Şimdi Ara

Piyasadaki Ps3 3D oyunlar neler şuan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3D led tv aldim. Fakat bi türlü 3D oyun oynayamadim. Motorstorm Pasifict rift aldim 3D desteği var diye fakat 3D menü yok. Güncellememi yapmam gerekiyor :)
    Arkadaşlar şuan piyasada olan 3D oyunlar neler GT5 im var onun dişinda :) demo yada full oyun isimlerini biliyosaniz yazarsaniz sevinirim.

• Killzone 3 3D gelicek .
    Cod Black ops 3D özelliği var .

Motorstorm 3Dsinin ve birkaç 3D psn oyunun paketi var psnde 30 $ gibi bi fiyatı var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife1905 -- 30 Ocak 2011; 0:00:10 >
  • Wipeout HD, 3D destekliydi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylife1905
    Killzone 3 3D gelicek .

Motorstorm 3Dsinin ve birkaç 3D psn oyunun paketi var psnde 30 $ gibi bi fiyatı var .

Cod Black Ops 3D varmi şuan piyasadaki oyunda ? Yarin bari bi kiralim :) merak ettim.
  • MORTAL KOMBAT 9'da 3D geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakin33

quote:

Orijinalden alıntı: Skylife1905
    Killzone 3 3D gelicek .

Cod Black Ops 3D varmi şuan piyasadaki oyunda ? Yarin bari bi kiralim :) merak ettim.

Evet piyasada var fiyatı da 75-80 tl arası .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wipeout HD sanırım 3D, Crysis 2, KillZone3, Avatar: The Game, UC3'e 3D desteğini bir forumda okumuştum, Tron, Enslaved, MGS: Rising...
    daha bir sürü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkefur

Wipeout HD sanırım 3D, Crysis 2, KillZone3, Avatar: The Game, UC3'e 3D desteğini bir forumda okumuştum, Tron, Enslaved, MGS: Rising...
    daha bir sürü var.

Evet dostum Uncharted 3 te 3D olarak çıkıcak
  • Dostum konuyla alakalı değil fakat merak ettim hangi tv den aldın ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: filibusterlo

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D_PlayStation_3_games

Vay anasına ben üç beş oyunla kalır zannediyordum ama aldı başını gidiyor demek Ps4 te 3d standart olcak:( Tamam süper bir teknoloji olayı ve görüntü akıl almaz şekilde canlı ve kaliteli ama bazı oyunları ben hala eski usül oynamak istiyorum umarım pes ve fifa 3 d standartı getirmez yoksa kör oluruz:)
  • Bunlar zorunl değilki istersen 3d özelliğni açabilirsin
  • Prince Of PErsia 3'lemesi var remastered oda 3D haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
    Dostum konuyla alakalı değil fakat merak ettim hangi tv den aldın ??

LG47LX6500 dostum led 3D hepinize teşekkür ediyorum yardimlariniz için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg
    Prince Of PErsia 3'lemesi var remastered oda 3D haberin olsun.

NBA 2K11'e 3D desteği geldimi gelicekti?
  • arkadaslar karşıyakada 1730 sk da gazi lisesinin bitiminin olduğu suzan divrik lisesinin bitimindeki sokakta yeni açtığım ps3 cafem var...gamestation...orda 3d oyun oynatıyorum...
    bazı oyunlarda derinlik verilmiş...ama en güzel 3d cod black ops da...sanki tüfeği siz tutuyorsunuz ve dürbünle baktığınızda sanki gözünüze dayıyorsunuz...oynayan herks şaşkın :)
    nba 2k11 var bende ama 3d desteği olmayandanmış :(...bulursam hemen alıcam
  • reklam olmuş biraz ya neyse
    ayrıca ps3 cafe'ye 3d tv koymak gerçekten bütçe gerektiren bir şey olmalı. kesinlikle çok pahalılar
  • yok yahuuu reklam olsun die yazmadım...gerçekten pahalı olduğu için almadan önce bakılabilir die....birde 3d nedir die fikri olsun die yazdım....yani tüm 3d ler aynı değil..shoo em up lar dışında genelde sadece derinlik var mesela...gran turizmo yu denemedim daha mesela onada bakayım yarınn....
    yoksa amacım reklam değildiii...öyle algılandıysa özürr...
  • GT 5
    Resiatance 3
    Killzone 3
    Tron
    Captain America

Zaten oyumların üstünde kocaman kutu ile belirtiyor 3D olduğunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.