Şimdi Ara

PS3 en iyi oyunlar listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum, ps3 oyunları gerçekten pahalı ve hepimiz orjinal oyun alıyoruz. Belli dallarda bence forumdaki tüm kullanıcıların deneyimleriyle bir PS3 en iyi oyunlar listesi çıkarmamız gerekiyor diye düşündüm. Böylelikle yeni oyun alacak arkadaşlar ve ya bir oyunun bu kadar iyi olduğundan haberi bile olmayan kullanıcıları bilgilendirmiş oluruz. Hatta böyle çoklu bir listeyi herkesin verdiği puanların ortalaması alıp yapabilir ve en üste kilitleyip her ay güncelleyebiliriz. Bu sayede 'en iyi yarış oyunu' ve ya 'en iyi spor oyunu' gibi dertlerimiz kalmaz, oyunlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz.

Kendi adıma Little Big Planet'i bu güne kadar oynadığım ps3 oyunları içerisinde ilk 10'a koyarım çünkü eğer online oynanacaksa LP3 harikalar yaratıyor. Çok zevkli saatler geçiyor. Ayrıca single modu her ne kadar bana göre kısa sürsede kendini tekrar tekrar oynatabilen bir yapısı var.

Test edebildiğim spor oyunlarının içerisinde bana göre en iyileri FIFA 09 ve yeni gelecek olan 2010, Top Spin 3, NBA2k 2010, Formula 1 Championship Edition ve son olarak yarış oyunlarından Grid.

Hani her ps3 sahibinin en azından bir kere görmüş olması gereken hatta sahip olmuş olması gereken oyunlardır konumuz. Tercihli de yazabilirsiniz. Ona da örnek yazayım hemen;

Mesela ben Virtua Tennis 3 hastasıydım, taa ki Top Spin 3'ü görene kadar. Anormal özensiz yapılmış bu haliyle Virtua Tennis. Evet oynanışı çok daha kolay ancak alışıldığı zaman Top Spin 3'ten alınan zevk bambaşka. Ayrıca görüntüler ve özellikler açısından da Top Spin, Virtua Tennis 'in bir dağ kadar önünde. Ancak Virtua Tennis 2009 nasıl bilmiyorum, oynayamadım. Oyun sitelerinde onun hakkında da parlak konuşmuyorlar.

Ha bi de daha oynamak nasip olmadı ama sanırım GTA IV'te bu listeye ilk on'dan başlayacak.

umarım çok tekrarlanan bir mevzu olmamıştır. benim aklım çok karışıyor. mesela hepsini alamayacağıma göre en iyi yarış oyununun karşılaştırmalı olarak beraber bulabileceğimizi düşünüyorum, ve ya fps'yi. kolay gelsin!

ek: son olarak şu linkteki 'ruh hastası' oyuncu arkadaşın kolleksiyonunu gezmenizi öneririm:
    http://kidsnextdoori.blogspot.com/2008/07/otaku-room-56kb-warning.html

• tesekkurler fps olarak kz2 olabılır mesela yada cod serisinden oyunlar
  • Bence en iyi yaris: GT5P
    En iyi Fps: Killzone 2,Resistance 2 ve MW2
    En iyi TPS: Uncharted 2 ve MGS 4 (Batman AA'da olabilir)
    ve bu oyunu ne kategoriye koyacagimi bilmiyorum, kendi kategorisini yaratan tek oyun Little BIG Planet.
  • exclusive olsun dersen fps:killzone 2 tps:mgs4, uncharted uncharted 2, little big planet(suan game of year edition var ekstra içerikli yeni çıktı)
    exclusive olmasın dersen fps: bioshock, tps:batman aa, dead space
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

ek: son olarak şu linkteki 'ruh hastası' oyuncu arkadaşın kolleksiyonunu gezmenizi öneririm:

oha diyorum başka bir şey demiyorum. adam harbi ruh hastası. ulen o yatırdığı paralarla gökdelen dikilir be. gerçi satsa koleksiyonerlere şimdi gökdelen siteside kurabilir

• Ayrıca

konu oyunlar ise

heavenly sword
    gt5
    tek geçerim.
    fifa 09 manager mod sarıyot.
    pes' i cafede oynadım ancak beceremedim.

motorstorm 2 eğlenceli

önermeyeceğim oyun sorarsanız.
    lord of rings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 1 Ekim 2009; 10:44:51 >
  • ek: son olarak şu linkteki 'ruh hastası' oyuncu arkadaşın kolleksiyonunu gezmenizi öneririm:

gerçekten inanılmaz..adam çok büyük emek sarfetmiş.. yani bide alım gücüde öenmli..adamlar ucuza alıyor .geçen dartye girdim.ps3 call of duty 5 ...170 milyon..sıkıysa yapsın burda öyle bi arşiv:)ama yinede helal olsun emek gözü gibi bakmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    3 yıl önce açıldı
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğlence arıyorsan MotorStorm ve MotorStorm 2 Pacifict Rift'in online moduna dal derim hemen.

Ayrıca Killzone 2'nin de multisi güzeldir fena değil yani.

Resistance 2'de güzel hemn single hem online.

Little Big Planet tarzından hoşlanıyorsan onuda kaçırma derim.
  • herkesin zevkine göre değişir, benim en zevk aldığım oyunlar guitar hero serileri. bide fifayla 2k serilerini almaya çalışıyorum, fifayı kesin alıyorumda, 2kyı para bulamazsam almıyorum
  • Fps olarak ps3'te Resistance serisi gerçekten kaliteli yapımlar.Ps3 açısından bakarsak,Killzone serisinden daha kaliteli ve amosferik bir seridir.Nedense Resistance gölgede kalıyor.
  • o arşiv nedir öyle ya gözlerime inanamadım resmen
  • quote:

Hay maşallah ben bu arşivin korsanını zor yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

oha diyorum başka bir şey demiyorum. adam harbi ruh hastası. ulen o yatırdığı paralarla gökdelen dikilir be. gerçi satsa koleksiyonerlere şimdi gökdelen siteside kurabilir

Donanımları,oyunları geçtim ordaki anime arşivi yeter beHelal olsun adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

quote:

Donanımları,oyunları geçtim ordaki anime arşivi yeter beHelal olsun adama.

hayalimdeki arşiv budur mükemmel valla helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

Hay maşallah ben bu arşivin korsanını zor yaparım

görmemisin oyun olmus hesabı adamın herseyi almıs dizmis

• Haze ve Lair PS3'ün olmazsa olmaz exclusive'lerindendir
  • Arşivi yapan çocuk kafayı sıyırmış belli zaten,sanırım Japon olmalı,anime fanı ve ürünleri çok fazla

Ama bende,sanırım ondakinden daha çok sayıda dreamcast orijinal oyunu var.
  • Ratchet&Clank.
  • bende bu adamın minik arşivcisiyim...ps1 ps2 ps3 yan yana duruyor evimde lcd nin altında..satmak aklıma gelmedi hiç
  • bu adam insan degil ya bi yangın herseyi halleder :)))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.