Şimdi Ara

Piranha Diablo/Pathfinder için Flash lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen ay motosiklet için aldığım Piranha Diablo cihazı kilitlendi.,Ekranda Piranha yazısı donuyor ve pc ye bağlanmıyor.

Bu durum ilk kez kullandığımda yolda iken başıma geldi, servise yolladım virüs bulaşmış dediler , havadan virüs kapmayacağına göre piranha da dosya veya cihaz bozukluğu var.
    Neyse yapıldı geldi. Evde yeni aldığım pc ye temiz naviextras yükleyip temiz update yaptım.
    Ertesi gün yine piranha yazısı ekrana çıkıp cihaz kilitlendi.
    Cihazı kullanmak nasip olmadı, ve tekrar servise yollamak gerek.
    Forumlardan okuduğum kadarı ile bu arıza en çok başa gelen durum ''piranha yazısı ekranda donuyor'' ve cihaz kilitleniyor.

Nette diğer cihazların flash dosyalarını buldum ancak piranha pathfinde- Diablo için bulamadım.

SD karta yükleyip cihaza takıp flash atacağım bir programa ihtiyacım var, diablo ve pathfinder aynı cihazlar.

eğer bulamazsam cihaza verdiğim 200tl ye yazık olacak, habire servise yollanacak cihazdan hayır gelmez çünkü..

Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşların yardımlarına ihtiyacaım var(servise yolla önerileri dışında)

teşekkürler.

• http://download.pentagram.eu/pl/sterowniki/gps/nomad_35/

buradaki firmware pathfinder için %100 uyumlu hocam.
    SD karta at cihaza tak..

işlem bittikten sonra SD kartı çıkarıp silmeyi unutma..
    Sorumluluk sana ait. Şöyle oldu böyle oldu dersen karışmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadagi -- 8 Ocak 2011; 14:54:45 >
  • selamlar
    firmware i indirdim.

ayrı ayrı omak üzere
    zipli
    zipten çıkmış dosya
    ve
    dosya içi olarak sd karta atıp denemeler yaptım,
    hiçbirinde herhangi bir değişiklik olmadı.
    beklemekmi gerek acaba?
    Piranha yazısı ekranda sabit

not: usb den çıkartınca çalıştı...usb bağlantısını pc den çekip sd, kartı takınca işleme başladı , ancak bitiminde herşey karardı, piranha yazısı dahi yok ve pc cihazı görmüyor.sd kartı çıkartıp denedim.netice yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 8 Ocak 2011; 19:03:05 >
  • Firmware içindeki 7 8 dosyayı hafıza kartına atın, mümkünse hafıza kartında hiç bir şey olmasın, normal bir sd kart olsun. 1 2gb felan. Şu yüksek hızlı olanlarda olmuyor. Takıp açtıktan sonra 1/4 şeklinde yüklemenin olduğunu zaten görüyorsunuz. Beyaz bir ekranda mavi yazılarla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadagi

Firmware içindeki 7 8 dosyayı hafıza kartına atın, mümkünse hafıza kartında hiç bir şey olmasın, normal bir sd kart olsun. 1 2gb felan. Şu yüksek hızlı olanlarda olmuyor. Takıp açtıktan sonra 1/4 şeklinde yüklemenin olduğunu zaten görüyorsunuz. Beyaz bir ekranda mavi yazılarla..

Yardımlarınız için Çok teşekkürler,
    2gb SD kart kullanınca kusursuz şekilde flash yaptı.
    WinCE yükledi,
    Daha önce cihazın HDD içini kopyalamıştım, bu bilgileri wince de nereye atabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 9 Ocak 2011; 16:16:44 >
  • hdd içinimi sd kart içinimi? sd kart ise sd karta aynen kopyalamanız yeterli.

bundan sonraki aşamalar ise site kurallarına aykırı olduğu için sizin tek başınıza tırmalamanız gereken aşamalar.. şimdi en azından cihazınız kilitlendiğinde çözümü elinizde :) aç gözlü Piranha 90 TL istiyor bu işlem için :)

ama google amca her zaman olduğu gibi yardımınıza koşacaktır :)
    kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadagi

hdd içinimi sd kart içinimi? sd kart ise sd karta aynen kopyalamanız yeterli.

bundan sonraki aşamalar ise site kurallarına aykırı olduğu için sizin tek başınıza tırmalamanız gereken aşamalar.. şimdi en azından cihazınız kilitlendiğinde çözümü elinizde :) aç gözlü Piranha 90 TL istiyor bu işlem için :)

ama google amca her zaman olduğu gibi yardımınıza koşacaktır :)
    kolay gelsin.

