Şimdi Ara

PIRANHA ULTRA TAB 7.0 -ANA KONU- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
26.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ataburak

Arkadaşlar linkteki tableti hiç bir yerde bulamıyorum . Bileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

PİRANHA ULTRA TAB 10.1

http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=336

hocam hala bulmadınsa link aşağıda tıkla al :)

http://www.tekzen.com.tr/Product/2100199

• quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

quote:

Arkadaşlar linkteki tableti hiç bir yerde bulamıyorum . Bileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

PİRANHA ULTRA TAB 10.1

nasıl bir fiyat farkıdır 7 ile 10 arasındaki

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

PİRANHA ULTRA TAB 10.1

nasıl bir fiyat farkıdır 7 ile 10 arasındaki

bence ıps ekran farkıdır o ama yine okadar olmamalı

• arkadaşlar ürünü alan varsa bir kaç şey istiyeceğim ürün rootlana biliyormu önemli olan bu bnm için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

quote:

Orijinalden alıntı: cyclone1289

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: cyclone1289

Çift çekirdek diyorsunuz ama o çekirdekler 533-533 olarak ayrılmış şekildedir. He bide Rockship işlemciden uzak durulması gerektiğinide unutmayalım araştırın işlemciyi.

AllWinner işlemciden şaşmayın

Allwinner mı? Sen araştırmalısın dostum bence biraz.
    Rockchip RK3066 Tüm Allwinner işlemcilerden çok daha iyi.
    Allwinnerların Antutu puanı 3700 civarındayken, RK3066 ların en az 7500 civarında.
    Zaten Allwinnerlar daha eski olan Cortex-A8 tipi işlemciler kullanıyor.
    quote:

ilk olarak işlemciler farklı, rockchip rk3066 chipsetler 1.2 ghz den 1.6 ghz ye kadar çift çekirdekli olarak kullanılmakta, allwinner a10 lara göre 3-4 kat daha fazla performans sergiliyorlar benchmark ve normal kullanımda,
    fakat istenilen olay sadece video izlemek ise ikisi arasında herhangi bir fark bulunmuyor HW olarak ikiside birçok formatı destekliyor 1080p mkv ler de dahil olmak üzere.
    allwinner a10 serisi eski arm cortex a8 mimarisini kullanıyor, rockchip rk3066 ise arm cortex a9 mimarisini kullanıyor.
    ikiside flash video destekliyor.
    allwinner chipsetler üzerinde xbmc çalışmaları sürmekte fakat pek bir sonuç elde edilemedi şu ana kadar bir iki formatı düzgün çalıştırıyor ama genede kullanışlu değil.

http://mobilityupdate.com/cpu-benchmark/rockchip-rk3066-review/
    http://forum.donanimhaber.com/m_68793027/tm.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rockchip
    http://www.slatedroid.com/topic/33920-rk3066-vs-8726-m6/

aynen şu anda bu işlemci a9lar arasında en iyilerden

allwinner a10 işlemcinin performansı berbat ötesi webde gezinirken bile kasılıyor. rezalet bir işlemci kesinlikle tavsiye etmiyorum.

İyice araştırın ondan sonra gelin. Rockchip işlemciler pek kullanılır değil

kardeş sen nerede yaşıyorsun Allah aşkına. rk3066 en popüler işlemcilerden birisi. mainstream yani.

rockchip 4 cekirdek mali kullaniyor antutudan u30gt de 13000 puani var fps si nanelark2 de bile 45fps bna gc800lù islemciyi ovuyosun ainol venus 4 cekrdekli gc1000li ekran kartini 32fpsden yukari ckaramyor dusun 4cekrdkli islemcyle rk30 u herkes bliyor rk3188de ucucak

o ne zaman çıkacak olmazsa onu bekleriz.

rk3188 li tabletler daha çıkmadı bende bunda google play sorunu yyoksa root edilebiliosa bunu son ra onlar çıkasa onu alıcam

