Şimdi Ara

Piranha Zen android telefon 649 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nam-ı diğer Discovery killer... Gördüğüm en uygun fiyat bu

http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=104045

• Hangi konuda gmd den iyimiş? Bayağı aynı gmd ile. Gayet gereksiz bir model olmuş sıcak falan da değil.
  • simbo dan da bir model bekliyoruzz artık
  • Güzel fiyat, elime alıp incelemedim ancak kağıt üzerinde gayet güzel duruyor fiyatına göre.
  • kamera 13mp ön 5mp
    hd gorilla glass ekran iyimiş
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    Allah cezanı vermiyeee kahkaha ile tüm şirket bana döndü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 550 falan olsa belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piranhanın servisi sıfırdır boşuna para kaptırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neron54

piranhanın servisi sıfırdır boşuna para kaptırmayın

Sanki telpa veya kvk çok iyi. Discovery ilk ciktiginda da ayni yorumlar vardi. Cin mali adi ne vs vs fiyat ve performans olarak gayet iyi ama discovery 2 nin fiyatini beklemek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 tl bu tele çok mtk 6589 ve 1 gb ramlı bir telefonun ederi 450-550 araıgında olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: Metin_Yilmaz

Nam-ı diğer Discovery killer... Gördüğüm en uygun fiyat bu

discovery killer ????
    piranha = ÇÖP

gmd yi ne sanıyosun acabva çok merak ediyorum :) s3 s4 vs imitasyonlarından bi fakrı yok telefonun.

• piranha alıp başınıza dert açmayın,ağrısız başınızı ağrıtırsınız...
  • üretici firma kim ki
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    aldığım sıfır ürün çalışmadı bunun üstüne servise gönderdim servis bana tamir ettik deyip aynen gönderdi.tekrar gönderdim yine aynı şekilde gönderdiler dalga geçer gibi. sonrasında parçalayıp cihazın fotosunu gonderdim
    bu kadar iğrenç servisleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

discovery killer ????
    piranha = ÇÖP

gmd yi ne sanıyosun acabva çok merak ediyorum :) s3 s4 vs imitasyonlarından bi fakrı yok telefonun.

gmd s3ün eline .. neyse

GMD S3ÜN İMİTASYONU OLDUĞU İÇİN S3ÜN HERTARAFI SOYULUYO AMA GMD SAPASAĞLAM
    GMD S3ÜN İMİTASYONU OLDUĞU İÇİN S3TE HİÇBİRŞEY YAPMAZKEN 850MB RAM HARCANIYOR
    HII HIII EVET.

MİLYARLAR VERDİĞİ İÇİN KUYRUK ACISI ÇEKEN SAMSUNG FANBOYLARINA LAF ANLATAMAYACAGIM.kusura bakmayın.

şimdi bunları okuyup ulen ne laf etti demem mi lazım :)

gmd imitasyon bi telefon hocam, sen kendini bu şekilde avutmaya devam et :) gmd de kaplama var mı ki soyulsun, plastiği boyayıp koymuşlar.

ki konumuz s3 s4 vs değil, gmd nin çin çakması bir telefon olduğu. bu konudaki pirhana gibi yani. bilmem idrak edebiliyor musun bunu. bir de madem s3 e gider yaptın bir ara kendine şu soruyu sor. ikisi aynı fiyat olsa yine de gmd mi alırsın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

discovery killer ????
    piranha = ÇÖP

gmd s3ün eline .. neyse

HII HIII EVET.

MİLYARLAR VERDİĞİ İÇİN KUYRUK ACISI ÇEKEN SAMSUNG FANBOYLARINA LAF ANLATAMAYACAGIM.kusura bakmayın.

gmd imitasyon bi telefon hocam, sen kendini bu şekilde avutmaya devam et :) gmd de kaplama var mı ki soyulsun, plastiği boyayıp koymuşlar.

ki konumuz s3 s4 vs değil, gmd nin çin çakması bir telefon olduğu. bu konudaki pirhana gibi yani. bilmem idrak edebiliyor musun bunu. bir de madem s3 e gider yaptın bir ara kendine şu soruyu sor. ikisi aynı fiyat olsa yine de gmd mi alırsın :)

S3 kullanıcısıyım kardeşime GMD aldım nasıl bu telefona daha iyi diyorlar bu insanlar neyin kafasında cidden anlayamadım

• ben kangal alır diyorum......
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

discovery killer ????
    piranha = ÇÖP

gmd s3ün eline .. neyse

HII HIII EVET.

gmd kullanmışsam daha önceden "ne kadar inanırsınız bilemiyorum ama" kesinlikle gmd kullanırdım. çünkü ben telefonu performansı için kullanıyorum
    "aaaa samsung s4 kullanıyor adamdaki lükse baaak" desinler diye değil. o ergenliği çoktan geçtiğimi düşünüyorum.kendim için söylemiyorum çevremde bu tarz ergenleri de barındırmıyorum.
    ha s4ü yermedim burda. s4 ile gmd aynı para olsa tabikide s4 derim . performansa bakarak.
    ama s3mü gmd mi derseniz aynı para dahi olsa s3 tercihim olmaz.
    siz de kendinizi "samsung 10 numara" diyerek avutmaya devam edin. samsungun nerde üretildiğini bilmeden ...
    sizin mantığınızda huawei ascend mate 2 de çakma çin telefonu ona bakarsak? çıkacak olan gm elite de ?
    işte bunlar hep fanboyluk ve cahillik.
    apple da samsung da kendisi tasarlıyo ama ÇİNDE ÜRETİYO.

çin markası olmak başka, çinde üretilmek başka. bunları ayıramıyor musun daha ?

GM nedir ? Türkiyede kurulmuş bugune kadar adam akıllı 1telefon yapmayan, pardon ithal etmeyen dandik bir firma. bu sene gidip blu ya da artık orjinal üreticisi kimse ondan kendine telefon üretmesini istemiş ki istememiş te olabilir, sadece üstüne bunu yapıştır demiş te olabilir :), üstüne kendi etiketini yapıştırınca çok mu kalite oluyor? discoverynin envayi isim altında satılan bir telefon. hani bunu harbiden general mobile'ın ürettiğini vs sanıyosan bir kere daha düşün :)

çakma dememin nedeni nedir, gir alibabaya, buyincoinse vs sitelere, hepsinde bu özelliklere sahip onlarca telefon var. 140 150 dolara satılıyrlar üstelik :)

• Piranha sadece korku ve gerilim filmlerinde iş yapar :)
    Piyasaya çıkınca onu çiğ çiğ yerler :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.