Şimdi Ara

Piranha Pathfinder detaylı inceleme (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen paylaştığım fotoğrafları ve konuyu izin almadan paylaşmayın. Daha az önce sahibinden.comda gördüm vatandaşın biri almış kendi cihazı gibi paylaşmış birde satıyor ayıptır ya.

İyi günler arkadaşlar herkese merhaba daha önce sizlede bilgi paylaşımında bulunmuştum ve piranha pathfinder gps cihazını almakta karar kılmıştım ve hepsiburadadan siparişimi verdim ve iki gün içerisinde elime ulaştı burda detaylı makinenin analizlerini resimlerini koymamın sebebi bu makineye almakta düştüğü ikilem sonucu araştırmalarıma çok nadir ve incir çekirdeğini doldurmayacak bilgilere bile ulaşamam oldu umarım benden sonraki alan yada alacaklar bu paylaşımdan faydalanırlar.Makinenin ilk kullanımdan önce 24 saat şarj edilmesi gerekiyormus ve şarja koydum en kısa zamanda menülerle ilgilide paylaşımda bulunacağım sizden tek ricam bilgilerinizi yorumlarınızı eksik etmemeniz umarım bu konu üst konu olurda herkes bu paylaşımdan faydalanır.

Evet arkadaşlar bugün itibariylede actım gpsi baktım menüleri gerçekten güzel hızlı ve oda içerisinden bile gps e baglanabildim ve 8 uydu gösteriyodu ev içinde. Herkese tavsiye ederim 2 yıl oldu hala canavar gibi kullanıyorum maşallah

Fotoğraflara etiket bastımki insanlar sormadan etmeden almasınlar çoğaltmasınlar sahibinden.comda ilanı var forumda bir arkadaşımızın benim burdaki fotoğraflarımı kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:21:11 >

• cihaz özellikleri:

• 81 il ve 500 ilçeyi kapsayan 700.000 Km lik detaylı yeni
    Navturk 2008 harita
    • 3.5 İnç Dokunmatik TFT LCD ekran
    • Türkçe konuşan robot ile sesli yol tarifi
    • Taşınabilir Mp3 ve Mp4 oynatıcı
    • 2GB'ye kadar destekli dahili SD kart okuyucu
    • 400 Mhz Samsung 2440 CPU ile yüksek işlemci hızı
    • Yeni nesil Sirfstar III dahili GPS anteni ile daha hızlı uydu bağlantısı
    • Vidalama veya yapıştırma sorunu olmayan kolay monte vakumlu ayak
    • 3D (üç boyutlu) harita görüntüsü alabilme
    • GPS koordinat konumlama
    • Kayıt gerektirmeyen doğrudan uydu bağlantısı (tak,kullan)
    • Gece sürüş modu, Yaya modu
    • Araç hızını gösterebilme
    • Windows tabanlı işletim sistemi
    • 2 Farklı dil desteği (Türkçe, İngilizce)
    • Binlerce önemli nokta bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema,
    eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.)
    • Yüksek kaliteli dahili hoparlör
    • Kulaklık çıkışı ve harici anten girişi
    • 2 Yıl garanti

Paket İçeriği

• Cihaz
    • Vakumlu ayak
    • Seyahat şarj aleti
    • Araç içi çakmak şarj aleti
    • Torpido üstü yardımcı montaj aparatı

İşletim sistemi olarak windows ce 5.0 kullanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:38:18 >

• pek bilgim yok fiyatı uygun geldi tavsiye edermisin
  • bende kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim.uydu bağlantısı çok iyi.kullanımı çok rahat.igo lisans lı yüklersen dahada güzel.ben 275 ytl ye hepsiburada dan aldım.
  • ya bu navturk kötü batıyo falan diye bi kaç bişey okumuştum forumlar da sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

ya bu navturk kötü batıyo falan diye bi kaç bişey okumuştum forumlar da sanki

Nerede acaba bizde bilgilenelim fiatı cok uygun bu ürünün ihtiyacım var alıcam ona göre.
  • arkadaşlar ben hepsiburadan.com dan aldım
    ürünün sitesinde şarjının 5 saat gittği söyleniyo ürünü üreten çinli firmayı buldum shenzhen de bir firma msn ekledim müşteri hizmetleri teknik servis konustum bana dedikleri ürünün bataryası 700mah ama türkiyede 1100mah basıyolar bizzat üreten firmanın söylediği 1-2 saat arası gider çabuk biter diyorlar bataryası çoğu gpsde bu warmıs.

