Şimdi Ara

PIRANHA ULTRA TAB 7.0 -ANA KONU- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
26.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Beyler tabletin tasarimi nasil ve wifi cekim gucu nasil artes d712 alicaktim ancak wifi yuzunden kararsizim

Tasarimdan kastin kalinlik. 11 mm fazla degilmi

Bu arada daybuyday de 219 tl

D712'yi ben wifi yüzünden iade ettim. 220 lira civarlarına alınacak tam f/p ürünü olur bu model.. İstersen business II - 9 inç al.. Mjc.com da %10 axess indirimle, 230 lira.. Kardeşim geçen hafta aldı, çok memnun.. 5 saati rahat deviriyor..

Piranha ultra 7 alicam buyuk ihtimal ile daybuday kampanyasindan umarim bi aksilik olmaz mali acidanda gayet iyi aslinda 300. Tl d712 almaktansa 219 tlye bu tableti almak mantikli geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Beyler tabletin tasarimi nasil ve wifi cekim gucu nasil artes d712 alicaktim ancak wifi yuzunden kararsizim

Tasarimdan kastin kalinlik. 11 mm fazla degilmi

Bu arada daybuyday de 219 tl

D712'yi ben wifi yüzünden iade ettim. 220 lira civarlarına alınacak tam f/p ürünü olur bu model.. İstersen business II - 9 inç al.. Mjc.com da %10 axess indirimle, 230 lira.. Kardeşim geçen hafta aldı, çok memnun.. 5 saati rahat deviriyor..

Piranha ultra 7 alicam buyuk ihtimal ile daybuday kampanyasindan umarim bi aksilik olmaz mali acidanda gayet iyi aslinda 300. Tl d712 almaktansa 219 tlye bu tableti almak mantikli geliyo

incelik ve ips diyince d712 ama wifi ve dizayn olarak piranha benim cogunlukla mp4 ve mp3 lerim piranhaydi piyano plack cihazlarda bna asiri saglamlik hissi veriyordu bu arada cerceve inceligi bnim icn önemli olan tabletin inceligi yada kalinlgi oyun oynarken yada tutarken cok inceleri terch etmem ama cerceve kalin oldumu parmaklarniz ekrandan uzaklasiyor nexus 7 den sogumamin bi ndenide buydu kronik bi sorun ckmazsa alicam gbi

• Piranha, son zamanlarda bayağı yeni model çıkarttı ve ürün fiyatları da uygun sayılır ama, şu servis şikayetlerini bir an evvel dikkate almaları lazım.. Ürünlerin garanti belgesinde, kapıdan kapıya 7 gün içinde servis garantisi yazıyor.. Piranha'nın Merkez servis yetkilisi, sorun çıkaran servisleri kontrol edip, uyarması lazım! Servisler hakkında olan şikayetler azalırsa, insanlar, tereddüt etmeden piranha tablet tercih edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Şubat 2013; 9:46:45 >
  • quote:

Piranha, son zamanlarda bayağı yeni model çıkarttı ve ürün fiyatları da uygun sayılır ama, şu servis şikayetlerini bir an evvel dikkate almaları lazım.. Ürünlerin garanti belgesinde, kapıdan kapıya 7 gün içinde servis garantisi yazıyor.. Piranha'nın Merkez servis yetkilisi, sorun çıkaran servisleri kontrol edip, uyarması lazım! Servisler hakkında olan şikayetler azalırsa, insanlar, tereddüt etmeden piranha tablet tercih edecektir.

servisler yok 1 tane servis var oda istanbulda. oda millete garanti dışı kaldı diyormuş en ufak şeyde. forum şikayet dolu.

bende sizin kaldığınız ikileme düşdüm. şimdi artes d708 düşünüyorum. amlogic ile rk3066 arasında atla deve bi performans farkı yok. artes d708de tercih edilebilir. artes daha ucuz ve servis kalitesi çok daha iyi. ölü pikselde bile cihaz değişimi yapıyorlar. forumdanda kendilerine ulaşmak çok kolay. ben bu nedenle artes 708 almayı düşünüyorum. siz bu konuda ne dersiniz?

• quote:

Piranha, son zamanlarda bayağı yeni model çıkarttı ve ürün fiyatları da uygun sayılır ama, şu servis şikayetlerini bir an evvel dikkate almaları lazım.. Ürünlerin garanti belgesinde, kapıdan kapıya 7 gün içinde servis garantisi yazıyor.. Piranha'nın Merkez servis yetkilisi, sorun çıkaran servisleri kontrol edip, uyarması lazım! Servisler hakkında olan şikayetler azalırsa, insanlar, tereddüt etmeden piranha tablet tercih edecektir.

birkac forumda servisden cok sikayetci var örnegin bu forumun en cok kullanilan bi forum oldugunu dusunuyorum bence deneyimli bi arkadasin bu forumlarda gezmesi lazim örnegin bussines modelleri icn rom yayinlamislar ama ultralar icin yok ben bu urune root atigmda brick olursa gerekli romu yukleyemeyince acilmayacak bence yazilimlar hakknda bizleri blinclendirirse garantye gden chazlar genelde donanim ndeniyle gndrilecegnden skntya grmeyeceklerdir cunku cogu skintilar romu tekrar yukldgmizde geciyor bence dikkate alinmali su söyldiklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

birkac forumda servisden cok sikayetci var örnegin bu forumun en cok kullanilan bi forum oldugunu dusunuyorum bence deneyimli bi arkadasin bu forumlarda gezmesi lazim örnegin bussines modelleri icn rom yayinlamislar ama ultralar icin yok ben bu urune root atigmda brick olursa gerekli romu yukleyemeyince acilmayacak bence yazilimlar hakknda bizleri blinclendirirse garantye gden chazlar genelde donanim ndeniyle gndrilecegnden skntya grmeyeceklerdir cunku cogu skintilar romu tekrar yukldgmizde geciyor bence dikkate alinmali su söyldiklerim

