Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
2
Favori
123.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orijinalden alıntı: dekorelektrik

Fugayı uyku modundan uyandırdığımda cihaz GPS alıcısını kapatıyor. Cihazı kapatıp açmadan'da GPS alıcısı açılmıyor. Kapatıp açma işlemi, cihazın Gps si açması vs. uzun zaman alıyor . uyku modundan uyandırıldığında bu bu sorumu yaşamamak için bir yol varmıdır ? Cihaz kapatıp açmak dışında!

sizin fuga amigo yüklü ise bu skini mutlaka indirip kurun.

DJ setting = SKIN ayarları

bu ayarlardan 1. sıradaki ''GPS port ayarları''ndan bağlantıyı kapatıp açabilirsiniz. böylece cihazı kapatıp açmanıza gerek kalmaz..

link açıldıktan sonra bekleyiniz.. sağ alt köşede ''slow dowload'' kısmına tıklayın, genelde 30 saniye kadar bekletecektir.. süre geri sayacak. geri sayım bitince aynı yerde ''download now'' yazısı belirecektir, işte buradan indirebilirsiniz..

tesekkürler cevizkabuğu. skin 3.4 idirmeyi başardım sonunda ama türkçe dil paketi hala beklemekte. ayrıca GPS port ayarlarından bağlantıyı kapatıp açtım .Aynen dediğiniz gibi . ama bu seferde GPS alıcısı otomatik bulunuyor yazısı çıkıyor. sanırım bu GPS alıcısı Windows CE tarafından kapatılıyor. yani amigo ile alakası yok gibi . Zaten FUGA nın arayüzünde ki GPS bilgisi sayfasını tıkladığımda(GPS reset) ide tıkladığımda üstteki uydu bilgileri vealttaki sinyal düzeylerinin de devre dışı kaldığı görünüyor. Bu durumda yine cihazı kapatıp açmaktan başka çare varmı ?????
    Kısa zamanda yanıt verirseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorelektrik -- 6 Aralık 2010; 10:59:21 >

• selam;

arkadaşım GPS alıcısının nasıl olup bittiğini ben bilemem. GPS port ayarlarından sadece bağlantıyı kapatıp açarsanız sorun ettiğiniz şey ortadan kalkar. cihazın yazılımının orjinal halinde böyle bir seçeneğinizde maalesef yoktur.

cihazı ben üretmediğim gibi yazılımını da ben yazmadım. bu skini yükleyince cihaz orjinal halinden çıkıp nerede ise primolu cihaz haline geliyor.. skin amigo için yazılmış basit bir ek programcıktan ibarettir. kopyala yapıştır yöntemiyle cihaza uygulanır. cihaz ayarlarından aktif hale getirilir. kullanmak istemediğiniz zaman ayarlardan kapatılabilir. ya da tamamen silinebilir.

eğer skini yükledikten sonra hoşunuza gitmediyse silersiniz olur biter.. ama şundan emin olun ki igo-primo yazılımından bile bazı yönleri daha güzel oluyor amigonun...
  • son sayfada güncellenmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 26 Ocak 2011; 13:19:04 >
  • quote:

selam;

arkadaşım GPS alıcısının nasıl olup bittiğini ben bilemem. GPS port ayarlarından sadece bağlantıyı kapatıp açarsanız sorun ettiğiniz şey ortadan kalkar. cihazın yazılımının orjinal halinde böyle bir seçeneğinizde maalesef yoktur.

cihazı ben üretmediğim gibi yazılımını da ben yazmadım. bu skini yükleyince cihaz orjinal halinden çıkıp nerede ise primolu cihaz haline geliyor.. skin amigo için yazılmış basit bir ek programcıktan ibarettir. kopyala yapıştır yöntemiyle cihaza uygulanır. cihaz ayarlarından aktif hale getirilir. kullanmak istemediğiniz zaman ayarlardan kapatılabilir. ya da tamamen silinebilir.

eğer skini yükledikten sonra hoşunuza gitmediyse silersiniz olur biter.. ama şundan emin olun ki igo-primo yazılımından bile bazı yönleri daha güzel oluyor amigonun...

Çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğiniz bilgilerden dolayı. ve link ide yenilemişsiniz . türkçe dil paketinide indirmeyi başardım. herşey için sağolun. yazılım bir harika oldu gerçekten.