ürünün kullanımına gelince 1000 km yol geldim ve malatya batman elazığ doğu illerinin bile haritaları cok güzel üstelik 2007 haritası yüklü güncellemesinide yapmadan geldim fakat makine cok güzel heryerde dogru yola cıkardı beni ve sesli olması cok güzel cok net bir ses tarif ediyo makinede cok şık ve güzel duruyo arabama hava kattı ben almanızı tavisye ederim ben cok memnunum uydu baglantı kurması 3yada 5 sn cok cok hızlı ve rotadan nsaptıgında yenı yolu soyluyo tarıf edıyo makıne cok güzel maşallahı war alacak olan herkese tavsiye ederim başka sorularınız varsa sorun buradan elimden geldiği kadar cevaplarım. saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

quote:

Nerede acaba bizde bilgilenelim fiatı cok uygun bu ürünün ihtiyacım var alıcam ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:39:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler cevap için ben de hbden alıcam zaten orada gördüm.çok fiyat farkı var digerleriyle alalım bakalım zararımız çok olmaz sorun olsa da.
  • bir dipnot hepsiburadadan ürün alırken haftasonu sipariş vermeyin pazartesi gününe kadar beklemek zorunda kalıyorsunuz zaten telefonlarını ayarıncada söylüyo haftasonu hizmet verememekteyiz bilginize
    quote:

teşekkürler cevap için ben de hbden alıcam zaten orada gördüm.çok fiyat farkı var digerleriyle alalım bakalım zararımız çok olmaz sorun olsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:41:05 >

• arkadaşlar ürün electroworldde 279 ytl bilginize.
  • tavsiye ederim arkadaşlar gerçekten çok güzel bir ürün

quote:

Orjinalden alıntı: olli

arkadaşlar ürün electroworldde 279 ytl bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:41:43 >
  • Çindeki firmayımı buldun helal olsun sana adamlar bile şaşırmıştır sen onlarla msn'den konuşunca
    quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

arkadaşlar ben hepsiburadan.com dan aldım
    ürünün sitesinde şarjının 5 saat gittği söyleniyo ürünü üreten çinli firmayı buldum shenzhen de bir firma msn ekledim müşteri hizmetleri teknik servis konustum bana dedikleri ürünün bataryası 700mah ama türkiyede 1100mah basıyolar bizzat üreten firmanın söylediği 1-2 saat arası gider çabuk biter diyorlar bataryası çoğu gpsde bu warmıs.
    ürünün kullanımına gelince 1000 km yol geldim ve malatya batman elazığ doğu illerinin bile haritaları cok güzel üstelik 2007 haritası yüklü güncellemesinide yapmadan geldim fakat makine cok güzel heryerde dogru yola cıkardı beni ve sesli olması cok güzel cok net bir ses tarif ediyo makinede cok şık ve güzel duruyo arabama hava kattı ben almanızı tavisye ederim ben cok memnunum uydu baglantı kurması 3yada 5 sn cok cok hızlı ve rotadan nsaptıgında yenı yolu soyluyo tarıf edıyo makıne cok güzel maşallahı war alacak olan herkese tavsiye ederim başka sorularınız varsa sorun buradan elimden geldiği kadar cevaplarım. saygılar
    quote:

quote:

• evet arkadaşım zaten bir süre çinden mal getirme işini araştırıyordum msn dem 15-20ye yakın çinde farklı ürünleri üreten farklı firmalar var ve gerçekten her konuda yardımcı oluyolar ingilizce öğretmeni olmanın faydası daha doğrusu ingilizce bilmenin faydası ürünle ilgili her türlü sorunuzu sorabilirsiniz arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olurum
    quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Çindeki firmayımı buldun helal olsun sana adamlar bile şaşırmıştır sen onlarla msn'den konuşunca
    quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

arkadaşlar ben hepsiburadan.com dan aldım
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:42:41 >

• Bu cihazın sokak ayrıntılarındaki performansı hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı?
  • ben doğudan gelirken diyarbakır batman elazığ malatya ara sokaklara girdim tamamen bakalım şaşacakmı banamısın demedi ki benim makinede 2007 haritası yüklü güncellemeyi yapmadım daha düşün
    quote:

Orjinalden alıntı: Simonsorcerer

Bu cihazın sokak ayrıntılarındaki performansı hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:43:20 >

• aynı cihazdan bendede var . navturk ten çok memnun değilim izmir için. yorumlara bakılırda ıgo daha iyi deniyor. bu cihaza igo yükeniyor mu nasıl yapılıyor??
  • arkadaşım ben daha dün tatilden yeni geldim marmaristen başlayıp bodrum kuşadası çeşme ayvvalık ve tekrar eve dönüş bayada gezdik 3500km yol yaptım gps beni bir kere yanıltmadı ben navturk ten memnunum ki 2007si yüklü bende güncellemeyide yapmıyorum gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: murathanx

aynı cihazdan bendede var . navturk ten çok memnun değilim izmir için. yorumlara bakılırda ıgo daha iyi deniyor. bu cihaza igo yükeniyor mu nasıl yapılıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 17:45:10 >

• pıranha voyager almayı düşünüyorum bluetooht var mp4 var film ve telefon için...
  • birtek bluetooth içinmi voyager düşünüyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

pıranha voyager almayı düşünüyorum bluetooht var mp4 var film ve telefon için...
  • birtek bluetooth içinmi voyager almayı düşünüyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

pıranha voyager almayı düşünüyorum bluetooht var mp4 var film ve telefon için...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.