Merhaba arkadaşlar internet sağlayıcı olarak Turknet kullanıyorum bölgem 75 mbt vdsl desteklemektedir . 73-74 mbt arası indirme hızı alıyorum, yükleme hızıda 7 mbt. modem olarakta Asus AC750 modelini kullanmaktayım. Bu modemin çok sorunlu olduğunu, okudum ama bütçem malesef buna yetti almak zorunda kaldım. 2 hafta oldu interneti bağlatalı ilk geldiklerinde de bir problem olmadıklarını söylediler, bina içerisindeki kutudan eve modeme kadar gelen kablomda yeni Benim sorunum şu tam olarak normal, internette takılırken hiçbir problem yok ne zaman bir şey indirmeye başlasam torrent üzerinden yada herhangi büyük boyutlu bir dosya, internet hemen saçmalamaya başlıyor ilk başlarda 73 mbt ile indirme yapıyor 10 dakika geçmeden 10 mbt düşüyor modemi açıp kapatınca düzeliyor.defalarca denedim hep aynısını oluyor ne zaman internete abansam kesintisiz şekilde dosya indirmeye kalksam internet hızı sapıtıyor. Ekipler gelip aşagıdaki kutuya dışarıdaki saha kutusuna herşeye baktılar cihazlarla, kopma düşm hiç bişi yok abi dediler.turknetin sayfasında’da veriler normal görünüyor . 2ghz ‘de 5 ghz’de ikisinde de aynı durumu yaşıyorum modemi iade etme sürem var hala, modemi iade edip zyxel yada tplink filanmı alsam bilemedim.
Toyota Avensis Ses Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar Toyota avensis 2005 aracım var ses sistemi artık tatmin etmediği için değiştirmeyi düşünüyorum. piyasa malı olan çin markalarını almaktansa jbl almayı düşündüm en azından ne olduğunu bildiğimiz köklü firma JBL CS760C serisini aldım 2 takım amfi olarak 5 kanallı audiotech,soundmagus düşünüyorum. Bağcılarda oturuyorum montajı sencan sound yaptıracağım kablo olarak sounmax kablosunu kullanacaklar bas şimdilik istemiyorum maddi durumdan ötürü ve orjinal teybe bağlanacak. İlk defa ses sistemi yaptırıyorum o yüzden 2 gündür araştırıyorum amfilerde rms değeri varmış d class ve ab class varmış kaliteli ses düzgün ses istiyorsanız ab class alın demişler bas istiyorsanız d alın demişler beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
AUDIOTEC AT-5075FD
5 kanal Class D full range tasarım
4*75 watt 4 ohm + 1*500 watt 1 ohm RMS
Bass kontrol
Hi-Level giriş
SOUNDMAGUS SM-5C5
İstanbul Partikül Temizliği
|
TV Alırken Neye Dikkat Etmemiz Gerekiyor?
|
Hyundai Accent Admire Tüp Taktırma
|
Hyundai Accent 1.3 LX
MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR
|
Abra A5 V8.1.2 Ve Abra A7 V6.5 Arasında Kaldım
|
Vatan Bilgisayar Sorumsuzluğu
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.349
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.682 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 648 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar