Şimdi Ara

PIRANHA QUATTRO KULLANANLANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 1 ay kadar önce aldım cihazı, tam tatile çıkarken geldi ve kullandım, harita ve fm transmitter gerçekten başarılı, ancak daha sonra denediğimde dahili hoparlörün çalışmadığını farkettim, cihaz servise gitti geldi, servisten gelince cihazı açar açmaz ''Fatal Application Error'' hatası veriyor (services.exe) dosyası için, hata mesajını kapatıp navigasynu açmaya çalıştığımda girmiyor, pc'ye bağlayınca da ''usb aygıtı tanınmıyor'' hatası geliyor, ne yaptıysam olmadı, benzer durumla karşılaşan varsa yardımını bekliyorum.
    Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 78 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞
  • Bu cihazı almak istiyorum ama sadece bu iki sitede buldum. Güvenilir sitelermi?

http://www.enucuzual.com/ProductDetails.asp?productid=6909

http://www.tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=6909

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbey100 -- 9 Ağustos 2010; 22:49:33 >

Orijinalden alıntı: canozpey2

Bu cihazı almak istiyorum ama sadece bu iki sitede buldum. Güvenilir sitelermi?

http://www.enucuzual.com/ProductDetails.asp?productid=6909

http://www.tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=6909

Ben de tekmar'dan aldım, bi sorun çıkmadı, üstelik çok hızlı gönderdiler, 1 gün sonra elime ulaştı fakat cihaz arızalı çıktı onunla uğraşıyorum,
    Piranha'nın teknik servis hizmetleri ve müşteri anlayışı çok kötü. Servise gitti, geri geldiğinde arızası dışında navigasyn da hiç çalışmıyordu,
    hemen geri gönderdim, bakalım nası gelicek busefer, üstelik kargo parasını da müşteriye ödetiyor, yine sorun çıkarsa atıcam çöpe gitsin.
    Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 78 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• selam arkadaşlar ben de yeni navigsayon almak üzere olanlardanım, ama şuan piranha için şüpheye düştüm aletlerinde bir arıza falan mı var? Quattro hoşuma gitmişti alacaktım 2 hafta önce ama şuan bakıyorum çoğu yerde -teknosa vatan vb.- göremiyorum makinayı listede bile yok. Bu araçlar toplatıldı falan mı bir problem mi vardı? bir de galileo niye daha pahalı bu Fuga'dan ve Fuga quattrodan daha mı başarılı, neden? sorularıma cevap bulabilirsem çok memnun olucağm, kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: fatihofistanbul

selam arkadaşlar ben de yeni navigsayon almak üzere olanlardanım, ama şuan piranha için şüpheye düştüm aletlerinde bir arıza falan mı var? Quattro hoşuma gitmişti alacaktım 2 hafta önce ama şuan bakıyorum çoğu yerde -teknosa vatan vb.- göremiyorum makinayı listede bile yok. Bu araçlar toplatıldı falan mı bir problem mi vardı? bir de galileo niye daha pahalı bu Fuga'dan ve Fuga quattrodan daha mı başarılı, neden? sorularıma cevap bulabilirsem çok memnun olucağm, kolay gelsin.

yok mu kimse yahu haftalardır cevap yok... hani piranhacılar?
  • az önce aldım. ses çıkmıyordu. tam aldığım yere geri götürecektim arabanın camındaki yere taktım ki ses geldi. bu cihazın içine nasıl fotoğraf ve video atacağız. kitapçığında bununla ilgili bir bilgi bulamadım.

isa verdiğin liklerin hiç biri çalışmıyor. dosyaların silinmiş. bi daha yüklemen mümkünmü? ayrıca orjinal yedekleri istemişsin. nasıl alınacağını anlatırsan ben yedekleri almaya çalışırım.
  • Arkadaşlar selam bende quattro almayı düşünüyordum kuzenim piranhanın bayisi tam karar vermişken bana (AVATAR) modelinin çıktıgını ve quattro nun bir üst modeli oldugunu dizayn ve bluetooth handsfree oldugunu söyledi kafam iyice karıştı...Daha piyasaya girmemiş sadece teknosada ve bir yerde daha satılıyor.teknosada inceledim çok kibar iphone gibi tvsi var oradaki görevli çocuk çok övdü satacakya.....40 tl gibi bir fark var quattro ile ne yapsam bilmiyorum azıcık daha düşünüyüm.........

Orijinalden alıntı: Zemich

Cihazı 3 gün önce aldım az önce bilgisayara bağladım ama USB aygıtı tanınmadı diyor ? ne yapmam gerekli ? yardım lütfen...

cihazı açın ayarlar menüsünde usb di sanırım (cihaz yanımda degil)depolama seçenegi nedir bir kontrol edin bakalım

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Cihazı 3 gün önce aldım az önce bilgisayara bağladım ama USB aygıtı tanınmadı diyor ? ne yapmam gerekli ? yardım lütfen...

