Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
2
Favori
123.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlıs anladınız + olan özeliklerin bazıları mesla tablo seklinde görünen tabelalar bunlar ilk açıldıgında çalısmıyor sys.txt kod ları eklediğimizde calısıyor.onun dısında - olan hiçbir özliik yok.

ekran görüntüsü alabilmeniz için ek bir program mevcut dilerseniz ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 9 Eylül 2010; 11:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood.army

yanlıs anladınız + olan özeliklerin bazıları mesla tablo seklinde görünen tabelalar bunlar ilk açıldıgında çalısmıyor sys.txt kod ları eklediğimizde calısıyor.onun dısında - olan hiçbir özliik yok.

ekran görüntüsü alabilmeniz için ek bir program mevcut dilerseniz ekleyebilirim.

tamam anladım şimdi ekran görüntüsü için gerek yok teşekkür ederim
  • Orada yazmışlar zaten orijinalde ne varsa onlar esas alnmış diye,yani doğan görünümlü şahin yaparak 3. parti uygulamaya gerek yok
  • admin mesajı mı siz mi sildiniz..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

admin mesajı mı siz mi sildiniz..??

evet ben sildim forum kuralları madde 2
  • ok. anlamışım, sadece fuga'cılarla paylaşmak istemiştim. fuga uçak gibi oluyo diye..

nasıl mı..?? nasılını PM atarak sorabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 11 Eylül 2010; 11:53:21 >
  • ucak gıbı derken nasıl yanı?
  • Arkadaslar benım bı sorunum var.sımdı telefonumla fugayı bulututla eşleştirdim.transmitter actım telefonda dınledıgım muzigi fugada dinliyorum.tansmitteri 100 e getirdim aynı ekranda enebla kutusunu tıkladım aktıf hale getırdım.teyıbı acıtım radyo yu 100 e getırdım ama fugada calan muzıgı dınlıyemıyorum radyoda nerde yanlıs yapıyorum arkadaslar ?
  • diğer özellikleri hakkında yorum yapamam ama bence ekranı çok kötü, gündüz çok parlıyor net bir görüş sağlamıyor ayna etkisi var biraz önce iade ettim!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba1

Arkadaslar benım bı sorunum var.sımdı telefonumla fugayı bulututla eşleştirdim.transmitter actım telefonda dınledıgım muzigi fugada dinliyorum.tansmitteri 100 e getirdim aynı ekranda enebla kutusunu tıkladım aktıf hale getırdım.teyıbı acıtım radyo yu 100 e getırdım ama fugada calan muzıgı dınlıyemıyorum radyoda nerde yanlıs yapıyorum arkadaslar ?

Fuga FM transmitterinin çalışması için harici güç kaynağına takılı olması gerekiyor. (Şarja yani.) Arabadaysanız araç şarjını evdeyseniz usb şarjını kullanmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüm

diğer özellikleri hakkında yorum yapamam ama bence ekranı çok kötü, gündüz çok parlıyor net bir görüş sağlamıyor ayna etkisi var biraz önce iade ettim!!!

Ekranın ışığını sonuna kadar açın. İlk aldığımda bende aynı hataya düştüm.Ekran gündüz çok iyi gözükmüyordu, ekran ışığı sonuna kadar kapalıymış. Ayarlardan ışığı açınca cam gibi oldu.
  • admin pirhana fuga'da kullanılan Amigo için SKİN var, burada bu konuyu paylaşabilirmiyiz. ..??

mesala skin yükledikten sonra Amigo'da bir çok özellikler çalışıyor.

bunlardan bazıları

-kokpitte poiler ve favorileriniz mavi baloncuklar şeklinde haritada görünüyor.
    -kokpitte anlık hız göstergesi.
    -kokpitte hız sınırının aşımında ışıklı kırmızı uyarı, ve BİP sesi uyarısı.
    -kokpitte pusula göstergesi.
    -kokpitte zaman (saat) göstergesi.
    -kokpitte yükseklik göstergesi.
    -kokpitte batarya güç göstergesi.
    -kokpitte aynı anda kaç uyduya bağlı olduğunuzu ve sinyal seviyelerinin display görünümü.
    -kokpitte bulunulan yerin mevki ismi.
    -altarnatif rotaları aynı anda haritada görüntüleme.
    -birden fazla geçiş noktası ekleme.
    -civardaki poi'lei geçiş noktasına ekleme.
    -hız kamerası ekleme.
    -hedefe varış itibari ile 20saniye içinde otomatik kapanma.
    -bulunulan yerin koordinat bilgisi.
    -yol bloklama.
    -tek tıklama kısayollar.
    v.s.

