Şimdi Ara

Pizza Söyledim 30dk'dan Önce Gelirse Kapıyı Açmıyorum |25. Günün Sonunda Ben Haklı Çıktım| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
10
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101

kaldı mı 2 dk

İstemsiz güldüm muhaha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Adam geldi geldiğinde tam 1.5 dakika geçmişti, adam dedi benim saatime göre 5 dakika var falan müdürünü aradık konuştuk tartıştık falan vermedi pizzayı.Şimdi yemek sepetinle görüşücem, şikayetimvar.comada bildiricem. 30 dakika garantisi veriyorsa 1 dakika bile geçse vermesi lazım bedava.Namussuzlar

Dominos 2 - 0 Sen

Ben dominos kuryesi olsam, 30 dk gecmisse hic gitmem, bi kosede ben yerim, parayida oderim

Ayrica en mantikli olan bence sudur.

16 katli binanin damina asansorle cikican. En ustte şarteli kapatcan asansorun, sonra en ust kata siparis etcen. Yiyosa getirmesinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Geç getirince pizza'yı bedavaya alınca o siparişi getirenin maaşına yansıyor sanırım, bu arkadaşta bence müdürü yerisine kankasını aradı ve seni yedi

yok dostum sitesindede gelen pizza kutusundada getiren hiçbir ilgisi olmadıgı yazıyor

Anladım hocam ben yanlış biliyormuşum o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

• pizzacıyı yolda durdurup geç kalsın diye dövdürecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

Adam geldi geldiğinde tam 1.5 dakika geçmişti, adam dedi benim saatime göre 5 dakika var falan müdürünü aradık konuştuk tartıştık falan vermedi pizzayı.Şimdi yemek sepetinle görüşücem, şikayetimvar.comada bildiricem. 30 dakika garantisi veriyorsa 1 dakika bile geçse vermesi lazım bedava.Namussuzlar

Dominos 2 - 0 Sen

Ben dominos kuryesi olsam, 30 dk gecmisse hic gitmem, bi kosede ben yerim, parayida oderim

Ayrica en mantikli olan bence sudur.

16 katli binanin damina asansorle cikican. En ustte şarteli kapatcan asansorun, sonra en ust kata siparis etcen. Yiyosa getirmesinler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Hocam 1saat sonra tkrr siparis ver bu sefer 3-4 pizza kapiyi acma :-) intikamini al :-)

Aynen bencede aynı şubeden sipariş et ve kapıyı açma, dürbünden naptını izle

Yarın aynen böyle yapıcam ya da yeni üyelik alıp 30-40 pizza söylücem ama telefonuma kitlemesinler cezayı sonra
  • 30 dk kapsamına girmiyorsa bildirmeleri gerekiyor diye biliyorum, ben yemeksepetinden sipariş etmiştim bir kaç dakika içinde dominostan geri dönüş yaptılar 30 dk garantisi kapsamında değilsiniz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut3500

30 dk kapsamına girmiyorsa bildirmeleri gerekiyor diye biliyorum, ben yemeksepetinden sipariş etmiştim bir kaç dakika içinde dominostan geri dönüş yaptılar 30 dk garantisi kapsamında değilsiniz diye

Hiç bir siparişimde bana bildirilmedi
  • Yerinde olsam pizzacının motora çaktırmadan uzaktan kumandalı bi bomba dominosa gidince bum bak bakam bi daha zart zurt yapıyorlarmı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut3500

30 dk kapsamına girmiyorsa bildirmeleri gerekiyor diye biliyorum, ben yemeksepetinden sipariş etmiştim bir kaç dakika içinde dominostan geri dönüş yaptılar 30 dk garantisi kapsamında değilsiniz diye

Hiç bir siparişimde bana bildirilmedi

bu arada siparişi yemeksepetinden verdiysen dominosa geç bildirmiş olabilirler, bu durumda paranı vermeyebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Bir insan kendini anca bu kadar düşürebilir.

Adamlar para üstü verecem diyip topuklayıp kaçmayı biliyo, kaç defa soğuk pizza, yanlış sos, geç gelme gibi olaylar yaşandı ses çıkarmadım.En sonunda hakkımı aradım, sen buna düşmek diyosan git ezik olarak yaşa.

Alıntıları Göster

Adamlar para üstü verecem diyip topuklayıp kaçmayı biliyo, kaç defa soğuk pizza, yanlış sos, geç gelme gibi olaylar yaşandı ses çıkarmadım.En sonunda hakkımı aradım, sen buna düşmek diyosan git ezik olarak yaşa.

Burada hata yine sende. Pizzanın parasını vermeyeceksin. Git kendi paranı bozdur gel öyle al parayı diyeceksin. Parayı baştan verirsen kurye cebe atabilir..

• Beyler benim anlamadığım sokağımın eski ismi 30 dk garanti kapsamındaki listede var sokağın ismi değiştiği için liste güncellenmemiş, arka sokak bizim listede var.Dolayısıyla benim sokakta olması lazım, bu hırtlar ondan mı 30 dk garantimiz yok diyip çakallık yapıyo acaba.
  • Tamamdır taşlar yerine oturuyo.Şimdi yemeksepetinle görüştüm sokağımın ismi listede güncellenmemiş, sokağım 30 dakikalık garanti kapsamında mevcutmuş şuan kadın dominostan onaylattı.Dolayısıyla durum şimdi 2-1 oldu, adam bana sokağınıza teslimatımız yok demişti demek ki yalan söylemiş foyası ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinalyus -- 9 Temmuz 2012; 19:26:42 >
  • Benim pizzamda 10 dk geç gelmişti, yemek sepetine bildirdim. Aldığım cevap ise 30 dk promosyon mıntıkasında değilmişiz. O zamandan beri pizza almıyorum. Daha önceki siparişlerim hep 23 dk. da falan geldi yanlız. Kafam buna takıldı..
  • Yemeksepetinle yeniden görüşüyorum, restoranla yeniden irtibat halindeler, üçünde beşinde değilim daha önce geç kaldıkları halde defalarca aldım ama artık yeter inata bindiler bende o pizzayı almadan bu mücadeleyi bırakmam
  • Artık hep dominos yaa
  • Buyrun beyler dominosla yemeksepetini karşı karşıya getirdim, bir nevi abimi çağırdım Şimdi onlar kapışacak arenada.

Pizza Söyledim 30dk'dan Önce Gelirse Kapıyı Açmıyorum |25. Günün Sonunda Ben Haklı Çıktım|
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Hocam 1saat sonra tkrr siparis ver bu sefer 3-4 pizza kapiyi acma :-) intikamini al :-)

Aynen bencede aynı şubeden sipariş et ve kapıyı açma, dürbünden naptını izle

Yarın aynen böyle yapıcam ya da yeni üyelik alıp 30-40 pizza söylücem ama telefonuma kitlemesinler cezayı sonra

Hocam ciddiye almazlar :-) bnce 4-5 tane sole ama karsi daireye veyA bi ust kata :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nedense 1 bana denk gelmiyor geç getirmeler.

20 dk da kapıda. Adres kolay olsa gerek.
  • ESİN HANIM ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.