Şimdi Ara

Piranha Pathfinder detaylı inceleme (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler. Iphone 3GS ile (tomtom ya da igo) navigasyon konusunu çözemez miyim?
    Çünkü ya da 200 TL civarında bir cihaz alacağım ya da iphone ile çözeceğim.
  • ARKADAİŞAR GPS E YANLIŞLIKLA 12 VOLT ADAPTÖR TAKTIK SİZCE BU CİHAZ YİNE ÇALIŞIRMI ÇLIMIYOR
  • slm şirketten ödül olarak bu cihazı kazandım kutusunda açılmamış jelatiniyle duruyor(n85 imde gps zaten var) 175 tl ye satıyorum istanbulda elden teslim ederim.İsteyen PM atsın ....
  • Ürün Kodu :8698720980010
    Marka :PIRANHA
    http://webpencere.com/asp/listgroup.asp?group=CELNAVCAR

guzel bi ürün inceleye bilirsiniz
  • Bimekslerde Piranha navigasyonlarda ciddi indirim var...
  • bu cihaza güncel harita nasıl yükleniyor?
    ayrıca aşağıdaki sorun bende de var ne yapabilirim ?

quote:

Orijinalden alıntı: vantet

ben de aldım içinden cd çıkmadı müzik atarken makina çöktü bilmiyorumda tamirci dedi cd istedi cihaz açılıyor yalnız pıranha yazısı çıkıyor ama başka hiç birşey olmuyor yardımcı olursan sevinirim .tşklr
  • GPS 'imi satıyorum isteyenlere duyurulur en son igo8 yüklü ve 4 4lük çalışıyor problemsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Şubat 2010; 10:39:59 >
  • O yazıları ve resimleri koymadan önce neden daha önce konulmadığını birde uyarı yazılarını okuyun isterseniz
  • ilk bir yil güncelleşmeye para werilmiyo değil mi peki,
    2. yil güncelleme yapacak olsak n kadar para werecez????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 14 Şubat 2010; 1:41:26 >
  • Bu cihazın güncelleme sorunu var mı?
  • arkadaslar basarsoftun son güncellemesi n zmn ?????????
    2009 subattan sonra güncelleme yapildimi?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 21 Şubat 2010; 1:56:02 >
  • Beyler bayanlar PIRANHA PATHFINDER iGO lu ve 3 boyutlu son versiyon, bugun diasa 'dan 142 liraya aldım bilginize, ihtiyacınız varsa kaçırmayın
  • REDBOXTER ARKADAŞ BENDE ALDIM DİADAN
    NASIL GÜNCELLEŞTİRME YAPACAĞIZ SENİN Bİ BİLGİN VAR MI NE YAPMAMIZ LAZIM
    SANIRIM 30 GÜN İÇİNDE 1 HAKKIMIZ VAR GÜNCELLEŞMESİ İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlisth

REDBOXTER ARKADAŞ BENDE ALDIM DİADAN
    NASIL GÜNCELLEŞTİRME YAPACAĞIZ SENİN Bİ BİLGİN VAR MI NE YAPMAMIZ LAZIM
    SANIRIM 30 GÜN İÇİNDE 1 HAKKIMIZ VAR GÜNCELLEŞMESİ İÇİN

