Şimdi Ara

PIRANHA QUATTRO KULLANANLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

bence önce uygulamaları bul sonra windowsa düşmeye çalış. windowsa düşüp programları bulamazsan o zaman insanın hevesi kırılır bence biraz

farkındaysanız mesajımda da soruyorum hangi uygulamaları çalıştırabildiniz vs diye.
    win ce de bu tür uygulamalar hiç sorun değil endişeniz olmasın.

Alıntıları Göster
    ben win ce ye düşmeye uğraşmadığım için program kurmadım. amigo yetersiz geldiği için başka alternatifler buldum sadece

• quote:

ben win ce ye düşmeye uğraşmadığım için program kurmadım. amigo yetersiz geldiği için başka alternatifler buldum sadece

Alıntıları Göster
    Merhaba

PIRANHA QUATTRO 5.0 inç navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.
    i-GO 8 sistemli ve Sirf Atlas IV 500Mhz ve 128 MB RAM olan şu anda en ucuz trdukkan sitesinde buldum.
    Bu siteden alışveriş yapan varmı acaba tecrübesi olan.(Bu sitedeki fiyat diğerlerine göre yaklaşık 80-TL daha ucuz.)

Bir de bu Piranha Quatrro kullanıcısı arkadaşlar,navigasyon gündüz güneş ışığında çok parlama yapıyormu?
    Cihazdan genel olarak memnunmusunuz.?

Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

arkadaşlar cihazın cama tutturma aparatını kırdım yenisini nereden temin edebilirim?

http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-NAVIGASYON-CIHAZI-AKSESUARLARI_W0QQidZZ37995067#aciklama

Orijinalden alıntı: umutheyo

quote:

Orijinalden alıntı: Excaliburtr

Bende 199 TL ye aldım fakat bir türlü unlock yapamadım. Unlock yapabilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

arkadaşlar yokmu bu fiyata satan bir yer yeniden QUATTRO'yu.. bende almak istiyorum bu modelden ama şu an fiyatları HB'da 399 tl gibi uçuk birşey..

vatan computerde 338 TL

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

PIRANHA QUATTRO 5.0 inç navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.
    i-GO 8 sistemli ve Sirf Atlas IV 500Mhz ve 128 MB RAM olan şu anda en ucuz trdukkan sitesinde buldum.
    Bu siteden alışveriş yapan varmı acaba tecrübesi olan.(Bu sitedeki fiyat diğerlerine göre yaklaşık 80-TL daha ucuz.)

Bir de bu Piranha Quatrro kullanıcısı arkadaşlar,navigasyon gündüz güneş ışığında çok parlama yapıyormu?
    Cihazdan genel olarak memnunmusunuz.?

Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler

ben aynanın hemen altına denk gelecek şekilde takıyorum. Parlama yok. Gece moduna kendisi geçiyor, gece modu harika..

398/8'e almıştım. hala taksitlerini ödüyorum 4 ayı mı kaldı galiba

Üstad mrb, nasılsın :) Ben de senle aynı fiyata almıştım taksitlerim bitti ama 2 ay önce :D almak isteyen varsa satarım 250TL'ye, aracın orjinal navigasyonunu taktırayım diyorum.
    Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 78 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanca01

quote:

398/8'e almıştım. hala taksitlerini ödüyorum 4 ayı mı kaldı galiba

Üstad mrb, nasılsın :) Ben de senle aynı fiyata almıştım taksitlerim bitti ama 2 ay önce :D almak isteyen varsa satarım 250TL'ye, aracın orjinal navigasyonunu taktırayım diyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar quatro yu bilgisayara baglıyamayan arkadaşlara nasıl baglıyacaklarını söylemek istiyorum.
    ben laptoptan baglamayı denedim baya ugraştım olmadı ama sonra esata yazan usp ye bagladım oldu.
    genelde laptoplarda bulunur bagladıgınız yere dikkat edin sonun yaşamıyacaksınız. bu arada işletim sistemim wim 7.

