Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
2
Favori
123.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende 5 gün önce fuga aldım,fakat sinyal bulma konusunda benden - not aldı,90 liraya aldığım başka basit bir cihaz bile aynı noktada 10 saniye içerisinde sinyal bulurken fuga da 10 dakika bekliyorum ve daha sonra da kesilmeler yaşıyorum,hemde sabit bir noktadayken kesilme oluyor,bugün vatan bilgisayara geri götürdüm,yarın teknik elemanlarının test edeceğini söylediler,inşallah teknik bir arızadan dolayı böyledir,eğer normal hali böyle ise 5 para etmez bir cihazdır benim için.sinyal bulmak için sokağın ortasında 10 dakika bekliyorum,cep bilgisayarımdaki gps bile çok daha iyi,hatta işyerimin içindeyken bile sinyal alabiliyorum cep bilgisayarım ile,siz de böyle sinyal sıkıntısı yaşıyormusunuz fuga'da?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 22 Eylül 2010; 20:49:54 >
  • cihazınızda arıza olabilir. açık alanda sinyal için şimdiye kadar 10 dakika hiç beklemedim.

    ilk açıldığı zaman en geç 2 dakika içinde bağlanması gerekiyor. bu süre bazı hallerde 10 saniyeye kadar düşüyor.
  • Kesinlikle 10 dakıkadan once uyduyu bulamazsın hatta kullanma kılavuza bakarsan ordada yazıyor 10 dakıka oldgubunu bende pranha nın ılk modelınden vardı 10 sanıyede uydugu buluyordu fuga oyle oyle degıl 10 dakıkayı buluyor acık hava ve sokakta.
  • Fuga'yı ilk aldığım günlerde bir kaç saniyede buluyordu uyduyu hem sokakta hem balkonda. Bir hafta kadar sonra cihazı toolbox'a tanıttım ve güncelleme yaptım ondan sonra uyduyu bulması dakikalar sürdü. Bu süre bazen 8-10 dakikayı buluyor. Bir keresinde istanbul'da sokak ortasında arabayı sağa çekip dışarı çıkıp 20 dakika bekledim.
    Cihazı toolbox'a tanıtmayla/güncelleştirmeyle alakalı olabilir mi acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: periscope


    Fuga'yı ilk aldığım günlerde bir kaç saniyede buluyordu uyduyu hem sokakta hem balkonda. Bir hafta kadar sonra cihazı toolbox'a tanıttım ve güncelleme yaptım ondan sonra uyduyu bulması dakikalar sürdü. Bu süre bazen 8-10 dakikayı buluyor. Bir keresinde istanbul'da sokak ortasında arabayı sağa çekip dışarı çıkıp 20 dakika bekledim.
    Cihazı toolbox'a tanıtmayla/güncelleştirmeyle alakalı olabilir mi acaba.

    olmaması lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: periscope


    Fuga'yı ilk aldığım günlerde bir kaç saniyede buluyordu uyduyu hem sokakta hem balkonda.



    ilk aldığınız günlerde bağlandığına göre cihazınızda arıza olabilir mi.??

    PC den yazılıma virüs felan girmiş olmasın..??

    bugün denedim bir dakika bile sürmedi uydu bağlantısını kurması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 25 Eylül 2010; 14:09:43 >
  • Sanırım uyku modunda kapattıgımızda bulması hızlı oluyor ama tam kapatmada bulması uzun suruyor.
  • ilk açıldığında en az 3 uyduya bağlanması gerekiyor sanırım, bunun sebebi de nerede olduğunuzu bulmak,tespit etmek için..

    uyku modunda ya da tünele girdiğinizde diyelimki bağlantı koptu, tünelden çıkar çıkmaz hemen bağlantı sağlanıyor. bunun sebebi ne ise saniyeler içinde bağlanıyor..
  • dj.amigo 3.2.1 skin i piranha fuga cihazıma kurdum... gerçekten çok başarılı ... herkese tavsiye ederim ... sorunsuz çalışıyor. ayarlar kısmındaki DJ SETTING ekstra ayarlar menüsünden herşeyi ayarlayabiliyorsunuz....

