Şimdi Ara

Piranha Web Cam (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piranha 1.3 Megapiksel webcam gayet güzel, bende kullanıyorum, izmirde 30 YTL ye aldım,http://egepazar.sitemynet.com/ sitesinde satılıyor.
  • piranha web camı ankarada piyasada buldum ve aldım sonunda 35 ytl arayan arkadaşlar varsa adres verebilirim bu arada bende bi sorun çıkmadı mikrofonda dahil olmak üzere gayet güzel çalışıyo bütün özellikleri
  • slm arkadaşlar bende piranha webcam aldım ama messengerda bir türlü sim gitmiyor sorunu çözemedim ne yaptıysam olmadı ses olayını nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olan var mı? lütfen yardım....
  • ses denetimlerinden microfonu aktif et yeterli
    AMD ATHLON 64 3200+ VENİCE / MSI K8N NEO3(Nforce4 Chipset) / ATİ RADEON RX1300PRO / 2x512(cl 2,5) DDR TWİNMOSS / 80 GB SAMSUNG SATA İDE / ASUS COMBO / SAMSUNG 794MB / E – CON ADSL MODEM 4 PORT / PHİLİPS (5-1:) SES SİSTEMİ / ÇİFT AİRBAG / FEEL HURRİCANE II (550 WATT) / PHİLİPS KULAKLIK / LOGİTECH WEBCAMI / A4 TECH MULTİMEDİA KLAWYE & OPTİKIL MOUSE(Kaßlolu Ve Pilsizdir..:)Aracın Triger kayısı yeni değişti..)MASRAFSIZ…!
  • Arkadaslar ben webcamı 2 ay once almıstım ancak yazılımı ingilizce idi
    simdi goruyorum ki yazılım tamamen turkce ve içinden Imagepower(divx kayıt ozelligi) ve Motion Dedector diye iki yazılım cıkıyor. Acaba her iki bu yazılımı (özellikle de imagepower yazılımını) upload edip buraya koyabilecek hayırsever bir arkadas varmı?
    şimdiden tesekkurler
  • aga ses olayını nasıl hallettin bi de onu söylesen.. cızır cızır ses var çıldırtıyo... msnde sesim hiç gitmiyo . kayıt yaptım orda sesim var ama bu cızırtıda var. sana zahmer... forumda yazan bi kaç yolu denedim olmadı.. semm80@mynet.com
  • Ya arkadaşlar tek bir kameraya odaklanmak yerine neden bu sayfada üst konu olabilecek bir Webcam Database'i kurmuyoruz? Herkes kamerasından aldığı görüntüyü koyar çözünürlüğünü özelliklerini kare sayısını falan yazar. Hem Webcam alacaklar için de müthiş bir başvuru kaynağı olur.
  • evet arkadaşlar ben de bugün 2.0 megapiksel olan piranha webcam (model:ks-189) i almış bulunmaktayım. genel olarak yorumlara katılıyorum. fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün. (30 ytl) öncelikle ürün donanımsal olarak 500k (800x600) amcap ile bu görülebiliyor. çeşitlik efektler zımbırtılar mevcut. 30 frame e kadar çıkabilmekte. bunu dışında içindeki imagepower isimli yazılımla webcamimizi 2 mp(1600x1200) e çıkarabiliyorz. elbetteki bu yazılımsal bir özellik olduğundan gerçek 2mp beklemiyoruz ki üründe bir kandırmaca yok.yani 2mp deyip aa bu ne kardeşim 500 k diyeceğimiz bir durum yok. kutuda bizzat anlattıklarım yazıyor. mikrofon pek başarılı değil. bundan kastım sesi iyi alamıyor tabi dişlerinizi göstermiyorsanız. zaten genelde böyle oluyorlar sanırım ama boost ederk fln kullanılır hale geliyor. yine imagepower isimli programla 1600x1200 foto çekebiliyoruz. (320x240 tan 1600x1200 e kadar) görüntü kalitesi genelde iyi. renkler canlı ki ayarlar baya yardımcı oluyor bu konuya da. adam akıllı netlik ayarı yapıldığında da gerçekten güzel bir görüntü elde edebiliyosunuz. kablosu 2 metre 4 adet led var bunda. aydınlatma yeterli diyebilirim. video capture için de çeşitli seçilebilen codecler vasıtasıyla sıkıştırma yapılabiliyor.
    kısacası bu fiyata çok güzel bir webcam. veya iyi bi webcam alayım msnde kullancam işte arada capture alırım fln diyen için de güzel bir webcam.
    zaten sayfalarca konuşulcak kafa yorcak bir tarafını görmüyorum. alın güle güle kullanın...

