Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
944.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayaz75

    iki aydır piranha müşteri hizmetleriyle boğuşuyorum hiç bir işlem yapmadan iki ay boyunca sadece seri no vs. vs. gibi soruları (zaten telefonla ulaşılmıyor) internetten peyderpey sorulup (ben onların cihazımın bilgilerini öğrenme için sorunlarını çözdüm sanki) 2 ayın sonunda cihazı istanbula göndermemi istediler göndermemek için iki sebebim var
    1. size cihazımı gönderebilceğim kadar güvenilir bulmuyorum


    Sizinle aynı fikirdeyim. "Engeç 24 saat içinde sorununuzu cevaplayacağız. Bunu garanti ediyoruz." diye yalandan söz verip 5 gündür elini bile kıpırdatmayan Piranha şirketine -yaşadığım olaydaki tecrübeme binaen -ben de güvenemiyorum. Dolayısıyla; sanalreyonum la el birliği içinde bana arızalı olarak kakalanan Aristo Tab 7.0" ı kendilerine göndermeyi -en azından şimdilik- düşünmüyorum. Tüketici mahkemesinin sonucuna göre göndermek zorunda kalabileceğimden bu ihtimale açık kapı bırakmak durumundayım.

    Bunun yerine; her iki firmayı da sürekli sevgi sözcükleriyle anarak kullanmayı düşünüyorum.




  • sorunumu forumlarda aramam için yönlendiren piranha kendiniz önce bir işlem yapmayı deneseydiniz diyecektim ki sorunu çözemediler cihazı göndermemi istiyorlar ama nerede oyalamaktan başka icraatınız yok
  • sorulara 24 saat içinde cevap geliyor diyorsunuz 2 gün oldu cevap alamıyorum benim parhana onix telefonum var telefon kilidini unuttum nasıl açabilirim
  • Bay Piranha yetkilisi.5-6 ay kadar önce piranha gps business tab 7.0 aldık.Fakat toplam 1 ay bile kullanamadık.2 kere servise verdik.Ancak sorunlar hiç bitmedi.İlk olarak cihazı aldıktan 1 ay sonra şarz olmamaya başladı.50 km mesafedeki cihazı aldığımız yere servise verdik.2 hafta sonra aldık.Cihaz bakım yapılmış ve tekrar şarz olmaya başlamış.Cihazı aldıktan 2 gün sonra tekrar şarz olmamaya başladı.tekrar 50 km mesafeye gitmek zor geldiğinden cihaz 1-2 ay yattı.2 nci kez servise verdiğimizde yine 2 hafta bekledi.Geri aldığımda servis kağıdında yazanlara göre şarz adaptörü bozulmuş.Cihazda darbe varmış ve garanti dışı kalmış.Ancak müşteri memnuniyeti adına ücretsiz sorun giderilmiş.Cihazda en ufak bir darbe yoktu ancak servis darbe var garanti dışı ibaresini koymuş.Eve geldiğimizde cihaz tekrar çalışır vaziyetteydi.Ancak bu sefer ömrü 1 haftayı geçmedi.Şimdi cihaz açılışta android yazısında takılıp kalıyor ve açılmıyor.

    Piranhanın türkiye sitesinden romları indirerek hard format atmaya çalıştım ancak bilgisayar usb'den görülmüyor.Sürücü yazılım imzalamayı iptal ettiğim halde aygıt yöneticisinde ünlem işareti var.Live suit programıyla format atmaya çalıştığımda bilgisayar cihazı USB'den görmüyor.Bi türlü format atmayı da beceremedim.Şimdi cihazı üzerine aseton döküp yakarak videosunu da donanım haberde paylaşmayı düşünüyorum.Belki insanlar benim yaptığım hataya düşüp piranha alma gafletinde bulunmazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 7 Nisan 2013; 23:38:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    Bay Piranha yetkilisi.5-6 ay kadar önce piranha gps business tab 7.0 aldık.Fakat toplam 1 ay bile kullanamadık.2 kere servise verdik.Ancak sorunlar hiç bitmedi.


