Şimdi Ara

Piyasada neden Suzuki Swift yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç senedir bu arabaya hastayım ve en sevdiğim yönüde fiorino gibi herkesin altında olmaması.1 haftada en fazla 3 tane görüyorum.Neden tutulmadı bu araba ?

• en büyük etken servis yedek parça gibi durumlar olabilir...
  • 33 bin tl ye ağzına kadar dolu esp li karma tüketim verisi 5 lt olan ve bunu gayet rahat tutturan swifti kim neden alsın ki..

Bomboş polo dururken değilmi ama.
  • hepsi kıbrısta. kıbrısa gittiğimde dikkatimi çeken şeylerden biriydi bu swiftler. ve hepsi spor paketli modifiyeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Kaç senedir bu arabaya hastayım ve en sevdiğim yönüde fiorino gibi herkesin altında olmaması.1 haftada en fazla 3 tane görüyorum.Neden tutulmadı bu araba ?

fiorino ne alaka ticari araçla ne alaka kurdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 17 Ekim 2012; 1:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Kaç senedir bu arabaya hastayım ve en sevdiğim yönüde fiorino gibi herkesin altında olmaması.1 haftada en fazla 3 tane görüyorum.Neden tutulmadı bu araba ?

fiorino ne alaka ticari araçla ne alaka kurdun nasıl bir beyin var sende

swift ve fiorino karşılaştırmasını ne tarz bi araç olduklarından kıyas yapmadım sadece trafikte çok gördüğümü söylemek istedim.

bu arada 30 yaşında olmanıza rağmen karşınızdakiyle konuşmalarınıza dikkat etmemeniz hayatınızda çok sorun açmış olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 17 Ekim 2012; 2:06:20 >

• quote:

quote:

quote:

swift ve fiorino karşılaştırmasını ne tarz bi araç olduklarından kıyas yapmadım sadece trafikte çok gördüğümü söylemek istedim.

fiorino ticari bir araç hem ekonomik hemde pratik nasıl connect çok görülüyorsa fiorino nunda görünmesi o kadar normal hani herkesin altında punto,clio vs görüyorum desen anlarımda fiorino alakasız olmuş ayrıca swift bence tipten kaybediyor ne önü ne arkası çekici gelmiyor bana ayrıca 2006 dan beri aynı kasa çıkıyor bence suzuki nin daha güncel bir tasarıma ihtiyacı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bu arada 30 yaşında olmanıza rağmen karşınızdakiyle konuşmalarınıza dikkat etmemeniz hayatınızda çok sorun açmış olsa gerek

+1

• insanımız zamanında ekmek kuyruğunda beklemeyi bildiği için şimdi de adı lazım değil bir gurubun araçlarının sırasında beklemeyi çok seviyor.. Ne verirlerse alıyorlar...

iç görünümüne göre araç kalitesi belirlenmez ama bir fotoğraf paylaşmak istiyorum..

Bu konuda sinirliyim...

• arkadaşında dediği gibi yaygın bayi ve servis ağının olmayışı en büyük etken sanırım.

Ürün yelpazelerinin darlığıda diğer bir etmen olarak sayılabilir...
  • reklamı yapılmıyor. servis ve parça olayları aşağı yukarı diğer araçların ki gibi.
  • quote:

Servis yok yedek parca sikintisi var suzuki ne olcak belli degil

Arabanin ici gercekten kotu gerci bu biraz goreceli ama

Bir tuhaf araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 17 Ekim 2012; 8:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Bir tuhaf araba

servisi yok demek haksızlık olur. büyük sayılabilecek tüm illerde servisi var. yedek parça sıkıntısı yok. daha önce suzuki kullanmamış kişilerin hemen yedek parça yok diyerek kestirip atması çok ilginç. daha önce grand vitara'mın süspansiyonu 5 günde japonyadan geldi. yine aynı şekilde sx4 aracımın sis farı ve dikiz aynası 2 günde erzurum'a geldi.

