Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
2
Favori
123.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çarşamba günü aracı teslim alacağım. Son olarak marka ve model olarak Piranha Fuga yımı tercih etmeliyim, ömür boyu ücretsiz harita güncelleme garantisi insanı cezbediyor. Bu konsoldaki parça olayını aracı alırken serviste soracağım zaten bakım aralığını ayarlatmam lazım. Sığmayacağını sanmıyorum resimdeki gibi ufak değil. Corsa nın konusunu gördüm iyi bir iş çıkarılmış, teşekkür ederim yorumlar için
  • İzmirli kardeş aracın şimdiden hayırlı olsun..

fuga mı başka markamı dersen şimdi birde bu cihazın multimedya fm verici bluetooth özellikleri var video oynatma imkanı var bunlar senin için önemli değilse ekranı daha küçük 4.3 inç olanları var onlarıda terccih edebilirsin. bana sorarsan bu alanda iyi denilebilecek fuga navitech ve next markalar arasında seçim yapabilirsin.. konuya daha hakim arkadaşlarda yardımcı olacaktır..

ben şu an yine alacak olsam gider fuga alırım yada navitec ikiside aynı derece kaliteli bence..
  • Öncelikle belirteyim bildiğim kadarıyla Fuga sadece Vatan bilgisayarda satılıyor,1 haftalık bir araştırmadan sonra ben de geçtiğimiz pazar günü Vatan'dan aldım fiyat performans bakımından çok başarılı,bluetooth ile gün boyu denedim konuştum gayet başarılı,ekran ışığını sonuna kadar açtım,ancak güneş vurunca görmek çok olmasa da bir miktar zorlaşabiliyor,onun haricinde bir uyarım olacak ben alır almaz Naviextras_Toolbox kurup güncelledim Başarsoft 2010 3 Q harita yükledim yükleme yapmadan önce program yedekleme yapmak isteyip istemediğinizi soruyor iyi ki yapmışım çünkü bu haritanın Türkçe dil desteği henüz yok,yedekleme yaptığım için geri döndürebildim,multimedya dosya atarken virüs falan bulaşabilir düşüncesi ile de yedekleme önemli çünkü cihaz direkt garanti dışı oluyor ve servis ücretli yükleme yapıyormuş.Onun haricinde Fm transmitter İstanbul'da kullanmak çok olası değil çünkü çok radyo frekansı var ancak bugün kısa mesafe de olsa şehir dışına çıktığımda boş bulabildiğim frekansları denedim sonuç bu fiyat için gayet başarılı uzun yolda çocuklara çizgi film açıp sesi de araba hoparlörlerine vermek zevkli olsa gerek,ben bu ürünü almadan önce Next in 1050 modeli ile bu ürün arasında kalmıştım ama ben multimedya özelliği de aradığım için her iki üründe de bu özellik olmasına rağmen next 1050 de 64 ram olması fuga da 128 ram olması ve nextin fiyatının 420 tl olması fuganınise 280 tl olması beni korkarak da olsa bu ürüne itti ama iyi ki almışım gayet başarılı bir ürün kısacası ürünü navigasyon cihazı alacak olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim,alacak olanlara hayırlı uğurlu olsun.

• selamlar arkadaslar

ben de simdi vatandan bir tane fuga siparisi verdim. buradaki yorumlar fikir sahibi olmak acisindan cok faydali oldu Allah razi olsun. muhtemelen gelmesi biraz surer ama sorum su: acaba arka gorus kamerasi alip video in ile fugada deneme imkani olan oldu mu?

vesselam..
  • selam arkadaşlar

baya bi araştırma yaptıktan sonra bende bugün fuga siparişimi verdim.( vatanda bugüne özel tüm ürünlerde %25 indirim var.baya bi indirim oldu)bakalım inşallah bi sorun yaşamam.
  • yedekleme olayını nasıl yapıyorsunuz(hangi dosyaları yedek alıyorsunuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

igo8 kullanılası bir yazılım, primo da keza gayet güzel. fuga da karar kıldıysanız sorun yok. amigo yüklü cihazlardan sırf bu nedenle uzak durulabilir bence.

AMİGO yüklü cihazlarda DJ Amigo Skin kullanılarak nerede ise primolu bir cihaz sahibi olabiliyorsunuz.. yukarıda ki mesajlarımızda bunları yazdık. cihaz kesinlikle igo8 den daha güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 6 Aralık 2010; 13:02:54 >
  • Naviextras Toolbox programı ile güncelleme yapılırken program otomatik olarak bu seçeneği soruyor yedekleme yapmak ister misiniz? diye,zaten yedekleme yapılması muhakkak öneriliyor bir sorun olursa geri yükleme yapmak amacıyla.
  • en iyi yedeklme aşağıdaki gibin yapılır..