    İmrendim şimdi yaaa! 1 ay kullanabilmişsiniz sorunsuz... Ben 1 saat bile kullanamadım cihazı... Benimki doğuştan AYIPLI/BOZUK geldi sanalreyonum com dan ve geri de almıyorlarmış.
    quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29

    .Geri aldığımda servis kağıdında yazanlara göre şarz adaptörü bozulmuş.Cihazda darbe varmış ve garanti dışı kalmış.Ancak müşteri memnuniyeti adına ücretsiz sorun giderilmiş.Cihazda en ufak bir darbe yoktu ancak servis darbe var garanti dışı ibaresini koymuş.Eve geldiğimizde cihaz tekrar çalışır vaziyetteydi.Ancak bu sefer ömrü 1 haftayı geçmedi.Şimdi cihaz açılışta android yazısında takılıp kalıyor ve açılmıyor.




    Yıllarca bilgisayarcılık yaptım. Bu yüzden iyi bilirim. Özellikle 3 kağıtçı firmaların; kanuni görevleri olan 2 yıllık garanti sözünden kıvırmak için bolca yaptıkları bir numaradır bu...
    Cihazı size satarken ücretini peşinen aldıkları bu hizmet için; sanki size bir lütufta bulunuyorlarmış gibi; "Mişteri memnuniyeti için bedava yaptık " demezler mi...




  • piranna diablo marka cihazım gps girmiyordu tekrar yedeklerimi slıp sitesinden romu nu attım fakat suan cihaz seme gibi çalışıyor dokunmatikler yerinde çalışmıyor ve usb den bilgisayara bağladımda hafızayı 27mb gösteriyor yardımlarınızı bekliyorum :(
  • destek bitti mi? telefonu açmayan servis mi olurmuş ya bu nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 9 Nisan 2013; 12:21:18 >
  • aynen ya dünden beri hayattan bezdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lucid dream

    destek bitti mi? telefonu açmayan servis mi olurmuş ya bu nedir?[/b]

    Bu muuu? Heeeç! pirinanın yalan rüzgarıııı... "24 saat içinde sorunuza cevap verilecektir. Bunu taahhüt ediyoruz. " sözlerinin üzerinden 6 gün geçti; henüz tısss ! bile yok.

    Yanlış hatırlamıyosam birileri burada; her sorunuza hemen cevap veriyorlar" diyordu sanki ısrarla.... Şarapçının şahidi şıracı mıydı neydi o söz...
  • arkadaş bu sayfanın yöneticisi kim hani 24 saat içinde cevap veriliyordu ayıp be
  • Piranha bussiness 7.0 kullanıcısıyım. 10 bile geçmeden açılmamaya başladı. Andorid yazısı çıkıyor dönüyor dönüyor ama açılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pufy -- 8 Nisan 2013; 22:27:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pufy

    Piranha bussiness 7.0 kullanıcısıyım. 10 bile geçmeden açılmamaya başladı. Andorid yazısı çıkıyor dönüyor dönüyor ama açılmıyor.

    Açılmasını mı bekliyordunuz ? Ne kadar ayıp !
  • Dostlar müjdeeeeee !
    Sorulan sorulara engeç 24 saat içinde cevap verme sözü veren Piranha Destek; 7.nci gün dolduktan sonra yani sanalreyonum com-Tema Bilgisayar işbirliğiyle bana kakalanan doğuştan arızalı Aristo Tab 7 yi iade etmek için tanınan 7 günlük kanuni süreyi -akıllarınca- tükettikten sonra; gece saat 23:00 dan sonra sorumu cevapladı.

    Ve böylece; sanalreyonum aracılığıyla satılan doğuştan arızalı Aristo Tab 7 nin; kötü bir bir tesadüf eseri olarak değil; elde kalmış arızalı ürünleri paraya çevirmenin bilinçli çabalarının bir ürünü olduğunu isbatlamış oldular.

    Biz Türk Milleti'nin; tutulmayan sözlerin nereden çıkmış olabileceğiyle ilgili meşhur sözünü hatırlayarak kendilerine anında cevap verdim:

    "Günaydııııın Piranha ! İyi sabahlar dilerim. Artık yağmur dindi. Şemsiye sizde kalsın. Bir gün bir yerlerde işe yarayacaktır."




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demir-elli

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pufy

    Piranha bussiness 7.0 kullanıcısıyım. 10 bile geçmeden açılmamaya başladı. Andorid yazısı çıkıyor dönüyor dönüyor ama açılmıyor.

