Şimdi Ara

PIRANHA ULTRA TAB 7.0 -ANA KONU- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
4
Favori
26.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/piranha-business-lll-zeus-white-tab-10-1-75237226

ARKADAŞLAR ÜRÜN ÇOK UCUZ.1 AYLIKTIR.ARKADAŞIM SATIYOR ANDROİD 4.1 GÜNCEL.TEMİZ ÜRÜN.

TABLET HAKKINDA BİLGİ SİTEDE YAZIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo07james

söz konusu olan tableti daha dün aldım çok iyi android uygulamalarını çok hızlı indiriyor fakat tabletin arkasında ne varsa işlemci veya ram okadarını bilmiyorum gerçekten çok ısınıyor ama fiyatına göre çok iyi bir tablet üstelik android sürümü 4.1.1 ben al derim tablet hakkında bir video:http://www.youtube.com/watch?v=fZPX_E-1hTI
    Oyun oynarken: http://img26.imageshack.us/img26/2102/32975077.jpg

bu inceleme bussiness tab için ben ultra tab 7 için inceleme arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 28 Ocak 2013; 15:51:06 >

• Bu tableti kullanan arkadaşlar , acaba bu tabletin antutu puanını yazabilirler mi ? Bende daybuyday dan 225 tl ye (çek düşüebilirsem belki daha ucuza ) almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşların yorumları yardımcı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Bu tableti kullanan arkadaşlar , acaba bu tabletin antutu puanını yazabilirler mi ? Bende daybuyday dan 225 tl ye (çek düşüebilirsem belki daha ucuza ) almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşların yorumları yardımcı olacak.

birisi iyi yada kötü yorum yapsa süper olacak

bu arada çek yada kupon nerden buluruz acaba
  • Şuan çek takas bolumunde 20 tl çeki 4 tl ye satan var, ayrıca ordan almasakta arkadaşı davet al kazandan 20 tl kazanırız diğer alışverişler için ama işte sorun yorum olmaması, yorum olsa ,resim olsa antutu skoru olsa direk alacam, çinli tabletlerden garanti bakımından daha iyidir diye düşünüyorum piranha için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: rambo07james

söz konusu olan tableti daha dün aldım çok iyi android uygulamalarını çok hızlı indiriyor fakat tabletin arkasında ne varsa işlemci veya ram okadarını bilmiyorum gerçekten çok ısınıyor ama fiyatına göre çok iyi bir tablet üstelik android sürümü 4.1.1 ben al derim tablet hakkında bir video:http://www.youtube.com/watch?v=fZPX_E-1hTI
    Oyun oynarken: http://img26.imageshack.us/img26/2102/32975077.jpg

bu inceleme bussiness tab için ben ultra tab 7 için inceleme arıyorum.

İncelemesini bende aradim ama hic bir yerde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/piranha-business-lll-zeus-white-tab-10-1-75237226

ARKADAŞLAR ÜRÜN ÇOK UCUZ.1 AYLIKTIR.ARKADAŞIM SATIYOR ANDROİD 4.1 GÜNCEL.TEMİZ ÜRÜN.

TABLET HAKKINDA BİLGİ SİTEDE YAZIYOR
  • bu tableti arkadaşım aldı bende bir gün kaldı wifisi iyi aynı odada full başka odada denemedim uygulama yükleme kaldırma hızlı makina performans olarak iyiçözünürlükte iyi fakat parlaklık idare eder çok iyi değil ben note kullanıyorum belki bana öyle gelmiş olabilir kasa kaliteside iyi hafif kullanışlı bu fiyata daha iyi donanım yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

bu tableti arkadaşım aldı bende bir gün kaldı wifisi iyi aynı odada full başka odada denemedim uygulama yükleme kaldırma hızlı makina performans olarak iyiçözünürlükte iyi fakat parlaklık idare eder çok iyi değil ben note kullanıyorum belki bana öyle gelmiş olabilir kasa kaliteside iyi hafif kullanışlı bu fiyata daha iyi donanım yok sanırım

donanım gerçekdende çok iyi arkadaşınıza sorsanız yan odalardan felan çekişi nasıl ona göre alsak? yada çalışmayan bir aksamı veya başka bir sıkıntısı varmı acaba?