• Arkadaşlar bu ürünü mü tavsiye edersiniz yoksa Polypad 7208 HD mı yoksa Ainol Novo 7 Mars mı ?? Bu 3 ü arasında kararsız kaldım.Bu hafta alıcam fakat çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Arkadaşlar bu ürünü mü tavsiye edersiniz yoksa Polypad 7208 HD mı yoksa Ainol Novo 7 Mars mı ?? Bu 3 ü arasında kararsız kaldım.Bu hafta alıcam fakat çok kararsızım

Ainol ve Polypad, genel olarak Piranha'dan kaliteli markalar ama donanım olarak Piranha Ultra Tab 7.0 daha üstün. Karar senin, Polypad 7208 de fena alet değil.
  • quote:

quote:

PİRANHA ULTRA TAB 10.1

Sağolasın buldum. Ben bu yazıyı yazdığım zaman hiçbir yerde olmayan ürün 2 gün içinde her yerde çıkıverdi Sanırım yeni olduğu için mağazaların stoklarına yeni giriyor. herkese teşekkürler. Aldın mı diye sorarsan daha 1-2 haftası var. Eşime hediye olarak alacağım için aldığım zaman kullanıcı yorumlarımı da iletirim arkadaşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

evet tableti bende aldim bugun,tablet oldukca hizli bir kere,zaten donanimida guclu,
    quadrant skorum 4050 civarlarindaydi
    antutudan 12150 aldim bir test daha var yalniz o 12600 civarinda.
    wifi hakkinda soyle diyeyim,soyleki ben inca wireless adaptor(antensiz) aldim, onu uzerinden wirelessi aliyorum connectify programi yardimiyla,yani wireless modem veya routerim yok ,yan odadan hicbir sikinti yok bir kademe asagi iniyor ama hd canli tv programini indirdim ,sikinti yasamadan izledim,mutfaktada ciddi bir sikinti yasamadim,adaptorle arada 3 duvar var mutfakta,orta seviyede cekiyor tv izlerken veya webe girerken bir sikinti yasamadim,tabi 5-6 metre civari uzakliklar onuda soyleyeyim,yalniz salonda tv ve nette zorlandi,salonla arasinda 4 duvar ve 7-8 metre mesafe var.kanimca cok buyuk olmayan bir evde dogru konumlandirilmis guclu bir modemle evin her yerinden cekecektir sikinti olmadan,ha tabi diger alan arkadaslarda bu konuda yorum yaparlarsa iyi olur. neticede ben wireless modem kullanmadim.
    ekran bana kotu gelmedi ama cok cok iyi de degil, kutusunda s-ips gibi birsey yaziyor,dokunmatik akici.ilk izlenimlerim gayet olumlu.henuz oyunlari denemedim.

kardes senden şunları cevaplamanı isteyeceğim sorun olmazsa
    google playde yenilerden hangi oyunları görüyor olmazssa yine allwinner programınla xoom yaparım fakat cihazı rootlamayı başarabildinmi arayüz geçişleri nasıl ve öncelikle wifide kopmalar oluyormu

wifisinde bir problem yasamadim su ana kadar,az ceken yerlerde kopma olabiliyor ama bunlar cekmesi zor yerler oluyor genelde,ben antensiz adaptor kullaniyorum,antenli bir modemle arada cok fazla duvar vs olmadigi surece 10 metre civarina kadar sikintisiz ceker diye dusunuyorum.cihazi rootlamadim yakin zamandada rootlamayi dusunmuyorum.
    oyun olarak istedigin oyunlari yazarsan deneyebilirim.benim denediklerim.
    nfs most-wanted
    beat-hazard
    soul craft
    blood brothers
    dead trigger
    death dome
    dungeon hunter 3
    eternity warriors 2(tavsiye ederim cok zevkli bir oyun,ucretsiz ustelik)
    fruit ninja
    angry birds
    temple run 2
    bunlarda bir sikinti olmadi.