    Açılmasını mı bekliyordunuz ? Ne kadar ayıp !

    tabiki beklemiyorum en kısa zamanda gönderecemde umarım geri göndermezler.
  • ARKADAŞLAR KESİNLİKLE PİRHANA ÜRÜNÜ SATIN ALMAYIN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK PİŞMAN OLURSUNUS SERVİSİ VE ÜRÜNLERİ BEŞ PARA ETMEZ MİLLETİ KAZIKLIYORLAR YALAN DOLAN LAF HEP HARAM BUNLARIN ALDIĞI PARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
  • ''Teknolojiyi seviyorum'' Gerçekten seviyormusunuz :)

    Bence siz milleti kazıklamayı seviyorsunuz
  • müşteri hizmetleri telefon açma zahmetinde bulunabilirlermi acaba? seri no : P44012786

    cihazım da kullanıcı hatası olduğunu yazmışsınız. ama müşteri memnuniyeti açısından tamir edilmis...
    1- benim cihazımda kullanıcı hatası yok.. eğer var ise neymmiş bu hata söyleyinde bilelim.. 15 yıldır aktif bi şekilde pc kullanıcısıyım. ve kendimde pc tamir , format işleriyle uğraşıyorum.
    2. kablosuz ağlara 2 metreden fazla mesafede bağlantı sağlanamıyor. bu da mı kullanıcı hatası.. 15 metreden bağlanıp veri indirisseniz tablet sizde kalsın...!!!!
    3. topu topu 40 gün kullandım ve ilk günden beri donma yaşanıyor.. tabii bu da kullanıcı hatasıdır. :)

    Diğer soorunları halladildimi acaba ?*

    seri no : P44012786
  • gps business tab 7 almayı düşünüyorum. ücretsiz güncellemesi olan navigasyon yazılımı olarak ne önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

    gps business tab 7 almayı düşünüyorum. ücretsiz güncellemesi olan navigasyon yazılımı olarak ne önerirsiniz?

    Aynı benim 10 gün önceki halim... Bu forumdaki bu kadar yazıyı hem de birkaç defa okuduktan sonra hala duruma uyanmamış ve yazılanların çoğu iftiradır diyerek; Samsung'a yönelik rotamı; ne de olsa yerli firma; biraz da o kazansın diyerek Piranha Aristo Tab 7.0" tablete döndürmüştüm.

    Şu 10 gün içinde yaşadıklarım ve devam eden süreçte yaşayacaklarım; daha bşimdiden beni; bir Piranha sempatizanı kullanıcılıktan; Piranha ve sanalreyonum com(tema bilgisayar) isimlerini duyunca kusacak kadar midesi bulanan birine dönüştürdü. Bu iletişim çağında böylesine iletişim özürlülük ... 24 saat içinde cevaplanacaktır diye söz verilip 7 gün sonra gece 23:00 den sonra gelen cevaplar... Bu yönden Piranha'nın bu negatif başarısının hayranı olmamak mümkün değil.

    Almayı düşünmeyi bırakıp hemen alın kardeşim. Benim gibi parasıyla rezil olanlar kulübüne dahil olun

    Sizi de buralarda çaresizce çare ararken görmekten asla rahatsızlık duymayacağız. Hatta şimdiden

    "Merhaba ! Aramıza hoşgeldiniz...!"




  • quote:

    Orijinalden alıntı: demir-elli

    Aynı benim 10 gün önceki halim... Bu forumdaki bu kadar yazıyı hem de birkaç defa okuduktan sonra hala duruma uyanmamış ve yazılanların çoğu iftiradır diyerek; Samsung'a yönelik rotamı; ne de olsa yerli firma; biraz da o kazansın diyerek Piranha Aristo Tab 7.0" tablete döndürmüştüm.

    Şu 10 gün içinde yaşadıklarım ve devam eden süreçte yaşayacaklarım; daha bşimdiden beni; bir Piranha sempatizanı kullanıcılıktan; Piranha ve sanalreyonum com(tema bilgisayar) isimlerini duyunca kusacak kadar midesi bulanan birine dönüştürdü. Bu iletişim çağında böylesine iletişim özürlülük ... 24 saat içinde cevaplanacaktır diye söz verilip 7 gün sonra gece 23:00 den sonra gelen cevaplar... Bu yönden Piranha'nın bu negatif başarısının hayranı olmamak mümkün değil.

    Almayı düşünmeyi bırakıp hemen alın kardeşim. Benim gibi parasıyla rezil olanlar kulübüne dahil olun

    Sizi de buralarda çaresizce çare ararken görmekten asla rahatsızlık duymayacağız. Hatta şimdiden

    "Merhaba ! Aramıza hoşgeldiniz...!"

    eee yok saol ben gelmiyim

    ayrıca uyardığın için saol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 9 Nisan 2013; 22:18:07 >




  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.