cihazı kablosuyla PC bağla. sürücüsüne gir ''MolbileNavigator'' klasörünü kopyala, bilgisayararının bir yerine yapıştır. sonra bu klasöre gözün gibim bak sakın kaybetme.. gerekirse bir CD al ve buraya da kopyala ki PC çökerse sakladığın bu CD den kopyalayıp yapıştırabilesin..
  • doğru Piranha'nın sık sorulanlar kısmında da böyle yazıyor.
  • ben bugün Piranha'yı aradım çıkan müşteri temsilcisi rehberi eşleştirmediğini sadece arayan ve aranan numaranın ekranda göründüğünü söyledi,ben de çok uğraştım ama boşa,belki ileride bu bir yazılımla halledilebilir.
  • Cevizkabuğu hocam paylaşımlar için teşekkürler anlayamadığım bir nokta var,Amigo yazılım kullanan tüm cihazlar için demişsiniz;Vatan'dan ben geçtiğimiz pazar günü aldım,kutuda "Yeni İ-Go 8" yazılım var yazıyor sizin bu eklediğiniz dosyalar Amigo yüklü olanlar için mi acaba?anladığım kadarıyla Temmuz ve Ağustos ayında sattıkları versiyonlarda Amigo var da yenilerde İ-Go 8 mi var acaba?bunu yüklersek bizim cihazda bir soruna ya da çökmeye yol açar mı?gerçi çökse de bende klasörün yedeği var,ama yine de bilgi verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

igo8 kullanılası bir yazılım, primo da keza gayet güzel. fuga da karar kıldıysanız sorun yok. amigo yüklü cihazlardan sırf bu nedenle uzak durulabilir bence.

AMİGO yüklü cihazlarda DJ Amigo Skin kullanılarak nerede ise primolu bir cihaz sahibi olabiliyorsunuz.. yukarıda ki mesajlarımızda bunları yazdık. cihaz kesinlikle igo8 den daha güzel oluyor. ek özellikleri tekrarlayalım. indirmek ve yüklemek isteyenler için..

Pirhana Fuga ve Amigo yazılım kullanan tüm cihazlar için skin DJ Amigo_ver.3.4 BURADAN indirebilirsiniz.

DJ Amigo_VER.3.4 Türkçe dil dosyasını BURADAN indirebilirsiniz.

bu dosyayı MobilNavigator/Content/lang içindeki ''Lang_Turkish'' dosyasını sildikten sonra, aynen buraya kopyalıyorsunuz. skin ayarlarınız bundan sonra türkçe olarak görünecektir.

ver.3.2.1 göre hız göstergesi büyütüldü. Ayarlar kısmı geliştirildi.

-kokpitte poiler ve favorileriniz mavi baloncuklar şeklinde haritada görünüyor.
    -kokpitte poileri mavi baloncuk yerine, dilerseniz orojinal logolarıyla görebilirsiniz.
    -kokpitte anlık hız göstergesi.
    -kokpitte varış süresi,zamanı ve mesafe üçü aynı kutuda görüntüleme.
    -kokpitte hız sınırının aşımında ışıklı kırmızı uyarı, ve BİP sesi uyarısı.
    -kokpitte radar ve hız kamerası yaklaşımında görüntülü ve artan BİP sesli uyarı.
    -kokpitte pusula göstergesi.
    -kokpitte zaman (saat) göstergesi.
    -kokpitte yükseklik göstergesi.
    -kokpitte batarya güç göstergesi.
    -kokpitte aynı anda kaç uyduya bağlı olduğunuzu ve sinyal seviyelerinin display görünümü.
    -kokpitte bulunulan yerin mevki ismi.
    -altarnatif rotaları aynı anda haritada görüntüleme.
    -birden fazla geçiş noktası ekleme.
    -civardaki poi'lei geçiş noktasına ekleme.
    -hız kamerası ekleme.
    -hedefe varış itibari ile 20saniye içinde otomatik kapanma.
    -bulunulan yerin koordinat bilgisi.
    -yol bloklama.
    -tek tıklama kısayollar.
    v.s.

DJ. Amigo Skin ver.3.4 zipli dosyanın içinden 2 adet dosya çıkacak.

1-content
    2-utility

content klasörünün içindeki skin klasörünü kopyalayıp, kendi cihazınızın content klasörüne atıyorsunuz.

utility klasörünü de MobileNavigasyon klasörüne atıyorsunuz.

işlem bittikten sonra cihazınızı kapatıp tekrar açın. navigasyon-ayarlardan gündüz için DJ3.4 DAY, gece için DJ3.4 NIGHT ayarlayın, hata vermemesi için navi programından çıkın. tekrar naviyi açın özelliklerin aktif hale geldiğini göreceksiniz. sorunsuz çalışmaktadır..

