Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Değerli Piranha Kullanıcıları,

Firmamız, bilişim teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan teknik servis hizmetlerini; müşteri istek ve memnuniyetini ön planda tutarak, en kısa sürede, kaliteli, ekonomik, yaygın, verimli ve planlı bir biçimde sağlamaktır. Kullanıcılarımızdan gelen soru, şikayet ve önerileri müşteri memnuniyeti ve sorunların çözümü konusunda bundan sonra donanım haber üzerinden de destek vermeye çalışacağız. Ayrıcawww.piranha.com.tr adresinden SSS lara ulaşabilir, e-posta veya çağrı merkezimizden de destek alabilirsiniz.

prinha avatar navigasyon load Dll error, plase update system bu uyarıyı veriyor yedekleme dosyalarımı cihaza atamıyorum bilgisayar tanımıyor cihazı lütfen yardımmm

• prinha avatar navigasyon load Dll error, plase update system bu uyarıyı veriyor yedekleme dosyalarımı cihaza atamıyorum bilgisayar tanımıyor cihazı lütfen yardımmm
  • Selamlar..

P39209826 Seri numaralı PIRANHA AVATAR cihazım için rom dosyasını hiçbir yerden bulamadım. YArdımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga_107

Rıdvan Bey,

Yanlışlıkla yazılım dosyalarını ve diğer dosyaları sildim,tekrar yüklemem için yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz Model:Piranha BREVA GPS Navigasyon

seri :P35003450

Sayın tolga_107,

Size yardımcı olabilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan P... ile başlayan seri numarasını,

3. Ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID serial numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Kolay gelsin.

sayenizde hallettim,cihazım şu an çalışıyor.

emeğinize sağlık,teşekkürler.

• quote:

Sayın master90,
    Videolarınızı Any video convert programıyla convert edin. Any video convert programı ayarlarını aşağıdaki gibi yapın.

Video Codek : xvid
    Video Boyutu : 480x272
    Video Bitrate : 768
    Video Framerate : 15

Kolay gelsin.

Merhaba,

Yukarıda belirttiğiniz ayarları uyguladım. Sorun çözüldü. İki sorum daha olacak.

1. Ses kodlayıcısı öneriniz nedir? MP3 seçimi sorun yaratır mı?
    2. Locator, Fuga ve Escape için kullanılabilecek en yüksek SD kart boyutu nedir?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanovic

Merhaba. Size bir mail attım. Eski telefonumun imei nosunu verdim. Yeni telefonuma yüklenmesi için bir talepte bulundum. Saolun maile cevap gelmiş. Pirhana extra bölümünden imei tasıma işlemi olmuş. Olmuş olmuşda böyle bir şey yok. Ürünlerim bölümünde göremedim. Haritalara baktım satın al ibaresi gözüküyor. Bu konuda yardımcı olurmusunuz. Takip Numarası: 27372

Sayın kayhanovic,

Uygulama taşıma işlemleri için musteri.hizmetleri@piranha.com.tr adresine mail atarsanız en kısa sürede taşıma işlemleriniz gerçekleştirilecektir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Merhaba, dün navigasyon Pirana tahoe 7' navigasyon aldım ama video kısmında avi , mp4 filmleri ı açtı ama izlenemeyecek derecede donarak ilerliyor...Nasıl bi çözümü var bunun ?

Sayın kizilok,

Videolarınızı convert ettikten sonra sorunsuz olarak izleyebilirsiniz. Any convert programı için gerekli ayarlar aşağıdaki gibidir;

Video Formatı AVI
    Video Codec xvid
    Video Boyutu 800x480
    Video Bitrate 768
    Video Framerate 25

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitincebiyik

merhabalar ben yeni piramha tabs 7 aldım ama nedense wii fi ile giremiyorum acaba yapmam gereken birşeyi atlıyormuyum saygılar

Sayın saitincebiyik,

Wi-Fi bağlantısımı kuramıyorsunuz net olarak belirtirseniz size daha detaylı yardımcı olabilirim.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsusa3673

Selamlar..

P39209826 Seri numaralı PIRANHA AVATAR cihazım için rom dosyasını hiçbir yerden bulamadım. YArdımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim...