• dekorelektrik arkadaşım cihazın tekrar hayırlı olsun,senin Fuga'da yüklü yazılım I GO mu yoksa amigo mu var?bildiğim kadarıyla bu skin amigo da çalışıyor ve yeni alınan Fuga'larda IGO
    yüklü olarak geliyor senin cihazda hangisi yüklü eğer bunu I GO da yükleyip çalıştırabildiysen anlat biz de yapalım merak ettim doğrusu.
  • yazılım konusunda bir karışıklığı önlemek için aydınlatıcı bilgi verelim..

bir sürü GPS yazılımı var. bunların en önemlileri;

_Raute66
    _NDrive
    _Automapa
    _Mireo-Miomap
    _Destinator
    _Garmin
    _Tomtom
    _Sygic McGuider
    _Navigon
    _IGO

igo bunlardan biri ve en çok tercih edilenidir.

igo içerik olarak temelde 3 çeşit yazılım kullanmaktadır bunlar;

IGO-AMIGO (en basit)
    IGO-8 (ortancası)
    IGO-PRIMO (en gelişmişi ve en son çıkan)

bunlarında kendi aralarında versiyonları var.

IGO-PRIMO 1.0
    IGO-PRIMO 1.1

böyle uzayıp gidecek yanii bu iş..

DJ-AMIGO 3.4 skin sadece amıgo için geliştirilmiştir, sebep basit olan yazılıma biraz renk katmak ve bazı eklentiler içindir.. diğer yazlım tiplerinde çalışmaz.

• teşekkürler,bilgilendirme için,yoksa yanlış yüklemeleri,çökmeler garanti dışı kalma vakaları yaşanabilirdi
  • bu kadarcık yanlış yüklemede çökme olmaz. yükleseniz de çalışmaz zaten.

igo-8 de skindeki özellikler aşağı yukarı var zaten. ayrıca bişey yüklemeye gerek yok. igo-8 içinde bir takım skinler mevcuttur. biraz araştırın bulursunuz..

nereden mi araştıralım..?? google diye bişi var dimi ama..
  • dekorelektrik arkadaşım cihazın tekrar hayırlı olsun,senin Fuga'da yüklü yazılım I GO mu yoksa amigo mu var?bildiğim kadarıyla bu skin amigo da çalışıyor ve yeni alınan Fuga'larda IGO
    yüklü olarak geliyor senin cihazda hangisi yüklü eğer bunu I GO da yükleyip çalıştırabildiysen anlat biz de yapalım merak ettim doğrusu.

ben biraz geç kaldım yazmakta . sağolsun cevizkabugu kardeşim cevaplamış. bende amigo yüklü. ilk önce dj skın 3,2,1 yükledim süper. sonra 3,4 yükledim dahada güzel oldu. ama ayarlar dj kısmı ingilizce . onun içinde türkçe dil dosyası var . indirdim....
    fakat ne care bu sefer tutmadı .( bu dosyayı MobilNavigator/Content/lang içindeki ''Lang_Turkish'' dosyasını sildikten sonra, aynen buraya kopyalıyorsunuz. skin ayarlarınız bundan sonra türkçe olarak görünecektir) aynen yaptım. cihaz kapatıp açtım. cihaz sıfırlıyor kendini ve ilk kurulum gibi başlayıp dil seçmemi istiyor ama türkçe dil yok. tekrar eski dil dosyasını yükleyip dj skin ingilizce diğer hersey türkçe devam. nerde yanlış yaptığımı bilen varsa , yazarsa sevinirim.

• quote:

IGO-AMIGO (en basit)
    IGO-8 (ortancası)
    IGO-PRIMO (en gelişmişi ve en son çıkan)

kendi makinemle gelen yazılım primo, igo 8 i kurcaladım baya bi ve bana kalırsa daha eski olmasına rağmen igo 8 daha fazla özellik ve kullanıcıya daha çok esneklik sağlıyor. şahsen primoyu tercih ederim (alışkanlıktan dolayı) fakat daha detaylı olan igo 8 bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorelektrik

. tekrar eski dil dosyasını yükleyip dj skin ingilizce diğer hersey türkçe devam. nerde yanlış yaptığımı bilen varsa , yazarsa sevinirim.