ben bir bucuk ay önce sordum bu soruyu cewap veren cıkmadi
    öğrenirsen paylaş bizimle de..
  • arkadaşlar bu piranha pathfinder aletini güncelleştirmek için olan naviextrastool programı bir türlü cihaz'ı göremiyor, aygıt bağlı değil diyor ama bilgisayarım penceresi içinde 2 tane daha disk işareti çıktı biri dahili biri harici hafıza için, varmı bir çaresi olan ?
  • piranha merkez ile konuştum, ilk uyduya bağlandıktan 1 ay sonra toolbox programı cihazı tanıyor ve güncelleme yapılabiliyormuş, bilginize..
  • arkadaşlar bende diasa'dan bundan bi tane aldım. İçinden seyahat şarj aleti ve cd çıkmadı. cd olmadan sitesinden yükleme yapmalı mıyım. ya da içindeki harita güncel midir. tekrar güncellemem gerekir mi ?
    izmir konaktayım. uyduya baya bi geç bağlandı. güneşli havada ekran görüntüsü net değil. robot bayan sesi bence kötü.
  • selten35 bende 2 tane aldım bu aletten, içinden AC adaptör çıkmıyor, ya oto çakmağıyla yada usb kablosuyla şarj edeceksin. Cd koymamışlar zaten gerek yok içindeki haritayı güncellemek için ilk uydu'ya bağlanışından 30 gün sonra yapabilirsin aklında olsun, 30 gün geçtikten sonra toolbox programını kurup aleti tanıtabilirsin 30 günden önce tanıtamazsın boşuna uğraşma, evet kadının sesini sonuna kadar açınca cızırtı yapıyor ve ekran güneşli havada çok zayıf kalıyor, 140 liraya göre yinede iyi bir ürün ee ne kadar ekmek o kdr köfte
  • cihaza alışmaya başladım, umarım yazılım güncellemede rota hatası azalır, ses de daha düzgün olur, müsteri hizmetlerinin güncelleme için bana yolladıkları maili aktarıyorum.

Sayın müşterimiz

Öncelikle cihazınıza güncelleme yapabilmeniz içinwww.naviextras.com sitesine üye olarak kullanıcı adı ve şifre almanız gerekmektedir.

Yapacağınız işlemler

* Navigasyon cihazınızı PC’nize bağlayınız
    * Cihazınızın ekranında çıkan usb seçeneğini seçiniz
    * Naviextras Toolbox Programını açtığınızda 1- 3 dk bekleyiniz
    * Bilgisayar ekranında bağlandı uyarısı geldikten sonra
    * Naviextras Toolbox üzerinde Kullanıcı adınız ve şifreniz ile oturum açmak için Oturum Aç kutucuğunu tıklayınız.
    * Güncellemeler kutucuğuna tıkladığınızda cihazınıza ait güncellemeleri yükleyebilirsiniz.
    * Gelen seçeneklerden batarya ve usb seçeneğinden
    * Cihazınız bilgisayara bağlıyken usb seçeneğini tıklayınız
    * Sağ alt köşede bağlandı seçeneği çıkacaktır.
    * Sol üst köşede oturum aç seçeneğini tıkladığınızda siteden aldığınız şifreyi girdiğinizde güncellemeniz yapılacaktır.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: selten35

cihaza alışmaya başladım, umarım yazılım güncellemede rota hatası azalır, ses de daha düzgün olur, müsteri hizmetlerinin güncelleme için bana yolladıkları maili aktarıyorum.

Sayın müşterimiz

Öncelikle cihazınıza güncelleme yapabilmeniz içinwww.naviextras.com sitesine üye olarak kullanıcı adı ve şifre almanız gerekmektedir.

Yapacağınız işlemler

* Navigasyon cihazınızı PC’nize bağlayınız
    * Cihazınızın ekranında çıkan usb seçeneğini seçiniz
    * Naviextras Toolbox Programını açtığınızda 1- 3 dk bekleyiniz
    * Bilgisayar ekranında bağlandı uyarısı geldikten sonra
    * Naviextras Toolbox üzerinde Kullanıcı adınız ve şifreniz ile oturum açmak için Oturum Aç kutucuğunu tıklayınız.
    * Güncellemeler kutucuğuna tıkladığınızda cihazınıza ait güncellemeleri yükleyebilirsiniz.
    * Gelen seçeneklerden batarya ve usb seçeneğinden
    * Cihazınız bilgisayara bağlıyken usb seçeneğini tıklayınız
    * Sağ alt köşede bağlandı seçeneği çıkacaktır.
    * Sol üst köşede oturum aç seçeneğini tıkladığınızda siteden aldığınız şifreyi girdiğinizde güncellemeniz yapılacaktır.

Saygılarımla

bedava mi güncelleme

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.