Sayın mahsusa3673,

Cihazınıza ait yazılım (rom) dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

Rıdvan Bey,

Yanlışlıkla yazılım dosyalarını ve diğer dosyaları sildim,tekrar yüklemem için yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz Model:Piranha BREVA GPS Navigasyon

seri :P35003450

Sayın tolga_107,

Size yardımcı olabilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan P... ile başlayan seri numarasını,

3. Ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID serial numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Kolay gelsin.

sayenizde hallettim,cihazım şu an çalışıyor.

emeğinize sağlık,teşekkürler.

Sayın tolga_107,

Rica eder, cihazı iyi günlerde kullanmanız dileğimizle.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: master90

quote:

Sayın master90,
    Videolarınızı Any video convert programıyla convert edin. Any video convert programı ayarlarını aşağıdaki gibi yapın.

Video Codek : xvid
    Video Boyutu : 480x272
    Video Bitrate : 768
    Video Framerate : 15

Kolay gelsin.

Merhaba,

Yukarıda belirttiğiniz ayarları uyguladım. Sorun çözüldü. İki sorum daha olacak.

1. Ses kodlayıcısı öneriniz nedir? MP3 seçimi sorun yaratır mı?
    2. Locator, Fuga ve Escape için kullanılabilecek en yüksek SD kart boyutu nedir?

Teşekkürler

Sayın master90,

1. Ses olarak Mp3 formatını öneriyoruz.

2. 8 gb kart kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• iyi günler rıdvan bey benim soruma cevap vermemişiniz o yüzden tekrar yazdım.

arkadaşımın piranha raptor navigasyon cihazı var, aynı cihazdan bir başka arkadaşa almıştık fakat 2 navigasyon aynı anda çalıştırıyoruz bir tanesi uyduya 5 dakika içinde bağlanıyor, diğeri hemen bağlanıyor, sorunu bir türlü çözemedik ilk başlarda bağlanmasında sıkıntı olmadığını söylemişti fakat şu anda en erken 5 dakika için de bağlanıyor. yardımlarınız beklyiorum teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_kizil

iyi günler rıdvan bey benim soruma cevap vermemişiniz o yüzden tekrar yazdım.

arkadaşımın piranha raptor navigasyon cihazı var, aynı cihazdan bir başka arkadaşa almıştık fakat 2 navigasyon aynı anda çalıştırıyoruz bir tanesi uyduya 5 dakika içinde bağlanıyor, diğeri hemen bağlanıyor, sorunu bir türlü çözemedik ilk başlarda bağlanmasında sıkıntı olmadığını söylemişti fakat şu anda en erken 5 dakika için de bağlanıyor. yardımlarınız beklyiorum teşekkür ederim.

Sayın alper_kizil,

Her iki cihazın P... ile başlayan seri numarasını yazabilirmisiniz. İlk satışa sunulan Raptor cihazlarımızla bir üst versiyon Raptor cihazlar arasında donanımsal farklılıklar vardır bu nedenle hız uydu bağlantısı farklıdır.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Merhaba, dün navigasyon Pirana tahoe 7' navigasyon aldım ama video kısmında avi , mp4 filmleri ı açtı ama izlenemeyecek derecede donarak ilerliyor...Nasıl bi çözümü var bunun ?

Sayın kizilok,

Videolarınızı convert ettikten sonra sorunsuz olarak izleyebilirsiniz. Any convert programı için gerekli ayarlar aşağıdaki gibidir;

Video Formatı AVI
    Video Codec xvid
    Video Boyutu 800x480
    Video Bitrate 768
    Video Framerate 25

Kolay gelsin.

Merhaba,

verdiğiniz değerleri girdiğimde donmalar sürüyor, verdiğiniz değerlerin doğru olduğundan eminmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Sayın kizilok,

Video Formatı AVI
    Video Codec xvid
    Video Boyutu 800x480
    Video Bitrate 768
    Video Framerate 25

Kolay gelsin.

Merhaba,

verdiğiniz değerleri girdiğimde donmalar sürüyor, verdiğiniz değerlerin doğru olduğundan eminmisiniz ?

diğer cihazınkini bilmiyorum fakat bozuk olan cihazın seri numarası P3032921 dir. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Sayın kizilok,

Video Formatı AVI
    Video Codec xvid
    Video Boyutu 800x480
    Video Bitrate 768
    Video Framerate 25

Kolay gelsin.

