Şimdi Ara

Pizza Hut Sinirsiz Menü Devam Ediyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler devam ediyormu veya başka pizzacilarda muadili menü varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pizza Hut Sınırsız Pizza Devam Ediyor mu?

Pizza Hut'ın sınırsız pizza menüsünün devam edip etmediği merak ediliyor. Pizza Hut resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında güncel olarak böyle bir menü seçeneğinin bulunmadığı gözlemleniyor.

Ancak bazı Pizza Hut şubeleri, sınırlı süreli kampanyalar veya özel etkinlikler kapsamında sınırsız pizza sunabiliyor. Bu nedenle, en güncel bilgileri almak için yerel Pizza Hut şubenizle iletişime geçmeniz önerilir.

Sınırsız pizza menüleri genellikle belirli bir süreyle sınırlıdır ve genellikle ek ücret veya şartlar içerebilir. Bu nedenle, sipariş vermeden önce menü detaylarını dikkatlice incelemeniz önerilir.

Eğer sınırsız pizza seçenekleri arıyorsanız, Pizza Hut dışındaki diğer restoranları da değerlendirmeniz faydalı olabilir. Bazı restoranlar, belirli günlerde veya saatlerde sınırsız pizza büfeleri sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok ama çeşitler artık daha az , 12 den 3 e kadar ve kenarlarını yemeyince adam şekil yapıyor
  • en son 9 10 sene önce 3 arkadaş taksimde ki pizza huta gitmiştik 1 kişi parası verip sınırsız pizza yemeğe başlamıştık pizza hutta görevli çocuk ikide bir yanımıza gelip sınırsız pizza 1 kişi yiyebilir diyordu bizde yok 1 kişi yiyoruz diyorduk
  • Devam etmiyor malesef muadil kampanyalarda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

yok ama çeşitler artık daha az , 12 den 3 e kadar ve kenarlarını yemeyince adam şekil yapıyor

Nerede menu ne hangi firma ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

en son 9 10 sene önce 3 arkadaş taksimde ki pizza huta gitmiştik 1 kişi parası verip sınırsız pizza yemeğe başlamıştık pizza hutta görevli çocuk ikide bir yanımıza gelip sınırsız pizza 1 kişi yiyebilir diyordu bizde yok 1 kişi yiyoruz diyorduk

Sorduk mu ?
  • gel ben sana alcam sınırsız pizza gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • euyumaz kullanıcısına yanıt
    11-3 arası bursada var , reklam afişinde bikaç il daha sıralanmıştı ama dikkat etmedim tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

11-3 arası bursada var , reklam afişinde bikaç il daha sıralanmıştı ama dikkat etmedim tabi

Kayseride yok pizza hut ama istanbulda var acaba oradada vsrmidir ve fiyati ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: euyumaz

quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

Kayseride yok pizza hut ama istanbulda var acaba oradada vsrmidir ve fiyati ne kadar ?

pizza hutta çalışmıyorum bilemicem googledan sormak lazım kendi sitesinde telefonlarıda vardır muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.