Şimdi Ara

Pirelli Cinturato P7 205/55/16 91V kargo+montaj dahil 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Pirelli Cinturato P7 205/55/16 91V kargo+montaj dahil 150 TL

Pirelli Cinturato P7 205/55/16 91V kargo+montaj dahil 150 TL

http://www.n11.com/pirelli-cinturato-p7-205-55-r-16-91h-P13626249

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 29 Eylül 2013; 13:17:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıcak
    Kışlık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 29 Eylül 2013; 13:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sıcak
    Kışlık mı?

yazlık olması lazım cinturato'nun
  • bu yaz lastiği, cinturato p7 a/s+ 4 mevsim versiyonu bu modelin, karışıklık olmasın alacaksanız
  • Aynı ürünü geçen hafta aynı satıcıdan 135TL' ye aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outpost

Aynı ürünü geçen hafta aynı satıcıdan 135TL' ye aldım.

yine n11 üzerinden mi aldınız yoksa ankaradaki adresine gidip bizzat siz mi aldınız?

lastiklerin üretim tarihi nedir ve memnun musunuz?
  • Cok bilgili deilim arkadaslar ama Michelin le kiyaslasak bunu Primacy HP var galiba aracimda ayni ebatlarda, cok fark olur mu arada kalite acisindan ? Ebatlar burda yazanin aynisi. 4
    Mevsim bakiyorum artik degistirmem gerekiyor. Tskler.

• Bir miktar fark olur ama siz onu hissedebilir misiniz bilemem
  • Uzerindeki Michelin leri 2008 de almistim simdi 2013. Cok km yapmadim ama yanaklarda catlama var. Acikcasi bu Primacy HP leri de cok sevmedim. Ama Pirelli nasil olur bilmiyorum hic kullanmadim ama 135 tl falan gercekten cok hesapliymis. primacy ler 210 falan galiba su anda tanesi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

yine n11 üzerinden mi aldınız yoksa ankaradaki adresine gidip bizzat siz mi aldınız?

n11 üzerinden aldım. Üretim tarihi 2013...
  • Ben şubat 2013 te aldım bu lastiklerden , ebat 225 45 17 4 adet fiat bravo aracıma aldım.

20.000km yaptım ve hala biniyorum , geçen hafta ön arka yaptırdım lastikleri , jantlarda balans ayarları ilk çok küçük sapmalarla yok denecek kadar azdı.

20.000km nin 15.000 i şehir içinde yapıldı. (istanbul)

Lastikler hala ilk günkü performansındalar. Çok memnunum , ben 220TL ye almıştım boyut farkından farkeder tabi.

Alacak arkadaşa çekinmeden almasını tavsiye ederim.

sanırım o boyut ta vW passatların fabrika çıkışında üzerinde gelen P7 lerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

Ben şubat 2013 te aldım bu lastiklerden , ebat 225 45 17 4 adet fiat bravo aracıma aldım.

20.000km yaptım ve hala biniyorum , geçen hafta ön arka yaptırdım lastikleri , jantlarda balans ayarları ilk çok küçük sapmalarla yok denecek kadar azdı.

20.000km nin 15.000 i şehir içinde yapıldı. (istanbul)

Lastikler hala ilk günkü performansındalar. Çok memnunum , ben 220TL ye almıştım boyut farkından farkeder tabi.

Alacak arkadaşa çekinmeden almasını tavsiye ederim.

sanırım o boyut ta vW passatların fabrika çıkışında üzerinde gelen P7 lerden.

Merhaba Bahadir_bado

Bende senin tavsiyen üzerine bu lastiklerden geçen ay aldım. Ve 2500 Km dir kullanıyor.

Özetle adeta arabamı satıp yeni araba almış gibi hissediyorum.

Böyle bir tutunma yok.

PS:önceki lastiklerim 65.000 km yapmış KUMHO idi. fark brazda bundan var.

• Geçen sene aynı ebat p1 i 166 tl ye ucuz aldım diyodum. Bu hakkaten sıcakmış.
  • 135 e nasıl alabılırız acaba.. ankara da adreslerını bılen var mı bu fırmanın acaba ?
  • Ankara Keskin Ticaret olması lazım. Pirelli yetkili bayi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

n11 üzerinden aldım. Üretim tarihi 2013...

cevabınız için çok teşekkür ederim hocam :) aslında o kadar da önemli değil ama hafta olarak üretim tarihini biliyor musunuz? genelde lastik üzerinde yazıyor, mesela 1213 yazıyorsa 12 haftayı 13 ise yılı (2013) ifade ediyor, veya 2813 yazıyorsa 2013'ün 28. haftası anlamı çıkıyor. bakabilirseniz çok iyi olur.

iyi günler

• Ben de 2 hafta önce n11'den Pirelli P1 cinturato verde 195/65/15 aldım 4 adet 112 tlden aynı satıcıdan. İskitlerde Keskin Ticarette montajını yaptırdım. Lastikler kargoyla gelmedi direk orda taktılar. Bu yılın ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Ben de 2 hafta önce n11'den Pirelli P1 cinturato verde 195/65/15 aldım 4 adet 112 tlden aynı satıcıdan. İskitlerde Keskin Ticarette montajını yaptırdım. Lastikler kargoyla gelmedi direk orda taktılar. Bu yılın ürünü.

işçilik felan nasıl hocam? balans ayarını birçok yer doğru düzgün yapamıyor. sipop değişimi felan dahil mi?
  • 91v değil 91 h yanıltmasın.

lastikler 10/13

6-7 aylık üretim. aldım kullanıyorum çok memnunum.
  • Arkadaşın dediği gibi...V değil H...Zira birkaç gün evvel ben de aynı lastiklerden alıp taktırdım...Üretim tarihi de aynı...
    Hem satıcı,hem de taktırdığım esnaf hakikaten çok kaliteli kişiler...Özellikle montajı yapan kişiler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.