Şimdi Ara

Pizza Söyledim 30dk'dan Önce Gelirse Kapıyı Açmıyorum |25. Günün Sonunda Ben Haklı Çıktım| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
10
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seyyah

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

30 dk'da servis kapsamında değilse siparişi verirken belirtmek zorundalar. Islak odunla döveceksin bunları.

Bana belirtmediler, sonra adam müdürünü aradı dedi sizin adrese 30 dk teslim garantisi yok.Sonra açtım bunların sitelerini tak diye 30dk garantisi olan yerlerin arasında kendi adresimi buldum yemeksepetim aracılığıyla ilettim.Şimdi kapışıyolar yarına cevap alıcam

Ben de söyledim, bütün presidürleri ezberledim, kaçta siparişin geçtiğimin de raporu var. 30 dk yı geçerse inanmazsa pc den göstericem bakalım ne yapacak. Geçens efer geç kalmıştı adresi yanlış vermişsin dediler. Ki doğru verdiğimi biliyordum. Bu sefer baba baba alıcam.

Yarın eğer olumlu dönüş yapılmazsa bende bu sefer 2 büyük boy pizza söylücem, 30dkdan evvel gelirse kapıyı açmıcam sürünsünler.Eğer süreyi 30 saniye bile geçerse bende senin gibi prosedürü ezberledim, bir de 30dk kapsamında olduğunun adres garantisinin çıktısını alıcam göstericem paşa paşa vericekler.Adam gibi inat etmeseler paralarını bile verirdim ama çok çamur yapıyolar bende inata bindim.

• Bir pizza için değmez Bu kadar enerji harcamaya
  • Yarınki cevabı bekliyoruz.
  • Tuzla yı görünce şaşırdım ben de tuzladayım sadece hatırladıgım 1 kere beni sinir ettiler 2 pizza istemiştim ama malzemeler eksikti yada istemediklerim vardı kenarı kalındı ince istemistim hemen dominosu arayıp müdürü istedim anlattım böyle böyle diye yuksek sesle pizzanın parasını almıslardı fakat 15dk sonra 2 pizza daha yolladılar tam istediğim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

30 dk'da servis kapsamında değilse siparişi verirken belirtmek zorundalar. Islak odunla döveceksin bunları.

Bana belirtmediler, sonra adam müdürünü aradı dedi sizin adrese 30 dk teslim garantisi yok.Sonra açtım bunların sitelerini tak diye 30dk garantisi olan yerlerin arasında kendi adresimi buldum yemeksepetim aracılığıyla ilettim.Şimdi kapışıyolar yarına cevap alıcam

Ben de söyledim, bütün presidürleri ezberledim, kaçta siparişin geçtiğimin de raporu var. 30 dk yı geçerse inanmazsa pc den göstericem bakalım ne yapacak. Geçens efer geç kalmıştı adresi yanlış vermişsin dediler. Ki doğru verdiğimi biliyordum. Bu sefer baba baba alıcam.

Yarın eğer olumlu dönüş yapılmazsa bende bu sefer 2 büyük boy pizza söylücem, 30dkdan evvel gelirse kapıyı açmıcam sürünsünler.Eğer süreyi 30 saniye bile geçerse bende senin gibi prosedürü ezberledim, bir de 30dk kapsamında olduğunun adres garantisinin çıktısını alıcam göstericem paşa paşa vericekler.Adam gibi inat etmeseler paralarını bile verirdim ama çok çamur yapıyolar bende inata bindim.

İşte bu hacı tebrik ediyorum seni.Benim başıma gelmediği için bahane bulamadım hiç.Keşke gelsede çirkeflik yapsam.Dünyanın parasını kıran şirket.Her ilde şubeler açan şirketler böyle çamurlara yattımı yakmak istiyorum oraları.Ulan madem çamura yatıcaksınız neden reklamlarda her seferinde 30 dk garantisini gösteriyorsunuz.Bu tür konularda utangaç olmamak gerekiyo.Zaten sorun para değil.Asıl sorun insanları salak yerine koymaya çalışmaları.

• Ne dominosmuş arkadaş yav ben gidip yerinden alıyorum,ne beleşçi milletiz yav 2 kuruşun hesabını yapıcaz diye 40 takla atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _WebMaxer_

Bir pizza için değmez Bu kadar enerji harcamaya

Bir pizzada bayagi enerji ar bence kazanırsa kârlı çıkar

• teter cidden açmayın şu konuları adamlar kampanya yapmışlar yok erken gelirse kapıyı açmıcam filan nası bir kişiliğe sahipsiniz anlamadımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

quote:

Orijinalden alıntı: _WebMaxer_

Bir pizza için değmez Bu kadar enerji harcamaya

Bir pizzada bayagi enerji ar bence kazanırsa kârlı çıkar

Gece kaç saat uyuyon kanka?

Bu arada nasilsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Mcdonalts da çalışan elemanda para üstüne getirmedi bozdurucam diye gidip 3TL hala onlarda haram olsun zaten kazık kazık fiyatlar

Mcdonalsa kazık diyenler var bi burgerkinge gitsen
  • hocam pizza geri gitti ya peki sen karnını doyurdunmu yoksa yarınki beleş pizzayı mı bekliyorsun
  • sen nerden sipariş ediyorsun pizzayı söyle ver numarayı gelsin bana getirsin eğer 1 saat gecikmesse adam değilim ama o şubeden getircekleryardım da almıyacak kimsede gelsin gecenin bir vakti de çağırırım 10 dk geç kaldılarmı salarım benim alman kurtları afiyet olsun euzu besmele çeksin cehenneme gitse zor bulur

• quote:

Yemek sepeti yarın size dönüş yapılcak dedi bakalım

Merakta bırakma bizi dostumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 9 Temmuz 2012; 22:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

ESİN HANIM ?

Yemeksepetindeki hatunlarıda taciz edersnz siz şimdi:d

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

pizzacıya ufak sürprizler yap

• quote:

Yemek sepeti yarın size dönüş yapılcak dedi bakalım

çok heycanlı lan. takipteyiz
  • Dominos firmasını ben önermiyorum geçen pizza söyledim yarım saat geç geldi para vermedim para vermeyince bir surat yapıyolar yesinler havalarını.

En iyisi pide arkadaş ne o öyle pizza felan söylerim kıymalı pidemi yerim ne triplerini çekip ağız yapcam adamlar 20 dk en geç getiyor.
  • Little Caesars tavsiye ederim.

• Domino's merkeze mail atarsanız tüm şikayet edenler olarak daha faydalı olacaktır. Yurtdışı daha ciddiye alır bu tip şeyleri.

https://order.dominos.com/en/pages/content/customer-service/faq.jsp

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.