Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
948.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayfayı yeni okudum. eğer daha önce okusaydım soru sormazdım hiç. yine şükür ki mağdur olmuş birileri var da yırttık :P şaka şaka. ya gerçekten okudukça ben delirdim. neymiş? milli teknolojimizin daha 10 fırın ekmek yemesi lazımmış. neymiş yerli malı yurdun malı biz kullanalım gavur malı imiş. ver elini garmin ver elini tomtom, hadi kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 9 Nisan 2013; 22:34:01 >
  • Sevgili Piranha Yetkilileri
    zedelerinizi oyalamanın 3. aşaması olan foruma yönlendirme taktiğiniz çökmüş durumda en azından nezaketen SİZİN açtığınız başlığa bikaç kelime özrle başlayıp mağdurları oyalamak için kullandığınız zekanızı elinden geldiğince sorun çözmek için kullanmanız naçizane tavsiyemdir
  • PİRHANA ÜRÜNLERİNİ SAKIN ALMAYIN

YALANCI İNSANLAR CALIŞANLARIDA YALAN SÖYLÜYOR İNANAMIYORUM TELEFONLARI YA SÜREKLİ MEŞKUL YADA CALIYOR CALIYOR ACILMIYOR YADA ACILIRSA BİLE 35 .40 DAKİKA BEKLİYORSUN PİRHANA ÜRÜNÜ ALMAYIN SACMA SEBEPLERLE CİHAZLARI GARANTİ DIŞI VERİYORLAR ARTI BENİM CİHAZIM 30 GÜNLÜKTÜ GÖNDERDİM EKRAN KENARLARI KIRILMIŞ DAHA SIFIR ÜRÜN BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ÇOÇUKLARINDAN CIKSIN HARAM EDİYORUM

TEKRAR SÖYLÜYORUM PİRHANA ÜRÜNÜ ALMAYIN
  • arkadaşlar bu siteye artık girmeyin vereceğim linkte piranha adına herşey cevaplanıyor bu site milleti kandırma adına herşeyi yapıyor

piranha.com.tr
    302 Found
    http://piranha.com.tr/support.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogırhogır

arkadaşlar bu siteye artık girmeyin vereceğim linkte piranha adına herşey cevaplanıyor bu site milleti kandırma adına herşeyi yapıyor

http://piranha.com.tr/support.php

Oooooooooooooooo ! Priranha Desteeekk ! Ooooş geeedin bre... Ööözlettin kendini yav....

Vallaaaaa zekana hayran kaldım byaw... Şahane bi kamuflaj olmuş ...

Bu isimle kimse senin Piranha Destek olduğunu anlayamaz burada... Zaten bu forumda senden başka da akıllı yok ... Bi tek sen varsın...

Süpersin vallllllaaaaaaaaaaa ...

• bu site zaten piranhanın sitesi değil donanım haber sitesi burası. size kalmış
  • piranha destek sitesinden buraya yönlendirildim zaten oyalama taktiğinin bir ayağı olarak
  • arkadaşlar Ultra Tab II 10.1 in rom dosyasını bulamıyorum piranhanın sitesindede görünmüyor sanırım güncelleme var

Yardımcı olabilecek varmı
  • İyi Günler benim Piranha Bunsiness Tab 7.0'' tabletim var ve desen yüzünden kilitlendi Live suit İle uygun rom gerekli yardımlarınızı bekliyorum
  • Piranha Destek, kendi elleriyle buraya yönlendirdikleri insanların sorularına cevap vermek yerine; başka isimle üyelik alıp sanki Piranha kullanıcısı gibi davranıp foruma hakaret etmeye başladı. Yutmadığımızı görünce bu sefer küfürlü mesajlar yazmaya başlayınca uzaklaştırılmış.

Bu yaşta bu zeka...! Piranha !
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhnOztrk

İyi Günler benim Piranha Bunsiness Tab 7.0'' tabletim var ve desen yüzünden kilitlendi Live suit İle uygun rom gerekli yardımlarınızı bekliyorum

piranha.com.tr
    Business Tab 7.0 - Çift Kameralı, 8 GB Hafızalı Tablet - Teknolojiyi Seviyorum
    http://piranha.com.tr/product.php?product_id=298
    buradan destek sekmesine gelerek sürücü ve yazılımlara tıkla! seri numarasına uygun rom u ve livesuit programını indirebilirsin.

