Şimdi Ara

PIRANHA ULTRA TAB 7.0 -ANA KONU- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
4
Favori
26.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

most wanted su anda yag gibi akiyor,bazi yarislarda nadirende olsa milisaniyelik takilmalar oluyor ama bunlar onemsenecek duzeyde degil.video cektim birkac tane aslinda oyun perfromansi icin ama boyutlari cok yuksek tuttu,benim onlari upload etmem ttnetle yil surer,1 dklik filan birkac tane cekip oyle atmaya calisicam.
    acikcasi o testlerde 13000 filan rahat gorur bencede farkli bir romla ama cokda onemli degil su an icin cunku oyunlarda ciddi bir sorun gozukmuyor,yoksa 53 yerine 58 almis cokda onemli degil.

hocam xfire indirin kurun , xfire'ın kurulu olduğu yerde xfencoder.exe diye program var 4-5gblik videoları 10mbye düşürüyor görüntü kaliteside 480p oluyor deneyin isterseniz

sagolasin program guzelmis.ses yok ama galiba.

benim çevirdiklerimde sorun olmuyordu seste frapsla çekiyordum videoları

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

most wanted su anda yag gibi akiyor,bazi yarislarda nadirende olsa milisaniyelik takilmalar oluyor ama bunlar onemsenecek duzeyde degil.video cektim birkac tane aslinda oyun perfromansi icin ama boyutlari cok yuksek tuttu,benim onlari upload etmem ttnetle yil surer,1 dklik filan birkac tane cekip oyle atmaya calisicam.
    acikcasi o testlerde 13000 filan rahat gorur bencede farkli bir romla ama cokda onemli degil su an icin cunku oyunlarda ciddi bir sorun gozukmuyor,yoksa 53 yerine 58 almis cokda onemli degil.

sarj suren nasil kardes örn nkadar zamanda sarj oluyor wifi flan detayli incelesen örnegn araya 2 duwar grince online oyunda kopma oluyormu heroes order and chaos örnegin ana menude ekrana sigiyormu bi oynarmisin kards cok sey istdm ama dger tabletimde bu sikntlar vardi oyuzdn root atdim root atmak zorunda kalmym ddm

sarj bazen hizli doluyor bazen yavas aslinda cokda dikka etmedim , 3-4 saatte filan full sarj eder gibime geliyor ama kesin birsey demeyeyim.o oynu bulabilirsem deneyeyim oyle yazarim,daha detayli bir inceleme su an icin vaktim yok ama olunca yapabilirim heralde.

• quote:

quote:

quote:

sarj suren nasil kardes örn nkadar zamanda sarj oluyor wifi flan detayli incelesen örnegn araya 2 duwar grince online oyunda kopma oluyormu heroes order and chaos örnegin ana menude ekrana sigiyormu bi oynarmisin kards cok sey istdm ama dger tabletimde bu sikntlar vardi oyuzdn root atdim root atmak zorunda kalmym ddm

sarj bazen hizli doluyor bazen yavas aslinda cokda dikka etmedim , 3-4 saatte filan full sarj eder gibime geliyor ama kesin birsey demeyeyim.o oynu bulabilirsem deneyeyim oyle yazarim,daha detayli bir inceleme su an icin vaktim yok ama olunca yapabilirim heralde.

Evet ben de fark ettim bu durumu. Şarj süresi bayağı uzun. 3000'lik batarya erken bitiyor geç şarj oluyor :)

http://forum.donanimhaber.com/m_70945640/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71086774

• bu arada batmani calistirmayi basardim tarihi 2009 a cekerek,gerci o markettede gozukuyurodu.wild bloodu tekrar deniycem.
  • quote:

bu arada batmani calistirmayi basardim tarihi 2009 a cekerek,gerci o markettede gozukuyurodu.wild bloodu tekrar deniycem.

wild blood ve tin tin rootsuz açmayacaktır çünkü google playde gözükse bile gameloft görmüyor ve güncellemiyor çok sıkıntı rooot şart ama rootlanabiliyormu onu zamanla görücez rk 3066lar için bi root yöntemi var fakat tablet brick olursa romu yukleyip kuracağımız bi site varmı onu merak ediyorum
  • quote:

quote:

bu arada batmani calistirmayi basardim tarihi 2009 a cekerek,gerci o markettede gozukuyurodu.wild bloodu tekrar deniycem.