tşk.ler
  • bu arada 16 lık flash bağlamıştım benim i5 laptoptan hızlı gördü kerata bence donanımına diyecek yok bende iken asphalt 6 temple run 1-2 ve bir kaç güzel oyun oynamıştım en ufak sıkıntı ekran biraz daha parlak olsa dadından yenmezdi...
  • evet tableti bende aldim bugun,tablet oldukca hizli bir kere,zaten donanimida guclu,
    quadrant skorum 4050 civarlarindaydi
    antutudan 12150 aldim bir test daha var yalniz o 12600 civarinda.
    wifi hakkinda soyle diyeyim,soyleki ben inca wireless adaptor(antensiz) aldim, onu uzerinden wirelessi aliyorum connectify programi yardimiyla,yani wireless modem veya routerim yok ,yan odadan hicbir sikinti yok bir kademe asagi iniyor ama hd canli tv programini indirdim ,sikinti yasamadan izledim,mutfaktada ciddi bir sikinti yasamadim,adaptorle arada 3 duvar var mutfakta,orta seviyede cekiyor tv izlerken veya webe girerken bir sikinti yasamadim,tabi 5-6 metre civari uzakliklar onuda soyleyeyim,yalniz salonda tv ve nette zorlandi,salonla arasinda 4 duvar ve 7-8 metre mesafe var.kanimca cok buyuk olmayan bir evde dogru konumlandirilmis guclu bir modemle evin her yerinden cekecektir sikinti olmadan,ha tabi diger alan arkadaslarda bu konuda yorum yaparlarsa iyi olur. neticede ben wireless modem kullanmadim.
    ekran bana kotu gelmedi ama cok cok iyi de degil, kutusunda s-ips gibi birsey yaziyor,dokunmatik akici.ilk izlenimlerim gayet olumlu.henuz oyunlari denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

evet tableti bende aldim bugun,tablet oldukca hizli bir kere,zaten donanimida guclu,
    wifi hakkinda soyle diyeyim,soyleki ben inca wireless adaptor(antensiz) aldim, onu uzerinden wirelessi aliyorum connectify programi yardimiyla,yani wireless modem veya routerim yok ,yan odadan hicbir sikinti yok bir kademe asagi iniyor ama hd canli tv programini indirdim ,sikinti yasamadan izledim,mutfaktada ciddi bir sikinti yasamadim,adaptorle arada 3 duvar var mutfakta,orta seviyede cekiyor tv izlerken veya webe girerken bir sikinti yasamadim,tabi 5-6 metre civari uzakliklar onuda soyleyeyim,yalniz salonda tv ve nette zorlandi,salonla arasinda 4 duvar ve 7-8 metre mesafe var.kanimca cok buyuk olmayan bir evde dogru konumlandirilmis guclu bir modemle evin her yerinden cekecektir sikinti olmadan,ha tabi diger alan arkadaslarda bu konuda yorum yaparlarsa iyi olur. neticede ben wireless modem kullanmadim.
    ekran bana kotu gelmedi ama cok cok iyi de degil, kutusunda s-ips gibi birsey yaziyor,dokunmatik akici.ilk izlenimlerim gayet olumlu.henuz oyunlari denemedim.

internetten mı aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

evet tableti bende aldim bugun,tablet oldukca hizli bir kere,zaten donanimida guclu,

internetten mı aldın

hayır dogubank.

• Bu tableti alanların sayısı artıyor, sanırım bende alacağım nede olsa bu donanıma bu kadar uygun hiçbir yerde yok.
  • quote:

Bu tableti alanların sayısı artıyor, sanırım bende alacağım nede olsa bu donanıma bu kadar uygun hiçbir yerde yok.

en hsaplı ve güvenilir nereden alınır acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Bu tableti alanların sayısı artıyor, sanırım bende alacağım nede olsa bu donanıma bu kadar uygun hiçbir yerde yok.

en hsaplı ve güvenilir nereden alınır acaba.

http://www.tekzen.com.tr/Product/2099895/piranha-ultra-tab-7inc16-ghz-dual-core-

burası var sanırsam hocam bende business tab düşünüyordum bu daha iyi gibi duruyor kafam karıştı

• haftasonu alıcam galiba umarım wi-fi iyi çekiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/tablet/piranha-business-tab-1-6-ghz-cift-cekirdek-cortex-islemcili-android-4-os-1gb-ddr3-ram-8gb-hafiza-3g-destekli-7-tablet-pc-siyah-10838.html

en uygun burası galiba. site güvenilir mi bilimiyorum ama sağlam gibi geldi.

daha önce alışveriş yapmıştım site güvenilir

ama urlde business tab yazıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/tablet/piranha-business-tab-1-6-ghz-cift-cekirdek-cortex-islemcili-android-4-os-1gb-ddr3-ram-8gb-hafiza-3g-destekli-7-tablet-pc-siyah-10838.html

en uygun burası galiba. site güvenilir mi bilimiyorum ama sağlam gibi geldi.

daha önce alışveriş yapmıştım site güvenilir

ama urlde business tab yazıyor ?

daha düşermi bunun fiyatı acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.