• no traffic m type cihazımda, giriş yapmak istediğim adresler çıkmıyor. çıkan çoğu adreste ise kapı numarsı çıkmıyor. ayrıca kayıtlı bir POI ye gitmek istediğimde beni 500 m ilerine götürüyor. iki kez güncelleme yaptım değişen bir şey yok. yardımlarınızı talep ediyorum.
  • sayın RIDVAN BEY ,benım leon marka navigasyonum var

açılışta piranha yazıp kalıyordu.forum sitesinde erengazili arkadaşa tarif ettiğiniz gibi rom dosyasını indirim navigasyona kurdum.navigasyon kısmı hariç diğer ozellikler çalışıyor.bilgisayara format attığım için yedeklediğim harita dosyalarıda silindi.bana harita dosyası göNderirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

cihaz markası : piranha leon
    seri no : P28808303
    AYARLAR--SİSTEM BİLGİSİ İÇİNDEKİ BİLGİLER
    ıd no : LH20091216005463
    VERSİYON : LH43V1.4.0.03.02.MBFA.1.001.000.091216
  • bir aydır sorunum için hala cevap alamadım yetkili birisi yokmu yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sryrl

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

quote:

öncelikle sayfadaki bütün mesajları okudum inceledim hepsiyle tek tek ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. benim problemim 15 gün önce piranha no traffic m type navigasyon cihazı aldım fakat trafik bilgilerine bir türlü ulaşamıyorum harita ekranının üst sol köşesinde trafik levhası seklinin üzerindeki renk sürekli kırmızı (usb kablosu takılıykende aynı) sitenizde izlediğim videolarda ise yeşil olduğunu gördüm. sitenizdeki tmc ayarları videosundaki ayarları aynen girdim fakat 104 olması gereken alıcı ayarlarına girdiğimde frekansın 97.5 olduğu görünüyor frekansı 104.0 a getiriyorum ayarlayıcı alınamıyor yazısı değişmiyor ayarlardan çıkıp tekrar girdiğimde alıcı frekansının tekrar 97.5 e geldiği görünüyor umarım anlatabilmişimdir problemim için yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle sayfadaki bütün mesajları okudum inceledim hepsiyle tek tek ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. benim problemim 15 gün önce piranha no traffic m type navigasyon cihazı aldım fakat trafik bilgilerine bir türlü ulaşamıyorum harita ekranının üst sol köşesinde trafik levhası seklinin üzerindeki renk sürekli kırmızı (usb kablosu takılıykende aynı) sitenizde izlediğim videolarda ise yeşil olduğunu gördüm. sitenizdeki tmc ayarları videosundaki ayarları aynen girdim fakat 104 olması gereken alıcı ayarlarına girdiğimde frekansın 97.5 olduğu görünüyor frekansı 104.0 a getiriyorum ayarlayıcı alınamıyor yazısı değişmiyor ayarlardan çıkıp tekrar girdiğimde alıcı frekansının tekrar 97.5 e geldiği görünüyor umarım anlatabilmişimdir problemim için yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın sryrl,

İlginiz için biz teşşekür ederiz. Şu an sitemizde yer alan harita güncelleme programını ve güncelleme kılavuzunu indirin. Harita güncellemesi yaptıktan sonra tekrar deneyin sorununuz muhtemelen çözülecektir. Sorun devam ederse bana bildirin harita dosyalarını indirebileceğiniz link size ileteyim.

KOlay gelsin.

rıdvan bey sitenizden harita güncellemesini indirirken kod 5 hatası veriyor başka yapabileceğim bir şey varmı

bir aydır cevap alamıyorum yardımcı olacakmısınız...

• merhaba size özel cevap yollamama rağmen bana cevap vermediniz.

Bende sorunumu burdan yazıyım dedim.

İnfiniti 5.0 navigasyon cihazını aldığımızda ne güzel haritaya girdiğimiz zaman çalışıyordu.Cihazı ertesi gün tekrar açtık harita açılmamaya başladı.Bu cihazı servise gönderdik.Aldığımız cevap bizi şoke etti.Neymiş efendim kullanıcı hatasından dolayı 60 liraya ürününüzü tamir edebiliriz dediler.Allah aşkına daha cihazı 1 gün bile kullanmadık.Hangi kullanım hatasından bahsediyorsunuz.
  • arkadaşlar merhaba az önce piranhanın bu modelini aldım sizce iyimi yaptım amacım sadece internete girmek bana bir sorn çıkartırmı dokunamtiği nasıl

cevap yazarken mesajımı alıntılarsanız memnun olurum

• merhaba arkadaşlar biz yeni prıhana tablet aldık kardeşimin 23 nisan fotoğraflarını çekmek istiyorum ama 1veya2 foto çektikten sonra ''lütfen sd kartını takınız.''diyor.
    sd kartı takıyorum ama gene aynı sorunla karşılaşıyorum acaba ne yapmam lazım sd kartı okumuyormu diye baktım ama kartın içinde ne varsa hepsini galeride gösteriyor ama bir türlü kameradan ne fotoğraf çekebiliyorum nede video çekebiliyorum ne yapacağımı şaşırdım.Lütfen yardım edin bugün çekmem lazım fotoları acaba ayrlarıyla yanlışlıkla oynamış olabilirmiyim ki?
  • Piranha 10.1 lll. Tabletine sahibim şöyle bir sorunum var. Ses tuşlari gözükmüyor fakat tabletten ses geliyor nasıl geri getibiliim ?
  • Arkadaşlar şu aşağıdaki resimde görülen sun shade(güneş siperliği) nin ... türkiyede satışına rastlayan varmı..var ise lütfen buraya bir not düşsünler...
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.