Şimdi Ara

Piranha Pathfinder detaylı inceleme (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım pathfinderda yokmu zannediyorsun? yine mp4 var resimleri görünteleyebiliyorsun vs vs sadece bluetooth yok hepsi o
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

pıranha voyager almayı düşünüyorum bluetooht var mp4 var film ve telefon için...
  • arkadaşlar bu makinenin güncellemesini yapamıyorum sitesinde anlattıgı gibide yapıyorum ama olmuyo? ne yapmamız gerek?
  • http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=141
    Ürünün sitesinde üstte İgo8 yazıyor aynı sayfanın altında Navtürk2008 yazıyor. Nasıl iş anlamadım.
  • kardeş benımkınde navturk var
  • Bu filmi umarım yeniden izlemez insanlar çünki yazınca kızıldı.
  • ne kastediyorsun anlayamadık kardeş?

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Bu filmi umarım yeniden izlemez insanlar çünki yazınca kızıldı.
  • Hepsiburada igo8 li resmi eklemiş. Buradanda igo8 yüklü olduğu belli oluyor.

Piranha Pathfinder detaylı inceleme (Resimli)
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama yeni konu açmak istemedim :)

Bu aleti hangi marka araçlar da kullanıyorsunuz atermik cam olması çok engel teşkil ediyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: betacrusis

Arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama yeni konu açmak istemedim :)

Bu aleti hangi marka araçlar da kullanıyorsunuz atermik cam olması çok engel teşkil ediyormu?

navigasyonda cam ödenmli değildir.Tüm navigasyon cihazları her türlü camda çalışır.GPS chipleri çok kaliteli olanlar evin içinde bile bağlanır uydulara.Bırakın camı ben Tomtom 720 ve netx 708 ile evimin göbeğinden uydulara bağlanıyorum :)
  • Bu cihazdan bende de var ama taknik servis çok kötü. tavsiye etmem. aşağıdaki linkte yazmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_28745334/mpage_1/key_//tm.htm#28769332
  • Arkadaşlar Merhaba,
    İsteyene bu cihazı faturalı sıfır distirbütor garantili kdv dahil 200 TL ye satabilirim.
    İlgilenenler özelden mesaj atabilirler, sabit numara bırakanlar da aranacaktır.
    İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

Hepsiburada igo8 li resmi eklemiş. Buradanda igo8 yüklü olduğu belli oluyor.

Piranha Pathfinder detaylı inceleme (Resimli)

hocam bende böyle cami gözükmüyor onu nasil yapiyoruz ya ??
  • yok mu bi babayigit?
  • igo 8 yüklü mü cihazınızda?
    Ne zaman satın almıştınız?
  • yüklümü bilmiyorum ama harita filan 2008.10 nasil bakarim

http://forum.donanimhaber.com/m_32492072/tm.htm
  • büyük bir ihtimalle yüklü degil nasil yükleyebilirim igo 8
    ayrica : benimki bu resimlerdeki pathfinderden degil biraz daha degisik kulaklik girisi ve sd slotunun yeri farkli mesela
  • Cihaza bende sahip oldum cumartesi çok fazla kurcalamadım ama burdaki resimden farklı ürün bir kere normal priz adaoptoru artık yok usb den şarj ettim, ve sd kart ile kulaklık girişleri farklı üste tek açma tuşu var başka birşey yok.

siz ürünü ne zaman satın aldınız?
  • ben de aldım içinden cd çıkmadı müzik atarken makina çöktü bilmiyorumda tamirci dedi cd istedi cihaz açılıyor yalnız pıranha yazısı çıkıyor ama başka hiç birşey olmuyor yardımcı olursan sevinirim .tşklr
  • Piranha Pathfinder'da igo yazilim, basarsoft haritası var.
    Eski Piranhalarda Navturk varmış, şekli şemali biraz daha değişikmiş (yanlarındaki düğme ve yuvalar)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.