• 4-5 güne kadar bende bunu alıcam yalnız herşeyi güzelde şu mic. benim kafamı kurcalıyor aslında ben logitech alcaktım ama kimse yorum yapmadı bide pahalı olur 2 sorum var ankara da bunu bulabileceğim yer varmı ankara lılar yardım ederse sevinirm bide mic. nolcak ya herkes cızırtılı gidiyo sesim diyo kafam karıştı karşıya sesim cızırtılı gitcekse napim ki gerçi mic. kulaklığım var onunla idare ederiz artık mic. halledebilen varsa yardımcı olsun yaf.
  • Arkadaşlar bilinmedik bir markayı amma çok kişi övmüş.Bugün yarın webcam alacağım.Resim çekmesi vs hiç önemli degil kayıt felan yapmasıda önemli degil.Birisi bana MSN den bu kamerayı gösterebilirmi.Görüntüsü önemli benim için.Birileri bana webcam açabilirmi pls.Çünkü ışıklı mışıklı dandik gözüküo bu ya.İnsanın gözünü felan alır diye düşünüyorum.Ama tabiki kullanmadım.Bilemem.Lütfen birisi bana webcam açsın

Bunun aynisi, yalniz olivetti yerine PIRANHA yaziyor

Ayrica Piranha Webcam Driver Sürüm veya Kullanim Kilavuzu kaybedenler icin, asagidaki linkden bunlari indirebilirsiniz

Türkce Sürüm ve Kullanim Kilavuzu
    http://lnk.in/3f8t

Piranha KS 1211 2 Megapixel dikdörtgen kafalı ve 6 ledli modelinden aldım. sorunsuz çalışıyor.

Bu modelin ImagePower yazilimini bu linkden indirebilirsiniz.
    http://lnk.in/3he4

Daha önce 1.3 Mpixel olanını almış olan arkadaşlardan ricam:
    Bu yeni yazılımı indirip deneyin. Bakalım eski versiyonları da yeni yazılım ile 2 Mpix resim çekebiliyorlarmı. Sonuçları da post ederseniz çok sevinirim.

Sağlıcakla Kalın.

• Aver tv kartı olanlar almasın.Malesef ikisi bir arada çalışmıyor.Daha öncede de bahsedilmiş forum sayfalarında.Bende çok uğraştım ama ne yaptıysam olmadı en sonunda kamerayı iptal etmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Nisan 2006; 16:43:15 >

Beyler bende bugün OLIVETTI 1300SC 1.3 MP. 4 IŞIKLI MİKROFONLU WEBCAM aldım sorunum şu manuel olarak zoom yapabiliyorum yani elle fakat yazılımla yapamıyorum programdaki zoom kısmı aktif değil nasıl aktif hale getirebilirim bide nasıl fotoğraf çekiyoruz bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Nisan 2006; 17:29:38 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

Orjinalden alıntı: polyo

Aver tv kartı olanlar almasın.Malesef ikisi bir arada çalışmıyor.Daha öncede de bahsedilmiş forum sayfalarında.Bende çok uğraştım ama ne yaptıysam olmadı en sonunda kamerayı iptal etmek zorunda kaldım.

dostum VM303_STI adlı dosyayı arat ve bulduklarının hepsini sil böylece sorunun hallolacaktır, ben öyle yaptım şu an sorun yok
    Asus P5K-E WI-FI EDITION, İntel E2180@2.00Ghz(2.68 Ghz@FSB 1334 Mhz), Sparkle Calibre 512 mb 8600gt (630*1620) , GEİL ULTRA SERİSİ 2*1GB DDR2 800 (4-4-4-12 CR2), 20*10*20 LG DVD-RW, 52X32X52 LG RW, 500 GB seagate 7200.11 32 mb/NCQ SATA II hdd, Avertv 203, 500W FSP BLUESTORM PSU, Asus AAM6030BI adsl modem, Edimax 7318usg wireless ;)
  • piranha l derim
    "...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • Kardeş ben aldım bu wabcami çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.