• quote:

admin pirhana fuga'da kullanılan Amigo için SKİN var, burada bu konuyu paylaşabilirmiyiz. ..??

bunlardan bazıları

-kokpitte aynı anda kaç uyduya bağlı olduğunuzu ve sinyal seviyelerinin display görünümü.
    -hız kamerası ekleme.
    -yol bloklama.
    -tek tıklama kısayollar.
    v.s.

skin'ler cihazlara sonradan uygulanan yazılımların'da yapılan eklemelerle yapılan şeyler oldugundan cihaza veiçeriğine zarar verebilir...Bundan mesul olabilirsiniz..Toolbox artık içerik taraması vs şeyler yapıyor,cihazlarda orijinal olmayan yazılımlarla cihazlar kara listeye alınabilir ve ücretsiz güncellemeler için sorun olabilir..Bunu kullananların cihaza hakimiyetleri de önemli yanlış yapılan birşey yazılıma zarar verir cihazları garanti dışına çıkabilir.. Sözün özü bu tür şeyleri açık alanda paylaşmak pek dogru olmaz başınız agrır..

• quote:

admin pirhana fuga'da kullanılan Amigo için SKİN var, burada bu konuyu paylaşabilirmiyiz. ..??

bunlardan bazıları

-hız kamerası ekleme.
    -yol bloklama.
    -tek tıklama kısayollar.
    v.s.

Hangi skinle bunları yaptınızki ????
    Nerdeyse primo olmuş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

skin'ler cihazlara sonradan uygulanan yazılımların'da yapılan eklemelerle yapılan şeyler oldugundan cihaza veiçeriğine zarar verebilir...Bundan mesul olabilirsiniz..Toolbox artık içerik taraması vs şeyler yapıyor,cihazlarda orijinal olmayan yazılımlarla cihazlar kara listeye alınabilir ve ücretsiz güncellemeler için sorun olabilir..Bunu kullananların cihaza hakimiyetleri de önemli yanlış yapılan birşey yazılıma zarar verir cihazları garanti dışına çıkabilir.. Sözün özü bu tür şeyleri açık alanda paylaşmak pek dogru olmaz başınız agrır..

admin son sözü söylemiş. açık alanda paylaşmak yok arkadaşlar.

sadece konu hakkında bilgi verebilirim.

Amigo program klasörünün içine atacağınız skin isminde bir klasör tüm bunları yapıyor.
    güncellme yapacağınız zaman bu klasörü Amigodan çıkartıp orjinal hale getirebilirsiniz..
    skin klasörünün içinde bu özellikleri çalıştıran ekler mevcuttur.

skin klasörünün adı DJ.amigo skin'dir. google'den aratırsanız klasörü bulursunuz.

• Amigo yazılımına bu baloncuk şeklinde POI ler eklenebiliyormu.
    legal olarak bunu yapmanın bir yolu varmı ?
  • malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

malesef yok

Skın falan diyorlar bunlar yasal mı peki ? Bilgisayara tema yüklemek gibi birşey değilmi bu.
    Yasal olarak bir sorun olmaması lazım.
  • yasallıktan ziyade konuya hakim olmanız önemli..Yasal olan yazılımınız kara listeye girip ücretsiz güncellemeniz yok olabilir,ayrıca bunlar yazılım yapan firma tarafından tavsiye edilmediğinden,cihazınız'da sorun olursa garantiden çıkabilir yinede yüklemek size kalmış.. saygılar
  • arkadaşlar ''DJ Amigo ver.3.2.1'' skin yükledim. sorunsuz çalışıyor. yukarıda saydığım özellikler var.

skini silip makinemle ücretsiz harita ve poi güncellemesi yaptıktan sonra tekrar yükledim. şu an sorun yok. tıkır tıkır çalışıyor. ne kilitlendi ne de hata verdi.. gayette güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 2 Aralık 2010; 21:24:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.