simdi ben root atip tabletimi note 2 olarak göstrebilirim ve bildgniz uzere note 2 de quad core mali kullaniyor update edilen uygulamalarda bu ekran kartina update edilecegnden uyumlulugu tam örtùsecektir diye dusunuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

kasacak oyun oynarsaniz veya donanimi somurecek sekilde kullanırsanız 2,5 saat gider aksi takdirde 4-5 saat gider normal kullanımda hatta fazla bile gider kullanmadiginiz zaman wifi ve ekrani kapatirsaniz ,zaten o sekilde hemen hemen hic guc harcamiyor,pil durumu fena gelmedi bana ama boyle uzun kullanayim diyorsaniz buyuk ekranli yuksek kapasiteli pilli tabletlere bakmak lazim.sonucta 7 inçe sihan pilde yuksek kapasiteli olamiyor 3000 degilse 4000 koysalar bu tablete yarim saat, 45 dakka fazla oyun oynatir.aslinda tasinabilir sarj cihazlari cikti ,onlar oluyor mu bir denemek lazim.cinliler herseyi yapiyolar su isede bir el atsalar sarj sorunu filan kalmaz.

Küçük bir tablet istediğim için; 7 inç ultra sipariş vereceğim sanırım.. wifi çekimi fena değil galiba..
    İnternetten acaba en güvenilir sipariş vereceğim site veya elden satın alacağım bir mağaza biliyor musunuz?

Ben internetten almadim ama daybuyday sitesinde ucuz sanirim onu arastir istersen,ben dogubanktan aldim.

• alan arkadaslar lùtfen heroes of order and chaosu deneyebilirmi

• bu ürünü elleyebileceğim bir yer var mı yani satan mağaza varsa gidip bi incelemek istiyorum, netten almayı düşünüyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishadami

bu ürünü elleyebileceğim bir yer var mı yani satan mağaza varsa gidip bi incelemek istiyorum, netten almayı düşünüyorum da..

ben ellenmis almak kutusu acilmamis olucak

• quote:

quote:

quote:

kasacak oyun oynarsaniz veya donanimi somurecek sekilde kullanırsanız 2,5 saat gider aksi takdirde 4-5 saat gider normal kullanımda hatta fazla bile gider kullanmadiginiz zaman wifi ve ekrani kapatirsaniz ,zaten o sekilde hemen hemen hic guc harcamiyor,pil durumu fena gelmedi bana ama boyle uzun kullanayim diyorsaniz buyuk ekranli yuksek kapasiteli pilli tabletlere bakmak lazim.sonucta 7 inçe sihan pilde yuksek kapasiteli olamiyor 3000 degilse 4000 koysalar bu tablete yarim saat, 45 dakka fazla oyun oynatir.aslinda tasinabilir sarj cihazlari cikti ,onlar oluyor mu bir denemek lazim.cinliler herseyi yapiyolar su isede bir el atsalar sarj sorunu filan kalmaz.

Küçük bir tablet istediğim için; 7 inç ultra sipariş vereceğim sanırım.. wifi çekimi fena değil galiba..
    İnternetten acaba en güvenilir sipariş vereceğim site veya elden satın alacağım bir mağaza biliyor musunuz?

Ben internetten almadim ama daybuyday sitesinde ucuz sanirim onu arastir istersen,ben dogubanktan aldim.

Pazartesi doğubank'a gidip, bir tane de ben alayım bari.. Hangi katta ki dükkandan ve kaça satın aldınız? Ona göre pazarlık yapayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Şubat 2013; 17:53:18 >

• 10 inclerinden mi alsam kafam allak bullak oldu

• Teknosa, mediamrkt gibi yerlerde bulabilir miyim bu tabletten? Netten satış yapan yerlere göre ne kadar değişir fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Teknosa, mediamrkt gibi yerlerde bulabilir miyim bu tabletten? Netten satış yapan yerlere göre ne kadar değişir fiyatı

Vatan da var ama, sadece 2 modeli mevcut.. Business II - 9inç modeli 269 lira.. 7 inç olanı 187 lira sanırım.. Business II - 9 inç modeli, mjc.com'da %10 exess kart indirimle, 230 lira.. Site güvenilir.. Sabancı kuruluşudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Teknosa, mediamrkt gibi yerlerde bulabilir miyim bu tabletten? Netten satış yapan yerlere göre ne kadar değişir fiyatı

Vatanda hafta sonu indrimi var 187 lira.kacırmayın derim şimdi aldım bir tane :)
  • Vatan'da satılan düşük model.. Ultra ile mukayese edilmez.. 40 lira daha verip, ultra modeli alsaydın keşke.. Diğer konuya da yazdım; aynısını iade ettim. Vasat bir tablet..

• quote:

Vatan'da satılan düşük model.. Ultra ile mukayese edilmez.. 40 lira daha verip, ultra modeli alsaydın keşke.. Diğer konuya da yazdım; aynısını iade ettim. Vasat bir tablet..

bununda ne olcgni bilmyoz ama bize anlatan yok siknti dile gtiren olsa bi

• Arkadaşlar henüz her yerde olmayabilir ürün, kasa kalitesi çok çok farklı değil ama Businnes Tab 7 den, ilk izlenimlere göre de ürünün herhangi bir kronik sorunu yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz webdenal gibi sitelerden.
  • Tsubasa kardeş merhaba:) bu tablet için hd ekran demişssin HD demek İPS ekranmı demek yardımcı olursan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.