wild blood ve tin tin rootsuz açmayacaktır çünkü google playde gözükse bile gameloft görmüyor ve güncellemiyor çok sıkıntı rooot şart ama rootlanabiliyormu onu zamanla görücez rk 3066lar için bi root yöntemi var fakat tablet brick olursa romu yukleyip kuracağımız bi site varmı onu merak ediyorum

bu arada apk maniada bütün oyunlar mevcut yaz bul hesabı
  • quote:

quote:

quote:

bu arada apk maniada bütün oyunlar mevcut yaz bul hesabı

ve android-zone de salam

• wild blooduda calistirmayi basardim,aksama videolarini koyarim batman ve wild bloodun.
  • quote:

wild blooduda calistirmayi basardim,aksama videolarini koyarim batman ve wild bloodun.

supersin heroeside acarsa acmayacagi oyun kalmaz ekran sorunlari oluyordu merak etdigm cok sey war ama seni yormak istmyorum oyunla full sarjda nasil gdiyor wifi kopuyormu online oyunlarda flan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o oyun online sanirim heroesin isi zor ,onu calistarabilecegimi sanmiyorum ama bakalim.

rootsuz ve offline iki oyunda,hic internet ve wifiye gerek yok.yukleyip oynamak isteyenler icin soyleyeyim ,kafaniza gore arayip indirmeyin yoksa calistiramazsiniz,belli ozellikte olmali indireceginiz apk ve datalar.diger uyumsuz tabletlerdede calisacaktir muhtemelen rom ve root isine girmeden.

• quote:

o oyun online sanirim heroesin isi zor ,onu calistarabilecegimi sanmiyorum ama bakalim.

rootsuz ve offline iki oyunda,hic internet ve wifiye gerek yok.yukleyip oynamak isteyenler icin soyleyeyim ,kafaniza gore arayip indirmeyin yoksa calistiramazsiniz,belli ozellikte olmali indireceginiz apk ve datalar.diger uyumsuz tabletlerdede calisacaktir muhtemelen rom ve root isine girmeden.

apk mania ya heroes of order and chaos yazarsan yada google play de de varsa zaten ùcretsiz bi oyun bu oyunun sorunu dpi uyumsuzluklari ekrana sgmiyor ins olur

• 7 inç olanlar sanırım 2.5 saatte bataya bitiyormuş.. 10.1 inç olanların bataryası standart kullanımda ne kadar dayanıyor ve bataryası kaç mAh?
    kardeşimde business II - 9 modeli var.. 4400 mAh batarya ile 5 - 5.5 saat rahat gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

7 inç olanlar sanırım 2.5 saatte bataya bitiyormuş.. 10.1 inç olanların bataryası standart kullanımda ne kadar dayanıyor ve bataryası kaç mAh?
    kardeşimde business II - 9 modeli var.. 4400 mAh batarya ile 5 - 5.5 saat rahat gidiyor..

işlemci nekadar enerji emiyor süresini arkadaş test etmeden bilemeyiz bide keranın harcadığı enerjide önemli burda
  • quote:

quote:

7 inç olanlar sanırım 2.5 saatte bataya bitiyormuş.. 10.1 inç olanların bataryası standart kullanımda ne kadar dayanıyor ve bataryası kaç mAh?

işlemci nekadar enerji emiyor süresini arkadaş test etmeden bilemeyiz bide keranın harcadığı enerjide önemli burda

10,1 6500mah biliyorum ama ips 2 ekranı çok açılırsa çabuk biter ama en az 4 dür tahminim bu arda çöz<ünürlük nekadar düşerse performans okadar artar o yuzden 10.1 i fazla düşünmüyorum
  • quote:

quote:

quote:

10,1 6500mah biliyorum ama ips 2 ekranı çok açılırsa çabuk biter ama en az 4 dür tahminim bu arda çöz<ünürlük nekadar düşerse performans okadar artar o yuzden 10.1 i fazla düşünmüyorum

yanıla bilirim de
    ips 2 10,1 inc cezbedmiyor değil

• quote:

quote:

quote:

6600 mAh'lik batarya işlemci gicü ve ekran kalitesine göre 4 saat biraz az gibi.. 8000 mAh kaliteli batarya olsa, 5-6 saat giderdi sanırım..
    Bir de 7 inç'lik tabletlerin, işlemcisi güçlü olana da, normal güçte olana da 3000 mAh batarya kullanılıyor.. Komşum oğluna Piranha business 7 tablet satın almıştı, batarya yine 3000 mAh ve en çok 3 saat gidiyordu.. O da fazla oyun oynamadan ve ekran ışığı kısıkken..
    Ultra 7 modelini tam olarak batarya süresini test eden oldu mu? Eğer 3 saat giderse, fena sayılmaz.. Ama tüm tablet satanlar 5-6 saat gider diye sallıyorlar..
    Polypad 7200 ve 7208 tabletler de 2-2.5 saat anca gidiyor.. Piranha şu an için; f/p ürünü olduğundan daha çok tercih edilmeye başlandı.. Diğer firmalarda fiyatları aşağı çekmeye mecbur kalacaklar.. Piranha ultra 7 inç 240 lira ortalama fiyata satılırken muadili başka markalar 300'den kapı açıyorlar.. Seneye bu zamanlar iş iyice kızışır.. Çin'de ki fiyatların biraz üstüne tablet satın alırız sanıyorum... Zaten işlemci gücü ve ekran kalitesi ne kadar artarsa, batarya da o kadar çabuk bitiyor...

• kasacak oyun oynarsaniz veya donanimi somurecek sekilde kullanırsanız 2,5 saat gider aksi takdirde 4-5 saat gider normal kullanımda hatta fazla bile gider kullanmadiginiz zaman wifi ve ekrani kapatirsaniz ,zaten o sekilde hemen hemen hic guc harcamiyor,pil durumu fena gelmedi bana ama boyle uzun kullanayim diyorsaniz buyuk ekranli yuksek kapasiteli pilli tabletlere bakmak lazim.sonucta 7 inçe sihan pilde yuksek kapasiteli olamiyor 3000 degilse 4000 koysalar bu tablete yarim saat, 45 dakka fazla oyun oynatir.aslinda tasinabilir sarj cihazlari cikti ,onlar oluyor mu bir denemek lazim.cinliler herseyi yapiyolar su isede bir el atsalar sarj sorunu filan kalmaz.
  • quote:

kasacak oyun oynarsaniz veya donanimi somurecek sekilde kullanırsanız 2,5 saat gider aksi takdirde 4-5 saat gider normal kullanımda hatta fazla bile gider kullanmadiginiz zaman wifi ve ekrani kapatirsaniz ,zaten o sekilde hemen hemen hic guc harcamiyor,pil durumu fena gelmedi bana ama boyle uzun kullanayim diyorsaniz buyuk ekranli yuksek kapasiteli pilli tabletlere bakmak lazim.sonucta 7 inçe sihan pilde yuksek kapasiteli olamiyor 3000 degilse 4000 koysalar bu tablete yarim saat, 45 dakka fazla oyun oynatir.aslinda tasinabilir sarj cihazlari cikti ,onlar oluyor mu bir denemek lazim.cinliler herseyi yapiyolar su isede bir el atsalar sarj sorunu filan kalmaz.

Küçük bir tablet istediğim için; 7 inç ultra sipariş vereceğim sanırım.. wifi çekimi fena değil galiba..
    İnternetten acaba en güvenilir sipariş vereceğim site veya elden satın alacağım bir mağaza biliyor musunuz?

• Beyler tabletin tasarimi nasil ve wifi cekim gucu nasil artes d712 alicaktim ancak wifi yuzunden kararsizim

Tasarimdan kastin kalinlik. 11 mm fazla degilmi

Bu arada daybuyday de 219 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Beyler tabletin tasarimi nasil ve wifi cekim gucu nasil artes d712 alicaktim ancak wifi yuzunden kararsizim

Tasarimdan kastin kalinlik. 11 mm fazla degilmi

Bu arada daybuyday de 219 tl

D712'yi ben wifi yüzünden iade ettim. 220 lira civarlarına alınacak tam f/p ürünü olur bu model.. İstersen business II - 9 inç al.. Mjc.com da %10 axess indirimle, 230 lira.. Kardeşim geçen hafta aldı, çok memnun.. 5 saati rahat deviriyor..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.