swiftin tek eksiği şu an için reklam. başka bi problemi yok aracın.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

quote:

Bir tuhaf araba

servisi yok demek haksızlık olur. büyük sayılabilecek tüm illerde servisi var. yedek parça sıkıntısı yok. daha önce suzuki kullanmamış kişilerin hemen yedek parça yok diyerek kestirip atması çok ilginç. daha önce grand vitara'mın süspansiyonu 5 günde japonyadan geldi. yine aynı şekilde sx4 aracımın sis farı ve dikiz aynası 2 günde erzurum'a geldi.

Birgun yolunuz sanayiye duserse kaporta isi yapan bir ustayi bulun sorun yedek parcasini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

quote:

Bir tuhaf araba

Birgun yolunuz sanayiye duserse kaporta isi yapan bir ustayi bulun sorun yedek parcasini

çok fazla satılan araçlar olmadığı için atıyorum bi parçası bir kaç firma tarafından yapılmıyor. firmanın türkiye'deki yedek parça deposunun numarası :

0(262)-6480000

istediğiniz her türlü parçayı ellerinde yoksa bile 1 haftada getiriyorlar. kocaeli'de.

• Boşver hocam ne uyandırıyorsun milleti. Kimsenin haberi yok işte onlar polo'larınla Fabia'larınla Ibiza'larıyla mutlular.

Yakışıklı araç almak kolay değil kaç ay sıra bekletiyorlar haberin varmı? Üstelik bir artısı var,

Aracı alıp türkiyeye gelmesini beklediğin zaman arabaya zam gelirse zamlı fiyattan alıyorsun aracı.

Ne kadar güzel bir sistem değilmi? Türk işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

insanımız zamanında ekmek kuyruğunda beklemeyi bildiği için şimdi de adı lazım değil bir gurubun araçlarının sırasında beklemeyi çok seviyor.. Ne verirlerse alıyorlar...

iç görünümüne göre araç kalitesi belirlenmez ama bir fotoğraf paylaşmak istiyorum..

Bu konuda sinirliyim...

dostum üsteki aracın markası nedir volvo mu? direksiyondaki v harfi galiba .. alttaki suzuki zaten görüntüsü bile çok kaliteli görünüyor ama yukarıdaki aracın markasını merak ettim yukarıdakine de suzuki deme sakın ..

• ben ankara da yaşıyorum sabahları istanbul yolu üzerinden geliyorum işime ben de bazen dikkat ediyorum swift çok güzel araba ama nedense bende göremiyorum ama cebeci taraflarında elemanın birinde var arada bir görüyorum caddede ,hem benzin olayı çok iyi hemde vergi olayı çok iyi ama insanlar tutturmuş ikinci eli sağlamdır kalitelidir diye avrupa arabalarını kullanıyolar.çoğuda nerdeyse 10 -15 bin fark ödeyerek araç alıyorlar hemde boş olarak .....dikkat edin filmlerde falan görürseniz avrupalı bile japon araçlarına rağbet ediyor arkadaşlar
  • Yahu uyandırmayın insanları. Bırak alsın VW... Nedir bu sürekli irdeleme arkadaş!? Memlekette ucuza rahat arabaya binme imkanımızı iyice daraltıyorsunuz. Susun... Dandiktir Swift, tü kaka Swift, almayın Swift... Çok yakar o. 4 çekeri çakma onun. Kaydıkça 4 çekiyor, hep 4 çekmiyor. Kötü o kötü...
  • Suzuki'nin sadece bir model olarak değil genel olarak yaptığı araçlar hem tasarım olarak hoş araçlar,hem konfor olarak iyi araç,hemde motor verimliliği ve performans açısından güzel araçlar ancak parçasının zor bulunması ve pahalı olması malesef insanları korkutuyor.Alınmaması için başka nedenlerde olabilir ancak benim en çok üstünde durduğum ve düşündüğüm konu bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.