• quote:

Orijinalden alıntı: yns_yunus

arkadaşlar quatro yu bilgisayara baglıyamayan arkadaşlara nasıl baglıyacaklarını söylemek istiyorum.
    ben laptoptan baglamayı denedim baya ugraştım olmadı ama sonra esata yazan usp ye bagladım oldu.
    genelde laptoplarda bulunur bagladıgınız yere dikkat edin sonun yaşamıyacaksınız. bu arada işletim sistemim wim 7.

Alıntıları Göster
    KONU: NAVİGASYON CİHAZININ BİLGİSAYARI TANIMAMASI
    Arkadaşlar. benim piranha quattro cihazımda dün geldi.. usb ye bağladığımda masaüstü bilgisayarımı görmedi.. ne yapsam olmadı..
    Burada bir arkadaş cep telefonun usb denemiş.. bende önce harici hd nin usb kablosunu denedim.. OLMADI..
    sonra cannon powershot digital fotoğraf makinemin kablosunu denedim her seferinde OLDU.
    Cihaz kapalı iken usb kablolarını bağlarsam ve sonra cihazı açarsam olmuyor. fakat cihaz açık iken her durumda oluyor..
    usb yi pc ye bağlar bağlamaz cihazda 2 seçenek çıkıyor.. bunlardan sağdaki GPS yazan seçeneği seçtiğimde bilgisayarı görüyor..
    cihazın mobilenavigatör isimli klasörünün içerisinde bulunan orjinal dosyalarını pc ye yedekledim.. orjinal antivirüs programımla tarattım.. temiz..
    Kutudan çıkan orjinal kablonun olmaması ise saçmalık..

• quote:

Orijinalden alıntı: bekoman91

KONU: NAVİGASYON CİHAZININ BİLGİSAYARI TANIMAMASI
    Arkadaşlar. benim piranha quattro cihazımda dün geldi.. usb ye bağladığımda masaüstü bilgisayarımı görmedi.. ne yapsam olmadı..
    Burada bir arkadaş cep telefonun usb denemiş.. bende önce harici hd nin usb kablosunu denedim.. OLMADI..
    sonra cannon powershot digital fotoğraf makinemin kablosunu denedim her seferinde OLDU.
    Cihaz kapalı iken usb kablolarını bağlarsam ve sonra cihazı açarsam olmuyor. fakat cihaz açık iken her durumda oluyor..
    usb yi pc ye bağlar bağlamaz cihazda 2 seçenek çıkıyor.. bunlardan sağdaki GPS yazan seçeneği seçtiğimde bilgisayarı görüyor..
    cihazın mobilenavigatör isimli klasörünün içerisinde bulunan orjinal dosyalarını pc ye yedekledim.. orjinal antivirüs programımla tarattım.. temiz..
    Kutudan çıkan orjinal kablonun olmaması ise saçmalık..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu ürünü dün satın aldım. Ürün gayet güzel, fakat bir sıkıntım var. Tv kanallarını otomatik bulduruyorum fakat kaydedemiyorum. Kaydet'e basıp çıktığımda tekrar girişte bütün kanallar kaybolmuş oluyor. Başına böyle bişi gelen var mı acaba çözümü nedir? Makinada harici sd kart yok ondan olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: setas

arkadaşlar yardım edin yav bu ekranın sol üst köşesinde çıkan dürbün işaretine kıl oldum yardım lütfen nasıl yok edecem vede nasıl rota planlaması yapacam

Alıntıları Göster
    uyumlu sync i nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: finç

uyumlu sync i nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde elime quatro 5.0 modeli geçti fakat içine ettim sanırım cihazın. sitesinden p350 firmware vardı onu kurdum ve bir daha cihaz açılmadı. Sanırım yanlış firmware yükledim. p369 yazıyormuş benim cihazın arkasında. şimdi burdan nasıl geri dönebiliriz yada elinde p369 firmware olan varmı. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: deppocu