Merhaba,

diğer cihazınkini bilmiyorum fakat bozuk olan cihazın seri numarası P3032921 dir. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: veli07

quote:

Orijinalden alıntı: veli07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnraru

bu soruyu ayrı bir konuda sordum ama bir cevap alamadım ve daha sonra burayı gördüm ve burdan sormak istedim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
    2,5 - 3 yıl kadar önce 380 tl ye aldığım piranha leon navigasyon cihazımda sınırlı harita güncelleme vardı ve şu anda belirli bir ücret karşılığında güncelleme yapabiliyoruz ancak şu anda baktığım zaman 150 tlye bile satılan cihazlarda ömür boyu güncelleme var bizler neden bu haktan mahrum ediliyoruz bunun açıklamasını yapacak biri varsa şimdiden teşekkür ederim... Paylaş:

Sayın cnraru,

Piranha navigayon cihazlarımızda ömür boyu güncelleme paketini 01.12.2009 tarihinden itibaren satın alınan cihazlar için hazırladık. Daha önce satılan cihazlarımızın bir kısmı harita versiyonu uyumluluğu nedeniyle sorunsuz güncelleme paketinden yararlanabilir hale getirdik. Cihazınızın seri nosuna göre cihazınızın ömür boyu güncelleme paketinden yararlanıp yararlanmayacagını buradan sık sorulan sorular bölümünden NAV 168 den ögrenebilirsiniz.

merhaba,

ömür boyu güncelleme paketini 01.12.2009 tarihinden itibaren satın alınan cihazlar için hazırladığınızı belirtmişsiniz. Ben cihazımı 18.02.2010 tarihinde h.b.. internet sitesinden aldım ve bende bu güncelleyememe olayından sıkılmış durumdayım. Cihazım Piranha Leon P28806598 barkodu var. Cihazımın özelliklerinden oldukça memnunum ama bu güncelleyememe olayından sonra piranha beni kendinden uzaklaştırıyor. eğer söylediğiniz tarihten sonraki cihazlar için güncelleme varsa ben bunu nasıl yapabilirim.

ayrıca sıksorulan sorularda navigasyon cihazında igo başarsoft yüklü ise denmiş benim pirabha leon cihazımda igo amigo yüklü centrality atlas IV 500 mhz işlemcili

site yöneticileri kusura bakmasın ama sorumu unutturmamak adına tekrar yayınlıyorum.

Rıdvan bey tekrar merhaba, bilgileri PM ile gönderdim burayada tekrar yazmak istedim....

piranha leon cihazımı 18.02.2010 tarihinde aldım ve ilk uyduya bağlanma tarihi 20.02.2010

01.12.2009 tarihinden sonra üretilen cihazlar için ömür boyu güncelleme olduğu belirmişsiniz cihazımın içeriğindeki seri numarasındanda anlaşılacağı üzere 20091216 diye başlayan bir seri numarası oda sizin belirttiğiniz tarihten sonra....

cihazımın içindeki haritayı toolbox yada direkt pc den siliyorum toolbox ile bağlandığımda iki adet güncellemem olduğunu görüyorum yükle dediğimde bana sürekli 2010 Q4 haritayı yüklüyor. sadece 3d extra dosyası 2012 q3 olarak yükleniyor. 2012 Q1 bile yükleyemiyorum.

kolay gelsin

Rıdvan bey sorunum hala devam etmektedir.

• Rıdvan bey benim navigasyon cihazını 13.11.2012 tarihinde onarıp gönderdiğinizi yazmışsınız. çok sağolun. Hangi KARGO ile gönderdiğinizi soracaktım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza1718

Rıdvan bey benim navigasyon cihazını 13.11.2012 tarihinde onarıp gönderdiğinizi yazmışsınız. çok sağolun. Hangi KARGO ile gönderdiğinizi soracaktım?

Sayın yakuza1718,

Rica ederim, aras kargo firması aracılığıyla adresinize gönderilmiştir.

İyi günler.
  • quote:

quote:

quote:

Sayın kizilok,

Video Formatı AVI
    Video Codec xvid
    Video Boyutu 800x480
    Video Bitrate 768
    Video Framerate 25

Kolay gelsin.

Merhaba,

Sayın kizilok,

Video Framerate 10 max 15) olacak yanlış bilgilendirme için özür dilerim.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.