|
Selamlar beyler, herkese iyi forumlar. Lafı hiç evirip çevirmeden direkt konuya giriyorum. Ben TitanLab'ın sahibiyim. Şimdi başlığı görünce diyeceksiniz ki "lan marka sahibi gelmiş foruma kendi malını övecek". Yok usta, öyle bir derdim yok. Bizden gidip 1 liralık bile mal almak zorunda falan değilsiniz. Zaten bu konuyu gidip ergenlerin doluştuğu saçma sapan Facebook gruplarında falan değil de burada açmamın tek bir sebebi var: Bu forumun tayfası boş adam değildir; uyanıktır, malın iyisini kötüsünü dibine kadar araştırır. Ben yıllardır bu camianın içindeyim. Salonlarda sırf 3 kuruş komisyon kapmak için gencecik çocuklara zeytinyağı basan, ne idüğü belirsiz merdiven altı ürünleri "orijinal" diye kakalayan o çakma hocalardan harbiden midem bulandı. Abi adam gidip uyduruk bir ekran kartı veya telefon alırken bile günlerce DH'de konu açıp inceliyor, ama iş kendi vücuduna geldiğinde salondaki o kasap hocaların lafına bakıp içine ne koyduğu belli olmayan sözde ilaçları kendine basıyor. Sonra da kür bitince "abi sistem kilitlendi, hormonlar sıfırlandı, psikolojim bozuldu" diye ağlamaya başlıyor. Yazıktır günahtır. Sizin gibi aklı başında adamların, bu piyasadaki çakalların elinde oyuncak olmasına benim gönlüm razı değil. TitanLab olarak bizim olayımız sadece ürün satmak falan da değil. Biz bu sporu düzgün yapan, kan testi veren, bilinçli adamlarla yürümek istiyoruz. O yüzden size net ve harbi bir teklifim var: Küre girmeye niyetiniz mi var? Zaten kürdesiniz de kan değerleriniz mi şaştı? PCT yapacaksınız ama ne kullanacağınızı mı bilmiyorsunuz? Hemen sitemize girin, bize iletişimden tahlillerinizi yollayın. Donanımhaber'den geldiğinizi söyleyin. Ekibimle oturup, size zerre kadar ürün satma muhabbeti yapmadan, tamamen ücretsiz bir şekilde değerlerinize bakalım. Ne yapmanız lazım, nerede yanlış yapıyorsunuz delikanlı gibi anlatalım. Zaten ilacı nereden alacağınız paşa keyfinize kalmış. Ama sağlığınızla oynamadan önce işi harbi bilen birilerine danışın. Vücut sizin vücudunuz, merdiven altı çöplerle heba etmeyin. Ücretsiz tahlil yorumlatmak ve kür danışmanlığı almak için: TITANLAB Aklınıza takılan, kürlerle veya piyasada dönen dolaplarla ilgili merak ettiğiniz ne varsa bu başlığa yazın. Sokak efsanelerini bırakıp işin harbici yüzünü konuşalım. Soruları bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler