< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Pirelli ömür olarak normalde daha düşüktür diyor testlerde genelde . reelde nasıl bilemiyorum tabiki. bana 50 bin km gitse yeter ya. gönderdiğiniz testlerde pirelli michelinden baya önde her testte. continental ve pirelli testinde iyi pirelli ile continental neredeyse kafa kafaya bazı yerlerde pirelli iyi ,pirellinin ömrü düşük sadece diğerlerine göre testlerde . michelinden daha iyi continental testlerde. CrossClimate 2 VS Cinturato All Season SF3 Tyre Comparison - Tyre Reviews And Ratings https://www.tyrereviews.com/Compare/CrossClimate-2-VS-Cinturato-All-Season-SF3.htmAllSeasonContact 2 VS Cinturato All Season SF3 Tyre Comparison - Tyre Reviews And Ratings https://www.tyrereviews.com/Compare/AllSeasonContact-2-VS-Cinturato-All-Season-SF3.htm |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 13 Şubat 2025; 23:35:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aracım Toyota avensis 1.6 2005 model sedan kasa bir araç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
araca göre seç dediğimiz zaman pirelli 94v öneriyor aracınız için. ![]() continental ise seçmeli vermiş. ![]() michelin 91v önermiş . ![]() aracınızın üzerindeki lastiğe de bakabilirsiniz ya da satın almadan önce aracınızı kullanan gruplara facebookta falan varsa katılıp , kullanıcıların ne tercih ettiğini de araştırabilirsiniz. Ben satıcının araca göre önerisine göre hareket ediyorum genelde. |
|
|
|
Delinmelerin %80'ini anında kapatır ContiSeal ContiSeal, Continental tarafından geliştirilen, hasarlı lastik sırtını tamir etmek için tasarlanmış bir teknolojidir. Çivi gibi yabancı maddelerin batması sonucu aracı yol kenarına çekerek lastiklerin ivedi bir şekilde değiştirilmesine gerek kalmadan, çivi yerinden çıksa dahi akışkan malzeme deliği kapatır. ContiSeal teknolojisiyle üretilen lastiklerin içerisinde yapışkan kıvamlı bir dolgu malzemesi bulunur. Bu malzeme lastiğin sırt bölgesi boyunca kaplanmıştır. Bu sayede, sırt bölgesinde çapı 5 mm’ye kadar olan delikler %80 oranında (çivi deliği gibi) kapatılarak lastiğin patlama riski azaltılmış olur. ContiSeal logosu lastiğin yanağında bulunur ve genel olarak bütün jantlara uyumludur. ContiSeal ve benzeri özel teknolojiler belirli ebatlarda mevcuttu. Continental alacağım sırf bu yüzden galiba. |
|
|
Ne zaman aldınız ? kaç bin km dir kullanıyorsunuz nerede yaşıyorsunuz hangi koşullarda test etme imkanınız oldu ? ebatlar ve aracınız nedir ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 15 Şubat 2025; 15:26:30 > |
|
205 55 16 kullanıyorum 6 bin km filan yapmışımdır. İstanbulda kullanıyorum ses konusunda çok iyi baya sessiz yoluda iyi tutuyor pati yediğim yerlerde hiç bir sıkıntı yaşamıyorum tabi önceki lastik yazlıktı ama yeni sayılırdı. Ayrıca bana göre yakışıklı lastik, yanlardaki detaylar hoşuma gidiyor ve baya dayanıklı olduğunu iddia ediyor.Yaz performansınıda görmek lazım. :) Şunu da ekleme yapayım ben bir çok benzin istasyonunda yıllardır dikkat ederim lastih hava basma cihazı hep 32 de ayarlı oluyor yani insanlar öyle basıyor sanırım devamlı. 34 en ideal ve iyi olanıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 15 Şubat 2025; 23:53:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 16 Şubat 2025; 0:30:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |