Şimdi Ara

Pirelli Pzero Rosso vs Goodyear Eagle F1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kullanan tecrübe eden arkadaşlardan lastik tavsiyesi istiyorum. Pirelli'nin Rosso'sunu daha önce Cayman S'te kullanma fırsatım oldu ve gerçekten kuru zeminde yola tutunan ıslak zeminde ise beklentileri karşılayacak düzeyde bir lastik. Pirelli'nin zaten en üst segment lastikleri bildiğim kadarıyla rosso'lar. Goodyear Eagle F1'i ise sadece kuru zeminde test etme fırsatım oldu. Tutunma konusunda neredeyse aynı özellikte lastikler diyebilirim kuru zeminde. Fakat Goodyear'ı ıslak zeminde test etme fırsatım olmadı. Varsa test eden denemiş olan sınırları zorlayan bir arkadaş bu lastik ile ilgili yorum yaparsa memnun olurum.

    Teşekkürler.



  • Bridgestone'ye ne diyorsunuz?
  • Rosso al çevremdeki çoğu performans kullanıcısı Rosso kullanıyor.

    Bende yeni Conti Supersport 2 Run Flat taktım biraz sert ama güzel sertlikte Run Flat olmasından kaynaklanıyor..
  • Eğer aracınızı genelde düz asfalt bir yolda kullanıyorsanız Continental Sport Contact 2 öneririm. Ama bulunduğunuz yer taşlı çakıllı bir yerse Conti gibi sert lastikleri almayın kolay parçalanıyorlar.

    Sorunun cevabı ise Rosso bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 10 Ekim 2010; 16:25:05 >
  • Rosso kullanmadım, Eagle F1'i 10 ay kullandım bana gayet yeterli geldi ıslak ve kuru zeminde fakat benim de gördüğüm kadarıyla çoğu perfonmanslı araçta rosso var.Bir bildikleri var demek ki.
  • Malum İstanbul'un yağışlı olması sebebiyle bir arkadaşıma rica edip Eagle F1'li Berlinetta'sını denedim. Islak zeminde tutunma Pzero'daki kadar değil açıkçası. Kuru zeminde verdiği performansı ıslak zeminde alamıyorsunuz. Sonuç olarak 1 saat kadar önce önlere 245/50/18 arkalara ise 265/50/18 taktırdım. Aracın üzerindeki 5 senelik BFGoodrich lastiklerden sonra gerçekten çok fark etti. Özellikle virajlarda önden terse doğru kayan araba şu anda girdiği yönde kaymadan yoldan kopmadan çıkıyor. Şu yerler kurusa birde kuru yolda test etsem lastikleri
  • Hangi arabaya taktın sen bunu Aykun ölçüler garip geldide 50 yanak 18
  • 2006 Mustang GT

    Hala garip geliyo mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 12 Ekim 2010; 1:26:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.