Şimdi Ara

Piyasada 40 gb lık ps3 bulabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben 160 gb lık ve 320 gb lık ps3 alamıyorum.almaya param yetmiyor.açıkçası fakirim ama ps3 almassam çıldırıcam çünkü god of war 3 ü oynamak istiyorum.bende şu anda 160 gb lık ps3 ler 700 tl 320 gb lıklar 800 tl olduğuna göre 40 gb lıklar büyük bir ihtimalle en düşük 300 tl en yüksek 500 tl dir diye düşünüyorum.bu kadar parayıda rahatlıkla ödeyebilirim.ama asıl sorunum 40 gb lık ps3 lerin piyasadan kalkmış olması korkum.40 gb lık ps3 ler piyasadan kalktı mı kalkmadıysa fiyatları ne kadar 40 gb lık ps3 bulabilirmiyim? şimdiden teşekkürler.

• 2.el olarak bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

2.el olarak bulabilirsin

peki sıfır ve garantili bulabilirmiyim? zaten piyasada 2. el reyonu ve ürünleri yok diye biliyorum varsada benim oturduğum yerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

2.el olarak bulabilirsin

peki sıfır ve garantili bulabilirmiyim? zaten piyasada 2. el reyonu ve ürünleri yok diye biliyorum varsada benim oturduğum yerde yok.

fat kasalar üretilmediği için artık garantili falan imkansız. sıfırda bulamazsın diyebilirim. internet üzerinden alabilirsin konsolu..
  • bekle para biriktir, 40 gb lık fat alırsın 2 ay sonra sarı ışık verir paran ziyan olur. 40 gb lıklar 3-4 senelik vardır heralde aşağı yukarı. yazık etme parana.

sıcak fırsatlar bölümündeki ps3 konusuna bak, daha geçen 499'a 320GB + 1 oyun satıldı.
  • iyi haber var ki teknosada 40 gb 300 tl sifir ve garantili. yilbasina mi ozeldi bilmiorum ama gir bi bak istersen sitesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Unknown

iyi haber var ki teknosada 40 gb 300 tl sifir ve garantili. yilbasina mi ozeldi bilmiorum ama gir bi bak istersen sitesine

O lanet ürün teknosada 2011'de olmadı,olmayacak
    Adamlara gittik kaldırın şunu insanların kafası karışıyor diye başvurduk, aldığımız cevap şu : Daha öncede sattığımız ps3'leri internette göstermek amacıyla sitemize koyduk,kurallarımız böyle dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık PS3 500 GB + 7 Oyun
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300-400 lira arasına bulabilirsin 2.el sitelerinde ama alma bence sarı ışık hatası verir onlar en eski modeller çünkü 100-200 daha biriktir sabredip slim al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bekle para biriktir, 40 gb lık fat alırsın 2 ay sonra sarı ışık verir paran ziyan olur. 40 gb lıklar 3-4 senelik vardır heralde aşağı yukarı. yazık etme parana.

sıcak fırsatlar bölümündeki ps3 konusuna bak, daha geçen 499'a 320GB + 1 oyun satıldı.

40 GB sarı ışık çok nadir veriyor en sağlamı 40 GB olanlar diğerlerine göre ben 4 yıldır kullanıyorum hiç bir hata yok arkadaşım SLIM kullanıyor 50 kere bluray bozuldu
  • Sakın ikinci el fat kasa alma,arkadaşım...
  • kampanya takip et cok var 500-600tl ye slim kampanyasi
  • Sakın fat kasa alma 2.el bölümünde 400-450TL civarında 2.el 120GB Slim kasalar satılıyor bence onlardan al.
  • fat bana göre çok iyi ses hiç çıkarmıyo gayet ideal bi alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bekle para biriktir, 40 gb lık fat alırsın 2 ay sonra sarı ışık verir paran ziyan olur. 40 gb lıklar 3-4 senelik vardır heralde aşağı yukarı. yazık etme parana.

40 GB sarı ışık çok nadir veriyor en sağlamı 40 GB olanlar diğerlerine göre ben 4 yıldır kullanıyorum hiç bir hata yok arkadaşım SLIM kullanıyor 50 kere bluray bozuldu

Ben 2. el olarak aldım kullanıyorum hiç hata sorun vermedi takılmadı kasmadı Sarı ışık hatasının ne olduğunu bilmiyorum hiç karşılaşmaşmadım

• Vodafone kampanyasinda 320 gb ps3 500 tl oyunda vardi call of duty 5 vodafonunuz yoksa olan birinden yardim isteyim 40 gb elinizde kalir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mht35

Vodafone kampanyasinda 320 gb ps3 500 tl oyunda vardi call of duty 5 vodafonunuz yoksa olan birinden yardim isteyim 40 gb elinizde kalir

Kim dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: mht35

Vodafone kampanyasinda 320 gb ps3 500 tl oyunda vardi call of duty 5 vodafonunuz yoksa olan birinden yardim isteyim 40 gb elinizde kalir

Kim dedi?

Benim 2.ci PS3 ben dedim 40 Gb çöpe gitti Slim ile 1,5 senedir memnunum
  • Fat Ps3 önermiyorum.
    Az kalan 40 GB PS3'lerden birini hala kullanıyorum,ancak güven vermiyor.Arada takılmalar,donmalar vs. oluyor ve her an sarı ışık veya lens bozulmasına hazır olmak durumundasın.Açıkçası tertemiz diyen birinden bile 2.el fat makina alınmaz diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.