zaten orda kimse seni bulmaz ordakilerde sana dalsa bişey yapamaz murderlığını anca öle düşürürsün
  • hayır benim bildiğim daha iyi bir yer var 28 lvl lik meek gun powder bir yere sadece onlardan var kimse yok thief malı almıştım beleşe buldum orada in cin bile top oynamıyor ip atlıyor
  • birşeyi unuttum hp potunu medium al zaten nukersin hemen zıbartırlar seni bu arada hızlanmanda iyi olmalı birisi seni gördüğünde hızlı olmalısın at olmadığı için yada hemen oyundan çık
  • ya arhadaşlar fazla abartmayın yanlışlıkla biriki adam oldurunce %10 %15 kadar gıder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.