cihazı açın ayarlar menüsünde usb di sanırım (cihaz yanımda degil)depolama seçenegi nedir bir kontrol edin bakalım

ayarlarda öyle bi seçenek ne yazık ki yok :S
  • cihazı pc ye bagladıgınızda sormuyormu şarj mı usb baglantısımı diye..bu şekilde sorması lazım resimle cihaz arabada birkaç çeşit cihaz olunca karıştırıyorum ama sizin cihaz bu şekilde sormali pc ye baglayınca şarj'a dedil diğerine tıklayın

cihazı pc ye bagladıgınızda sormuyormu şarj mı usb baglantısımı diye..bu şekilde sorması lazım resimle cihaz arabada birkaç çeşit cihaz olunca karıştırıyorum ama sizin cihaz bu şekilde sormali pc ye baglayınca şarj'a dedil diğerine tıklayın

hayır taktığımda herhangi birşey sormadı.. cihaz usb den şarj oluyor ama hiçbi şekilde usb seçeneği çıkmadı ve cihazı göremiyorum bilgisayarımdan.. başka bir bilgisayarda daha denedim onda da görmedi..

quote:

cihazı pc ye bagladıgınızda sormuyormu şarj mı usb baglantısımı diye..bu şekilde sorması lazım resimle cihaz arabada birkaç çeşit cihaz olunca karıştırıyorum ama sizin cihaz bu şekilde sormali pc ye baglayınca şarj'a dedil diğerine tıklayın

hayır taktığımda herhangi birşey sormadı.. cihaz usb den şarj oluyor ama hiçbi şekilde usb seçeneği çıkmadı ve cihazı göremiyorum bilgisayarımdan.. başka bir bilgisayarda daha denedim onda da görmedi..

Forumda okumuştum birkaç kişinin başınada gelmiş cihaz şarj oluyomuş ama donanım olarak görünmüyomuş pc de onlar nokianın orjinal cep telefon usb ara kablosunu takınca pc cihazı görmüş ve hayret etmişler.Bence sizde aynı usb kablosundan bulabilirseniz denemenizi tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

quote:

Forumda okumuştum birkaç kişinin başınada gelmiş cihaz şarj oluyomuş ama donanım olarak görünmüyomuş pc de onlar nokianın orjinal cep telefon usb ara kablosunu takınca pc cihazı görmüş ve hayret etmişler.Bence sizde aynı usb kablosundan bulabilirseniz denemenizi tavsiye ederim...

hafta sonuna kadar onu deneme şansım yok bunun başka bir yolu yok mu :S deli olcam atıp kırcam o derece :s

• ya kablodan yada bilgisayarın usblerinden kaynaklı bir durum. benim foto makinamda donanım olarak notebookda ve masaüstüde gözükmüyordu. kablo değiştiricne notebookda gözüktü ama masaüstü hala görmüyordu. tesadüfen masaüstüne usb 2.0 destekli bir usb hub takınca o da görmeye başladı.

Orijinalden alıntı: FelixCrail

ya kablodan yada bilgisayarın usblerinden kaynaklı bir durum. benim foto makinamda donanım olarak notebookda ve masaüstüde gözükmüyordu. kablo değiştiricne notebookda gözüktü ama masaüstü hala görmüyordu. tesadüfen masaüstüne usb 2.0 destekli bir usb hub takınca o da görmeye başladı.

başka kabloda denedim yine olmadı.. delirtti bu beni ya..
  • Cihaza radyo antenininden paralel bağlantı yapıp deneyen oldu mu hiç. Çekim fark ediyor mu? Radyoda parazit yapıyor mu? Bir de şu link hala çalışmıyor.(http://***idshare.com/files/389501884/GPSUNLOCK.docx.html) var mı bunun günceli filan? Tşk..
  • tv yi daha net izlemek için araba antenini cihazın antenine bağlayanları okudum nette. bi ara bende denicem. çok daha net çekiyormuş tv o zaman. zaten benim arabanın anteninin uzunluğu 1 metreden uzun.

quote:

ya kablodan yada bilgisayarın usblerinden kaynaklı bir durum. benim foto makinamda donanım olarak notebookda ve masaüstüde gözükmüyordu. kablo değiştiricne notebookda gözüktü ama masaüstü hala görmüyordu. tesadüfen masaüstüne usb 2.0 destekli bir usb hub takınca o da görmeye başladı.

başka kabloda denedim yine olmadı.. delirtti bu beni ya..

Üstadım sorun yazılımsal, buna virüs de sebep olabilir, benim başıma geldi, cihaz başka bi sorundan servise gitmişti, döndüğünde bi taktım pc'ye görmüyor, hemen geri yolladım, raporda aynen şu yazıyordu, (virüs sebebi ile ortaya çıkmış bir sorundur, garanti kapsamına girmemesine rağmen müşteri memnumiyeti için sorun ücretsiz olarak giderilmiştir) halbuki gitmeden önce böyle bi sorun yoktu :)

1881 - ∞

• quote:

tv yi daha net izlemek için araba antenini cihazın antenine bağlayanları okudum nette. bi ara bende denicem. çok daha net çekiyormuş tv o zaman. zaten benim arabanın anteninin uzunluğu 1 metreden uzun.

Kardeş hangi antene bağlarsan bağla bu cihazların çekeceği bu kadar :) dandik bi pll entegreli ufak bi tuner işte, çin malı telefonlarda olandan yani. Ciddi bir verim alamazsın.

1881 - ∞
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.