Yönlendirmeleriniz çok makbule geçti, ellerinize sağlık.
    Cihazın HDD ini kopyalamıştım , tekrar geri yüklemek istiyorum, gerisini bir şekilde hallederim artık.
    Tekrar teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 TL ne için istiyorlar ? Cihaz virüs bulaştı sonra ver yazılımı yükleyelim diyemi ? Şaka yazıyorsunuz bunu değilmi
  • Arayıp konuşun, acı gerçekle yüzleşin. :) Usb bağlantı zımbırtısını lehimlemek te 50 TL.
  • Bir şey yazardım ama uyarı falan alırım olacak şey değil
  • Herşey ok dir, cihaz şahane çalışıyor , sadece Piranha arayüzünü kullanmıyorum.
    internetten araştırdığım kadarı ile bu cihazların yapamayacakları yok , adeta bir tablet pc gibi çalışabiliyorlar
  • Aynı sorun bende de oldu piranha yazısı açılışda sabit kaldı
    linkden dosyayı çektim ve sorun halloldu elinize emeğine sağlık.
    yalnız bir sorum var ekran kalibrasyon kaydı ve ayarlardan ekran ayarlarına gidemiyorum
    bu konuda nasıl bir yol önerirsiniz
    tşk.ler
  • teşekkürler arkadaşlar en sonunda oldu. :)

şimdi ben önce 4 gb lık bir sd kart ile denedim olmadı sonra 2 gb lık micro sd (adapter a takatak) kart ile on numara oldu nomad rom

romda harita yok tabi ki onu da bulursunuz nasıl yapacağınızı :)
    teşekkürler
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Cihazım tekrar çalışmaya başladı
  • Arkadaşlar kolay gelsin diablo ile ilgili bende sorun yaşadım pirhana yazısında kalıyordu.servise gönderdim geri gönderdiler bi halt da yememişler.neyse gelince tabiki pirhana ya kızgınlıkla ben bunu yaparım dedim ve yaptım. nasıl aşağıda okuyarak devam edin...

1. yukarda arkadaşımın birinin verdiği linkdeki dosyayı indirin.
    Link :http://download.pentagram.eu/pl/sterowniki/gps/nomad_35/Nomad_35_obraz.zip
    2. Sonra pirhananın görünürde net üzerinden de yazılımı veriyoruz dediği yazılımı indirin.bu diablonun orjinal yazılımıdır.
    Link :http://piranha.com.tr/product.php?product_id=22#.U2d514F_u8E

şimdi iki dosyayı ayrı ayrı yerlere çıkarın.dikkat edeceksinizki pirhananın verdiği yazılım dosyasında iki dosya eksik.işte bunlar loader yani yazılımı yükleyici dosyalar.bilerek eksik vermişler............... (anlamışsınızdır... :)
    ilk linkden indirdiğiniz dosyanın içindeki 2 farklı dosyayı 2nci linkden indirdiğiniz zipden çıkardığınız diablo klasörünün içine koyun sonra
    hepsini fat olarak biçimlendirdiğiniz tamamen boş bir karta yükleyiniz.
    kartı cihaza takınız ve cihazı açınız otomatik olarak yazılım yüklenmeye başlayacak.. beyaz zemin üstünde durumu görebilirsiniz.en son basamakda 4/4işlem sonunda cihaz update succes diyecek ve bir kaç sanye sonra reset atacak.
    resetlediği sırada kartı içinden çıkarın.yoksa tekrar yazılım yüklemesi yaparsınız.
    kartı çıkardığınız için cihaz pirhananın orjinal yazılımıyla başlayacak.bu kadar işlem tamm

SADECE BU CİHAZIN YAZILIMIDIR.HARİTA DOSYALARINI BİR YERDEN BULARAK CİHAZI USB MODUNDA AÇARAK İÇİNE ATARSANIZ NAVİGASYONUNUZU KULLANABİLLİRSİNİZ.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.