Arkadaşlar elimde Webdenal.com'dan almış olduğum bir adet PIRANHA - NAVIGATOR 1 GB RADYOLU SES KAYITLI MP4 ÇALAR var. Bu aletle ilgili izlenimlerimi yakında yazacağım. Aletin firmware güncellemesi içinde program aramaktayım. Bir iki tane buldum gibi. Ama aletin yanmasından da korkmuyor değilim. Zaten dandik birşey :)) Her neyse.Sizinde düşünceleriniz varsa burada paylaşalım.
merhaba arkadaşım. ben de bundan aldım. ama dandik olduğunu sanmıyorum.Kullanım önemli bence.Ama tabii bununla ilgili görüşlerini dinlemekten zevk duyarım.Firmware güncellemelerini bana yollarsan yoksevinirim. paylaşım ruhunu ortaya koyalım. cello1907@gmail.com
firmware güncellemesiniwww.s1mp3org.org adresinden yapabilirsiniz.Ama çok dikkatli olun çok çeşit firmwarelar var yanlış yüklersen.Düzeltmek için çok uğraşırsın:En iyi yol içini aç Board un üzerindeki seri numarasına göre ara firmware ni.Zaten sitedede nasıl board numarasıı nasıl bulacağını yazıyor.
arkadaşlar bende aldım bunda bitane daha yeni...ilk şarjını nasıl yaptınız ? benimkinde geldiğinde gösterge tam gibi gösteriodu ama ben aletin üstünde yazdığı gibi direkt 3 saat usbden şarj ettim? ilk şarjı bitirmemmi gerekirdi acaba? şarjı ne kadar gidior bu arada?
Arkadaşlar bende alacağim ama aletin kulaklık girişi ufak. Normal kulaklık girişi 3.5 mm iken bu aletin girişi 2.5 mm. 2.5 mm lik Sony kulaklık bulma şansımız varmı....
arkadaşlar bu aleti kullanlardan yardım istiyorum bende almayı düşüyorum artıları eksileri nelerdir düşüncelerinizi ögrenebilirmiyim acaba ?
ben bu board numarasını nasıl bulacağımı anlamadım. aletin içini mi açcam?! daha yeni alet sonra bişi olcak servis kabul etmiycek... piranha navigator marka benim ki...versiyon ACT2097_S75! AMA BU SÜRÜMDE TÜRKÇE DİL DESTEĞİ YOK DOĞRU DÜZGÜN E-KİTAP OKUYAMIYORUM. HERALDE FİRMWARE LA ÇÖZÜLÜR DEDİM AMA YANLIŞ YÜKLEMEKTEN DE KORKUYORUM BİRAZ....UYGUN FİRMWARE I NASIL BULUCAM. YADA BULAN VARSA SÖYLEYEBİLİR Mİ?!
arkadaşlar bende bu urunun 2.gbsi var. urune genel olarak bakarsanız cok kaliteli bir urun deil ama genede fiyaat *ozellik oranı bulunamayacak değerde. urunun bircok eksigi yanında artısıda var... - leri *yapıldıgı malzeme kalitesiz neticede cin malı *servis olayı tam bi fiyasko daha 2 gune kadr internet sitesi bile yoktu *ses cıkışları guclu sanıyordum ama okadr da guclu olmadıgını ogrendim.genede asırı ses meraklısı değilseniz sizi fazlasıyla tatmin eder.. *sarkı gecişleri yavaş *urunun kulakları acaip dandik birsey.. *yine kulaklık cıkısı 2.5 mm...bundan dolayı kulaklık bulamıyorsunuz...3.5 mm kulaklık kullanmak icin donusturucu bulmalısınz.eger donusturucunuzde kaliteli birsey değilse sesi bozuyor...ve ayrıca kaliteli bir donusturucu bulmakta gercekten cok zor ve yaklasık 30 ytl... *şarzı bahsedildigi gibi 15 saat gitmiyor ortalama 5 saat kadr.. *video icin avm formatına cevirmeniz gerekiyor.bu durumdada yaklaşık 550mb lik dosya 100 mbye kadr cıkabiliyor.. ***kısacası cin malı olması her fırsatta ortaya cıkıyor...zaten ipodla kulaklıklarına kadr aynısı yani korsan havası var...piranhanın diğier modellerine bakarsanız onlarında başka markalara benzediğini rahatlıkla goreceksiniz...CİN malı neticede.. +ları en buyuk artısı kesinlikle fiyat/ozelliktir bu fiyata bu ozellikte urun bulmanız imkansız... ayrıca urunun yanında verdikleri hediyelerde gercekten işe yarar.. *urun gercekten kucuk ve her yere sıgıyor. *şarkı dosyalam ve liste şeklinde gosterebilmeside gercekten iyi
kısacası fikrimi sorarsanız sırf su kulaklık cıkışlarından dolayı almayım derim.bunu alacagınıza magnum u oneririm.fakat ondada sarkıları liste seklinde goremiyomuşsun.araştırmanızı tavsiye ederim
saygılar...
beyler sitesi bu fazla incelemedim ama güncellemeler filan var galiba...http://crm.piranha.web.tr/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme