Şimdi Ara

Piranha Web Cam (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle Piranha 2.0 Mega Piksel webcam.Başka bir webcami aklınızdan bile geçirmeyin. Bu konuda isteyen herkese yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar gittigidiyor'da bir satıcı bu Piranha 2.0 Mega Piksel webcami kargo ücreti ödemeden 29.90 'a satıyor. Ben sipariş verdim,ürün orjinal kutusunda ücretsiz olarak bana ulaştırıldı. Ben çok menunum, bence sizde kaçırmayın. Bildiğim tüm alışveriş sitelerini araştırdım,bundan ucuzu kesinlikle yok. Başka yerden alırsanız 4-5 YTL kargo ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu satıcı arkadaş kısa bir süre için tanıtım amacıyla maliyetine satış yapıyor.

Sipariş verebileceğiniz adres;
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1909011

• kesinlikle piranha pc1211 şiddetle tavsiye olunur....

• Reklam yapmaa burası reklam yeri değil.. Seni sıcak fırsatlar bölümüne alalım. Ayrıca verdiğin linkteki fiyatta pahalı.

quote:

Orjinalden alıntı: teomank

Kesinlikle Piranha 2.0 Mega Piksel webcam.Başka bir webcami aklınızdan bile geçirmeyin. Bu konuda isteyen herkese yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar gittigidiyor'da bir satıcı bu Piranha 2.0 Mega Piksel webcami kargo ücreti ödemeden 29.90 'a satıyor. Ben sipariş verdim,ürün orjinal kutusunda ücretsiz olarak bana ulaştırıldı. Ben çok menunum, bence sizde kaçırmayın. Bildiğim tüm alışveriş sitelerini araştırdım,bundan ucuzu kesinlikle yok. Başka yerden alırsanız 4-5 YTL kargo ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu satıcı arkadaş kısa bir süre için tanıtım amacıyla maliyetine satış yapıyor.

Sipariş verebileceğiniz adres;
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1909011

• Arkadaşlar bende La Conte marka tırt bi tv kartı var fakat sorunsuz çalışıyo. Ancak bu piranhayı bunun yüzünden kullanamıyorum. Yanlız benimkinde tv kartı çalışıyo ancak msn de web cami kullanamıyorum. Şu vm dosyasını silmeyi ve msconfigden engellemeyi de denedim ancak sonuç alamadım. Başka bi çare bulan var mı acaba?

PIRANHA PC1211 2.0 MEGAPİKSEL AYARLANABİLEN IŞIKLI+DivX KAYIT+MİKROFONLU+10X DİJİTAL ZOOM+TÜRKÇE YAZILIMLI WEBCAM

msn : ahmet_vurur@hotmail.com

mail : ortaklarcd ve bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlanta -- 29 Nisan 2006; 10:39:50 >

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88613&productid=bd46374
  • bizim yakınlarda cd kiralayan bir yer var ayrıca bilgisayar malzemeleride satmaya çalışıyor naçizane bana 40 ytl çekiyor mustafakemalpaşa bursada
    nasıl alsammı acaba gittigidiyordaki kampanyada bitmiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 9 Mayıs 2006; 21:07:28 >
    ama mikrafon kalitesi çok kötü cazur cuzur, mikrafonu var demeyin yani
  • 1211 modelinin Win XP 64 bit için driver ı var mı?
    2 msnde bulunan ses ve görüntü kurulumunu calistirin ve görüntü penceresinde tv cikar karsiniza ordaki listeden webcam i secin tabi webcam takili olcak
    3 bu durumda yani msnde tv karti acilinca makinayi kapatip acmadan tv karti calismaz bilginize ugrasmanize gerek yok kisacasi makinayi kapatip acmaniz gerekir
  • merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.bugün web cam aldım "EVEREST VC12U " FAKAT Bİ TÜRLÜ YÜKLEYEMEDİM. KAMERAYI TAKMADAN YÜKLEYİN DİYO BENDE ÖYLE YAPTIM. İNSTALL DEDİĞİM ZAMAN SERVİCE PACK 2 GÜNCELLLEYİN DİYO VE YÜKLEMİYO FAKAT BENDE SERVİCE PACK 1 VAR AMA 2 YOK. NE ALAKA OLDUĞUNUDA ANLAMADIM. SONRA WEB CAMİ TAKTIM ÖYLE XP TANIDI VE OTOMATİK ALDI AMA BU SEFERDE TV KARTIYLA ÇAKIŞIYO MSN DE AÇMIYO. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Arkadaşlar bende APACHE AW550 ve Bahsettiğiniz bu PIRANHA kameradan var öncelikle söylemeliyimki çok fazla bir özelliği yok.Aslında 2.0 Megapiksel felan herşey yazılımla sağlanmış ürün donanımsal olarak 800x600 çözünürlük sağlıyor en azından 1 MP olabilirdi.İçinden çıkan türkçe bir yazılımla 2.0 megapixel olabiliyor 1600x1200.İçerik olarak iyi türkçe havalı bir kutusu bile var.Ama Apache'den donanımsal olarak tek farkı 800x600 desteklemesi apache 640x480 ben apache'yi ilk taktığımda tatminkar bir görüntü kalitesine uulaştım.PIRANHA için biraz uğraştım iyi görüntüyü sağlamak için.

Bence PIRANHA'nın özellikleri göz boyatmasından başka bişe değil.Ancak zaten diyorlar bunu kutunun üzerinde ama yinede insan ilk bakışta kanabiliyor.

sonuç olarak iyi bir cam 40 ytl apache'yide zamanında 40 ytl civarında almıştım.PIRANHA'NIN tasarımı daha güzel apache piranhanın yanında kalas gibi duruyor.(metal kısmı)

• Arkadaşlar,piranha webcam aldım ama bir türlü çalıştaramadım. Önce driver'ı kur diyordu kurdum,sonra kamerayı bağla dedi bağladım fakat bilinmeyen aygıt olarak görüyor ve kullanım klavuzundaki gibi kamerayı yükleyecek pencere açılmıyor.
    Birisi bana yardımcı olabilir mi? driver ı kurmama rağmen aygıt yöneticisinde sürücü kurulmamış diyor.internetten indirdiğim driver'larda da aynı hatayı veriyor.

Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
    Charles Bukowski
  • sanırım bende 2.0 lık bi piranha alacam gibi..microsoft un 100 milyonluk cam'ini alırsam bayağı bi kazık yiyecez gibme geliyor..inşallah sorun çıkarmaz gerçi bende tv kartıda yok..bozuk çıkmasında..
  • beyler bu kamera çok övüldü ama ben kesin almayı düşünüyorum şimdi size sorum şu bu kamera sadece karaköy .kadıköy ve karşıdamı var ben istanbul pendikte oturuyom.maltepede yeni açılan carrefourda varmıdır ordan alan varmı hiç bu webcamı ?? bana cevap yazın lütfen??
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.