Arkadaşlar benimde elime quatro 5.0 modeli geçti fakat içine ettim sanırım cihazın. sitesinden p350 firmware vardı onu kurdum ve bir daha cihaz açılmadı. Sanırım yanlış firmware yükledim. p369 yazıyormuş benim cihazın arkasında. şimdi burdan nasıl geri dönebiliriz yada elinde p369 firmware olan varmı. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

arkadaşlar sorunu çözdüm. Firmaya mail attım adamlar sitelerine 24 haziran itibarıyla p369 la başlayan cihazlar için firmware koymuşlar. allah razı olsun onlardan beni büyük bi dertten kurtardılar. İlgilenenler için linkihttp://www.piranha.web.tr/product.php?product_id=195 budur

• quote:

quote:

arkadaşlar sorunu çözdüm. Firmaya mail attım adamlar sitelerine 24 haziran itibarıyla p369 la başlayan cihazlar için firmware koymuşlar. allah razı olsun onlardan beni büyük bi dertten kurtardılar. İlgilenenler için linkihttp://www.piranha.web.tr/product.php?product_id=195 budur

Alıntıları Göster
    Deppocu kardeş,
    bahsettiğiniz linkteki yazılımı tarif edildiği gibi yükledim ancak

bendeki cihazın yazılım guncellemesini yaptıktan sonra dahili hafıza tamamen formatlandı. Cihaz açılıyor ancak dahili hafızasına bilgisayardan girdiğimde 1.7 GB alan var ve bomboş.

Cihaz power tuşundan açılıyor ikonlar geliyor navigasyon ikonuna tıkladığımda navigasyon programı çalışmıyor. diğerleri normal çalışıyor (TV, ayarlar vs.).

Size zahmet sizin cihazdan aldığınız yedeği gönderebilir seniz sevinirim.
    iyi çalışmalar dilerim.

Bana acil dahili hafıza yedeği lazım bendeki cihazın hafızasına sizden gelen yedeği olduğu gibi kopyalayıp deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

Deppocu kardeş,
    bahsettiğiniz linkteki yazılımı tarif edildiği gibi yükledim ancak

bendeki cihazın yazılım guncellemesini yaptıktan sonra dahili hafıza tamamen formatlandı. Cihaz açılıyor ancak dahili hafızasına bilgisayardan girdiğimde 1.7 GB alan var ve bomboş.

Cihaz power tuşundan açılıyor ikonlar geliyor navigasyon ikonuna tıkladığımda navigasyon programı çalışmıyor. diğerleri normal çalışıyor (TV, ayarlar vs.).

Size zahmet sizin cihazdan aldığınız yedeği gönderebilir seniz sevinirim.
    iyi çalışmalar dilerim.

Bana acil dahili hafıza yedeği lazım bendeki cihazın hafızasına sizden gelen yedeği olduğu gibi kopyalayıp deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    mrb
    bende birimi mi den km ye çeviremedim yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ttuuggbbaa

mrb

Sanırım cihazınızda IGO8 yazılım yüklü buna göre navigasyona girin Ayarlar>Bölgesel>birimler buraya tıklayarak ayarlamanızı yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

mrb

Sanırım cihazınızda IGO8 yazılım yüklü buna göre navigasyona girin Ayarlar>Bölgesel>birimler buraya tıklayarak ayarlamanızı yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ayarlarda öyle bir seçenek yok malesef

Ayarlarda öyle bir seçenek yok malesef

Alıntıları Göster
    harita güncellemesi gerekiyor mu arkadaşlar en son ne zaman harita güncellemesi yapıldı acaba,uzun yola çıkacağım da...

Orijinalden alıntı: hidolgoo

harita güncellemesi gerekiyor mu arkadaşlar en son ne zaman harita güncellemesi yapıldı acaba,uzun yola çıkacağım da...

son harita 2011 Q1, sizdeki daha eski ise güncellemeniz gerek. Ben de şuan tatildeyim, epey değişiklik olmuş yollarda.
    Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 78 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanca01

quote:

son harita 2011 Q1, sizdeki daha eski ise güncellemeniz gerek. Ben de şuan tatildeyim, epey değişiklik olmuş yollarda.

Alıntıları Göster
    teşekkürler deneyeyim bakalım...

teşekkürler deneyeyim bakalım...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Bu cihazdan bende de var. Bu cihazımıza geri görüş kamerası takabiliyor muyuz?

PSN: anamurcat33

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.