selam; dosyada bişi yok. sizin yazılım lisanslı olduğundan kendi dosyalarına kilitli. bu yüzden harici dil dosyasını görmüyor. türkçe ses dosyası kırık yazılımlarda çalışıyor.. bu konuyu sanırım gözden kaçırmışım kusura kalmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 14 Aralık 2010; 11:54:50 >

• Selamlar,
    navigasyon cihazı almak istiyorum .bu konuda forumu inceledim ve değerli bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum.
    4,3 veya 5 inç ekranlı ve bluetooth'lu ayrıca yazılımının ücretsiz güncellenebilr olması tercihim olacaktır.nasıl bir model ve marka önerirsiniz.tabiki fiatı da önemli.
    Teşekkür eder saygılar sunarım..
  • Arkadaşlar,
    BUGÜN İTİBARİ İLE VATAN BİLGİSAYARDA %25 İNDİRİM VAR WORLD KARTA....
    sizce kaçarmı bu cihaz?
  • Kesinlikle kaçmaz hem de yeni Fuga'ların üstünde amigo değil daha ustun sürüm olan i go 8 geliyor,keşke geçen ay almamış olsaydım kesinlikle kaçırmazdım fiyat performans oranı gayet iyi
  • Dün itibari ile adapazarı vatan bilgisayardan 241 TL - 5 taksit world kart imkanlarıyla almış bulunuyorum.Vatana millete hayırlı olsun.Vatan derken vatan bilgisayar değil :P
    Öncelikle forumda ve yayında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
    çok yakında ilk izlenimlerim vizyona girecek merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

Dün itibari ile adapazarı vatan bilgisayardan 241 TL - 5 taksit world kart imkanlarıyla almış bulunuyorum.Vatana millete hayırlı olsun.Vatan derken vatan bilgisayar değil :P
    Öncelikle forumda ve yayında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
    çok yakında ilk izlenimlerim vizyona girecek merak etmeyin

hayırlı olsun iyi,neşeli navigasyonlar
  • (Fugayı uyku modundan uyandırdığımda cihaz GPS alıcısını kapatıyor. Cihazı kapatıp açmadan'da GPS alıcısı açılmıyor.)
    Bu sorunun nedenini buldum.... ben cihazı uyandırır uyandırmaz kontak anahtarını çeviriyordum. Sarj'a takılı cihaz daha kendini toparlamadan önce düşük ve ardından anlık yüksek elektriğe maruz kalıyordu. Bu nedenlede GPS alıcısını kapatıyordu. Bunu dün fark ettim ve paylaşmak istedim. Bundan böyle önce sarj aletini çakmak yuvasından çıkarıyorum. cihazı uyandırıyorum. cihaz kendini toparlayıp konumunu tespit ettikten sonra aracımı çalıştırıyorum daha sonrada sarj aletini çakmak yuvasına takıp yola devam ediyorum.Zaten cihazın hasar görmemesi içinde kullanma kulavuzunda böyle kullanmak gerektiği belirtilmiş, ben atlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorelektrik -- 16 Aralık 2010; 9:12:08 >
  • arkadaşlar bu fuga yı naviextras sitesine kayıt ettirecem ettirmesine emme velakin bu talep kodunu bulamıyorum bir türlü?
    toolbox'u yükledim cihazı ve beni tanıdı.mevcut güncellemelerimide uyararak gösteriyor ve yüklenmeye hazır.Artık yapmam gereken bi şey varmı acaba? çünkü ömür boyu güncelleme hakkım hakkında kötü kötü zanlara giriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

arkadaşlar bu fuga yı naviextras sitesine kayıt ettirecem ettirmesine emme velakin bu talep kodunu bulamıyorum bir türlü?
    toolbox'u yükledim cihazı ve beni tanıdı.mevcut güncellemelerimide uyararak gösteriyor ve yüklenmeye hazır.Artık yapmam gereken bi şey varmı acaba? çünkü ömür boyu güncelleme hakkım hakkında kötü kötü zanlara giriyorum :)

Öyle birkod yok..Siz cihazı toolbox'a baglayın,varsa ücretsiz güncellemeleri yükleyin okadar
  • quote:

canbrk:
    Cihaz içindeki kodları aşağıdaki adrese girin.
    Verilen kodu etkinleştir deyip cihaza girince aktivasyon oluyor.

https://www.naviextras.com/shop/portal/activation

bu kod ne anlama geliyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.