LINK YENİLENMİŞTİR

link açılmıyorsa açılan sayfadaki ***** yıldızları silip, yerine ''r*a*p*i*d*s*h*a*r*e'' yıldızsız şekilde yazıp deneyin..

işleme başlamadan önce lütfen YEDEKLEME yapınız. linkler bilgi ve deneme amaçlıdır, olası herhangi bir hatada sorumluluk kabul edilmez.

linkte sıkıntı var acılmıyor (fuga yüklenebiliniyormu bunu yüklemek garantisini bozuyormu)

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Amigo yazılım kullanan tüm cihazlar için demişsiniz;Vatan'dan ben geçtiğimiz pazar günü aldım,kutuda "Yeni İ-Go 8" yazılım var yazıyor ... ...

benim telefonumda bluetooht olmadığından, bir arkadaşımınkiyle denemiştim tüm isimler ekranda çıkmıştı. telefonun samsung olduğunu biliyorum sadece, modelini bilemiyorum.sorunsuz çalışıyordu.

daha sonra başka bir (nokia 6300 sanırsam) onda da isimler çıkmıştı. bazı model telefonlarda isimlerin çıkmadığını biliyorum. bunun bir senkronizasyon sorunu olduğunu söyleyebilirim..

diğer sorunuza gelince; yazdıklarım son derece açık. Amigo kullanan tüm cihazlar. kısaca ilk çıkan Amigo yüklü piranha fuga cihazlar buna dahildir.. marka önemli değildir, üzerinde Amigo yazılım olan her tür marka cihaza bu skin kullanılabilir..

sizin cihaz 2.versiyon igo8 yüklü bu skin sizde bir işe yaramaz. cihazınız çökmez ama skin de çalışmaz, bu yüzden igo8 yüklü piranha fuga sahipleri boşuna uğraşmasın....

quote:

Orijinalden alıntı: nihatazizoglu

linkte sıkıntı var acılmıyor (fuga yüklenebiliniyormu bunu yüklemek garantisini bozuyormu)

] fuga 'nın garantisi bozulmaz.. herhangi bir sebepten dolayı servise göndermek zorunda kalırsanız yedeklediğiniz YEDEĞİ ile değiştirin ya da içine attığınız bu klasörleri silin.

linkte sıkıntı yok aşağıdaki uyarıyı dikkate almamışsınız anlaşılan..[;)

link açılmıyorsa açılan sayfadaki ***** yıldızları silip, yerine ''r*a*p*i*d*s*h*a*r*e'' yıldızsız şekilde yazıp deneyin.. acele edin 8 download sonra link ölecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 1 Aralık 2010; 13:07:36 >

• bu link açılıyor fakat indirme işlemi nasıl yapıyor .tarif ederseniz çok memnun olurum arkadaş.
  • Fugayı uyku modundan uyandırdığımda cihaz GPS alıcısını kapatıyor. Cihazı kapatıp açmadan'da GPS alıcısı açılmıyor. Kapatıp açma işlemi, cihazın Gps si açması vs. uzun zaman alıyor . uyku modundan uyandırıldığında bu bu sorumu yaşamamak için bir yol varmıdır ? Cihaz kapatıp açmak dışında!
  • Sn. Cevizkabuğu arkadaşımızın dediği gibi yaparak Piranha Leon 5.0 (Amigo yüklü) cihazımda bu skini çalıştırdım. Çok da güzel oldu. Bu güne kadar bu skin yükleme olayını doğru düzgün anlatan nette rastlamadım. Teşekkürler... Şimdi ise türkçeleştirme dosyasını yükleyeceğim. Gerçi türkçe olayı çok da önemli değil çünkü gördüğüm kadarıyla eklenen birkaç menü ingilizce olmuş hepsi okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorelektrik

Fugayı uyku modundan uyandırdığımda cihaz GPS alıcısını kapatıyor. Cihazı kapatıp açmadan'da GPS alıcısı açılmıyor. Kapatıp açma işlemi, cihazın Gps si açması vs. uzun zaman alıyor . uyku modundan uyandırıldığında bu bu sorumu yaşamamak için bir yol varmıdır ? Cihaz kapatıp açmak dışında!

sizin fuga amigo yüklü ise bu skini mutlaka indirip kurun.

DJ setting = SKIN ayarları

bu ayarlardan 1. sıradaki ''GPS port ayarları''ndan bağlantıyı kapatıp açabilirsiniz. böylece cihazı kapatıp açmanıza gerek kalmaz..

link açıldıktan sonra bekleyiniz.. sağ alt köşede ''slow dowload'' kısmına tıklayın, genelde 30 saniye kadar bekletecektir.. süre geri sayacak. geri sayım bitince aynı yerde ''download now'' yazısı belirecektir, işte buradan indirebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 1 Aralık 2010; 20:21:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bumkum

Şimdi ise türkçeleştirme dosyasını yükleyeceğim. Gerçi türkçe olayı çok da önemli değil çünkü gördüğüm kadarıyla eklenen birkaç menü ingilizce olmuş hepsi okadar.

eklenen menü DJ menüsü. bir tek orası ingilizce olur. bu menü normalde Amigo da yoktur skin atınca çıkar. ama türkçeleştirme lang dosyasını gerekli yere atarsanız bu menüde türkçe olur..
  • slm bugün fuga nav cihazım geldi. beşinci katta oda içerisinde uyduyla bağlantı kurdu. bluetooth özelliğinde telefon rehberini aktaramadım. general mobile dst q 300 var .telefondan arama yaptığımda cihazı eşleştirebiliyorum. nav cihazından eşleme yaptırdığımda 60 sn geri sayıyor fakat tel bulamıyor. bu bi sorunmu acaba yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.