    Destek için mesaj ve yorumu geçen herkese teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canbrk

    Amigo yazılımına bu baloncuk şeklinde POI ler eklenebiliyormu.
    legal olarak bunu yapmanın bir yolu varmı ?


    hocam nasıl ekleyebildiniz mi mavi baluncuklar şeklinde POI leri..??
  • Dj Amigo 3.2.1'i bende cihazıma yükledim sorunsuz şekilde çalıştı, programı çok başarılı buldum.Teşekkürler cevizkabuğu
  • cihazı bugün garantiden aldım,herhangi bir sorun yok demişler,bu nasıl iştir anlamadım,sorun yoksa neden sinyal bulmakta bu kadar zorlanıyor?? 3 sene önce aldığım basit bir cihaz bile full sinyal bulurken bu 15 dakikada anca sinyal buluyor ve devamlı kopma yaşanıyor,açıkcası bu cihazdan hiç memnun değilim,alıcak olan arkadaşlara şahsen tavsiye etmem..
  • cihazı bugün tekrar geri götürdüm,değiştirmek istedim ama servise tekrar gönderceklerini söylediler,orada bir arkadaş daha vardı,o da bugün neo modelini almış ama hiç sinyal çekmiyormuş,bu piranha tam bir fiyasko arkadaşlar.izlenimlerim doğrultusunda kimseye tavsiye etmem,hatta zeytinburnu yakınlarında fuga kullanan arkadaşlar varsa işyerime misafir etmek isterim,birde başka bir fuga ile bu sokakta denemek gerek,eğer onda sorun olmazsa benim cihazım sıkıntılıdır,ama o cihazda sinyal bulamazsa burada piranhanın geneli sorunlu demektir,yakınlarımda olup misafirim olmak isteyen arkadaşlar varsa irtibata geçebiliriz,hayırlı akşamlar hepinize....
  • Arkadaşlar geçen hafta bende Piranha FUGA navigasyon aldım , ist, bolu, bursa , izmit , 1 hafta dolaştım ve hiç bir sorun ve kesinti yaşamadan kullandım.Cihazdan genel olarak çok memnun kaldım , sadece sizlerden bir konuda yardım rica edeceğim.Cihaz üzerinde bluetooth'u aktif hale getiremedim.Bluetooth menüsüne geldiğimde şifre olarak default 8888 seçili ve üst satırdada cihazın default ismi bulunuyor ama yanındaki değişiklik yapacağım alanın üzeri kırmızı çarpılı , ana ekranda bluetooth ikonu görünüyor ama ne telefondan nede bilgisayardan ben cihaza erişemiyorum.Kullanma kılavuzunda konu ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım , kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackgoldboy

    Arkadaşlar geçen hafta bende Piranha FUGA navigasyon aldım , ist, bolu, bursa , izmit , 1 hafta dolaştım ve hiç bir sorun ve kesinti yaşamadan kullandım.Cihazdan genel olarak çok memnun kaldım , sadece sizlerden bir konuda yardım rica edeceğim.Cihaz üzerinde bluetooth'u aktif hale getiremedim.Bluetooth menüsüne geldiğimde şifre olarak default 8888 seçili ve üst satırdada cihazın default ismi bulunuyor ama yanındaki değişiklik yapacağım alanın üzeri kırmızı çarpılı , ana ekranda bluetooth ikonu görünüyor ama ne telefondan nede bilgisayardan ben cihaza erişemiyorum.Kullanma kılavuzunda konu ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım , kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Teşekkürler.

    Fuga'da bluetooth hep aktif,ayar yapmanıza gerek yok.Ben telefonumdan bluetooth bağlantımı açıp yeni cihaz tara diyorum sorunsuzca buluyor fuga'yı. Bağlanırkende pin olarak telefonumdan 8888 giriyorum.




  • mesaj silinmiştir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 2 Aralık 2010; 21:22:37 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler deneyelim bir
    edit: Denedim bendede sorunsuz çalıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 4 Ekim 2010; 22:30:52 >
  • arkadaslar google maps gibi bir harita yükleyemezmiyiz fugaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: araba1

    arkadaslar google maps gibi bir harita yükleyemezmiyiz fugaya.

    zaten kullandıgı harita google maps'ın türkiye haritası ile aynı ikisininde harita saglayıcısı başarsoft
  • hayır gercek uydu goruntulu harıta gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.