• quote:

quote:

quote:

evet tableti bende aldim bugun,tablet oldukca hizli bir kere,zaten donanimida guclu,
    quadrant skorum 4050 civarlarindaydi
    antutudan 12150 aldim bir test daha var yalniz o 12600 civarinda.
    wifi hakkinda soyle diyeyim,soyleki ben inca wireless adaptor(antensiz) aldim, onu uzerinden wirelessi aliyorum connectify programi yardimiyla,yani wireless modem veya routerim yok ,yan odadan hicbir sikinti yok bir kademe asagi iniyor ama hd canli tv programini indirdim ,sikinti yasamadan izledim,mutfaktada ciddi bir sikinti yasamadim,adaptorle arada 3 duvar var mutfakta,orta seviyede cekiyor tv izlerken veya webe girerken bir sikinti yasamadim,tabi 5-6 metre civari uzakliklar onuda soyleyeyim,yalniz salonda tv ve nette zorlandi,salonla arasinda 4 duvar ve 7-8 metre mesafe var.kanimca cok buyuk olmayan bir evde dogru konumlandirilmis guclu bir modemle evin her yerinden cekecektir sikinti olmadan,ha tabi diger alan arkadaslarda bu konuda yorum yaparlarsa iyi olur. neticede ben wireless modem kullanmadim.
    ekran bana kotu gelmedi ama cok cok iyi de degil, kutusunda s-ips gibi birsey yaziyor,dokunmatik akici.ilk izlenimlerim gayet olumlu.henuz oyunlari denemedim.

kardes senden şunları cevaplamanı isteyeceğim sorun olmazsa
    google playde yenilerden hangi oyunları görüyor olmazssa yine allwinner programınla xoom yaparım fakat cihazı rootlamayı başarabildinmi arayüz geçişleri nasıl ve öncelikle wifide kopmalar oluyormu

wifisinde bir problem yasamadim su ana kadar,az ceken yerlerde kopma olabiliyor ama bunlar cekmesi zor yerler oluyor genelde,ben antensiz adaptor kullaniyorum,antenli bir modemle arada cok fazla duvar vs olmadigi surece 10 metre civarina kadar sikintisiz ceker diye dusunuyorum.cihazi rootlamadim yakin zamandada rootlamayi dusunmuyorum.
    oyun olarak istedigin oyunlari yazarsan deneyebilirim.benim denediklerim.
    nfs most-wanted
    beat-hazard
    soul craft
    blood brothers
    dead trigger
    death dome
    dungeon hunter 3
    eternity warriors 2(tavsiye ederim cok zevkli bir oyun,ucretsiz ustelik)
    fruit ninja
    angry birds
    temple run 2
    bunlarda bir sikinti olmadi.

heroes of oreder and chaos. wild blood . the dark knight rises .tintin.zombiewood yani genel olarak gameloftun sorun çıkardığı oyunlar root işlemini yapmamın nedeni gameloft piranhayı tanımayacagından bu oyunları upload etmeyecektir diger tabletimde root işlemiyle cihazımı motorola xoom gösterdim ve update işlemleri kolaylıkla gerçekleşti eger google playde görse bile gameloft bunları görmüyor.denersen çok sevinicem

• ustteki oyunlardan dark knight harici gorunmuyor magazada,orumcek adam filan var,6-7 tane oyun gorunuyor gameloft magazasinda,gerci dungeon hunter 3 te gozukmuyor ama arayinca bulabiliyorsun digerleri play uygulamasinda gozukmuyor,assasin creed filanda aramayla cikiyor,gameloft ne yaptigini kendide bilmiyor gibi geldi bana.neyse wild bloodu deniycem rottsuz offline seklinde.
  • quote:

ustteki oyunlardan dark knight harici gorunmuyor magazada,orumcek adam filan var,6-7 tane oyun gorunuyor gameloft magazasinda,gerci dungeon hunter 3 te gozukmuyor ama arayinca bulabiliyorsun digerleri play uygulamasinda gozukmuyor,assasin creed filanda aramayla cikiyor,gameloft ne yaptigini kendide bilmiyor gibi geldi bana.neyse wild bloodu deniycem rottsuz offline seklinde.

most wantedi google playde g6ruyoqmu antutu ve nanelark2 test edebilirmisn kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ustteki oyunlardan dark knight harici gorunmuyor magazada,orumcek adam filan var,6-7 tane oyun gorunuyor gameloft magazasinda,gerci dungeon hunter 3 te gozukmuyor ama arayinca bulabiliyorsun digerleri play uygulamasinda gozukmuyor,assasin creed filanda aramayla cikiyor,gameloft ne yaptigini kendide bilmiyor gibi geldi bana.neyse wild bloodu deniycem rottsuz offline seklinde.

most wantedi google playde g6ruyoqmu antutu ve nanelark2 test edebilirmisn kardes

hepsi gözukmuyorsa root sart ya

• quote:

quote:

quote:

Most wanted gozukuyor sanirim daha cok gameloft oyunlarinin sorunu,testler.

PIRANHA ULTRA TAB 7.0 -ANA KONU-

• takip
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Most wanted gozukuyor sanirim daha cok gameloft oyunlarinin sorunu,testler.

bence buna temiz bir romla 13000 yaptrilir fps de 58 i bulur cunku cube u30gt ayni özelliklerde temiz bir romla bunlari tutdurmus piranha biraz ilglense yapar yada rootlayip gereksiz uygulamalari kaldirip kapatmaliyiz ins wifi de kronik sorunlari yoktr örn most wanted da bi video cekip atsan performansi hakknda bilglensek

• most wanted su anda yag gibi akiyor,bazi yarislarda nadirende olsa milisaniyelik takilmalar oluyor ama bunlar onemsenecek duzeyde degil.video cektim birkac tane aslinda oyun perfromansi icin ama boyutlari cok yuksek tuttu,benim onlari upload etmem ttnetle yil surer,1 dklik filan birkac tane cekip oyle atmaya calisicam.
    acikcasi o testlerde 13000 filan rahat gorur bencede farkli bir romla ama cokda onemli degil su an icin cunku oyunlarda ciddi bir sorun gozukmuyor,yoksa 53 yerine 58 almis cokda onemli degil.
  • quote:

most wanted su anda yag gibi akiyor,bazi yarislarda nadirende olsa milisaniyelik takilmalar oluyor ama bunlar onemsenecek duzeyde degil.video cektim birkac tane aslinda oyun perfromansi icin ama boyutlari cok yuksek tuttu,benim onlari upload etmem ttnetle yil surer,1 dklik filan birkac tane cekip oyle atmaya calisicam.
    acikcasi o testlerde 13000 filan rahat gorur bencede farkli bir romla ama cokda onemli degil su an icin cunku oyunlarda ciddi bir sorun gozukmuyor,yoksa 53 yerine 58 almis cokda onemli degil.

hocam xfire indirin kurun , xfire'ın kurulu olduğu yerde xfencoder.exe diye program var 4-5gblik videoları 10mbye düşürüyor görüntü kaliteside 480p oluyor deneyin isterseniz
  • quote:

most wanted su anda yag gibi akiyor,bazi yarislarda nadirende olsa milisaniyelik takilmalar oluyor ama bunlar onemsenecek duzeyde degil.video cektim birkac tane aslinda oyun perfromansi icin ama boyutlari cok yuksek tuttu,benim onlari upload etmem ttnetle yil surer,1 dklik filan birkac tane cekip oyle atmaya calisicam.

sarj suren nasil kardes örn nkadar zamanda sarj oluyor wifi flan detayli incelesen örnegn araya 2 duwar grince online oyunda kopma oluyormu heroes order and chaos örnegin ana menude ekrana sigiyormu bi oynarmisin kards cok sey istdm ama dger tabletimde bu sikntlar vardi oyuzdn root atdim root atmak zorunda kalmym ddm

• quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

hocam xfire indirin kurun , xfire'ın kurulu olduğu yerde xfencoder.exe diye program var 4-5gblik videoları 10mbye düşürüyor görüntü kaliteside 480p oluyor deneyin isterseniz

sagolasin program guzelmis.ses yok ama galiba.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.