Şimdi Ara

Piyango parasından hayır gelmez olgusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam arkadaşlar ben de helale harama inan bir insanım fakat bir bakıyorsunuz bu piyango sahipleri seneler sonra aç kaldık,eşim çocuğum terk etti,evim yandı,sokakta yatıyorum diye ortaya çıkıyor.Hiç mi yok bu parayla adam gibi hayat süren,iş kurup paraya para demeyen ? Bana çok saçma geliyor illaki vardır ama insanlarımız sadece bu kötü duruma düşenleri göstermeyi seviyor.Bu da bildiğin züğürt tesellisi

• "yav he he" de geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi ve canlı örnekleri elinin tersiyle itti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht5382

http://m.sabah.com.tr/yasam/2010/12/24/uc_kez_kazandi_batirdi_yine_de_cikabilir_diyor

Bu insanlar hak ediyor zaten bu hayatı.Ulan bankaya atsan faizi bile sülaleni geçindirir,bir de 3 defa çıkmış Allah'ım parayla sınanmayı bile zeki insanlara nasip etsin

• Onlardan çoğunu, günah işlemede, düşmanlıkta ve haram yemede yarış ederken görürsün. Bu yaptıkları şeyler ne kötüdür! (MAİDE/62)

• Parayı harcamayı bilmeyenler haber olacak tabi diğerlerini kim neden haber yapsın :y

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben piyangoda kimsenin hakkını yedigimizi düşünmüyorum çünkü son parasını buna yatırıp umudu buna bağlıyorsa yaşamasin kimseye zorla satilmiyo bilet

• Kimseye zorla satılmıyor demiş. Be adam gözün görüyor. O kadar yapılacak iyi iş varken sen git ' haram olmadığına inananın bile içinde ufak da olsa bir şüphe' duyduğu şeyi yap. Artık haramdan ziyandan temizlenin diyeceğim ama yine aynı terane dönecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.