Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veli07

Rıdvan bey merhaba,

cihaz bilgilerini gönderdim söylediğiniz tarihlerde tutuyor. Yani en azından bir cevabı hakediyorumdur.

ben bu sorunumu unutturmayacam arkadaşlar her olumsuz mesajdan sonra nedense birileri hep teşekkür etmiş.
  • merhaba PIRANHA yetkili servisi
    piranha breva 4.3 navigasyon cihazı var yazılım güncellemesi yaptım cihaz piranha yazısında kalıyor ve kapanmıyor
  • 2010 yılında almış olduğum Piranha galileo marka navigasyon cihazımı 15.11.2012 tarihinde naviexstras programından güncelledim fakat güncelleme sonrası cihazın açılmasına rağmen navigasyon açılmıyor ve cihazı her kapatıp açtığımda saat 00:00 olarak kendini güncelliyor. İlk aldığında yaptığım yedeklemeyi geri yükledim fakat yinede çalışmıyor. Bu konuda yardımlarınızı varsa cihaz içeriği linki konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • merhaba
    piranha sigma cihazım var gayet iyi gidiyordu harita güncellemesi yaptıktan sonra artık navigasyona girmez oldu ve İGO amigo hatası
    vermeye başladı ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler
  • Merhaba Rıdvan Bey,

Cok cok cokkkk TESEKKURLER. Yolladıgınız yeni update edilmiş harita dosyalarını indirdim ve dediginiz gibi Dahili bellege "MobileNavigator" klasorunu aynen kopyaladım ve SUPERRR .... 2012 guncellenmis harita calıstı...

Hemen Naviextra'yı calıstırdım. Bugun yeni bir versiyon cıkmış... onu da güncelledim.... NAviextra acıkken kapalı Fuga cihazımı usb kablo ile pc ye bagladım ve power tusundan actım. Cihaz acılınca ekrana gelen sarj mı usb mi seceneginden usb yi sectim ve ta ta taaaaaa Cihaz ısık hızı ile NAviexta'ya baglandı... aglamak istiyorum sevinctennnn :) 1 aydır ugrastıgım sey ve tum sorunlar cozulduuuu

Derken ..... Bir baktım benim Fuga cihaz Naviextra'ya FUGA olarak değil PRESTIGO GoVision 4120 olarak baglanmıs :)

Cihazı actım kapadım pc yi actım kapadım ama nafile, neyaptıysam farketmedi ve herseferi Naviextra benim 3 yıllık Fuga yı herseferinde PRESTIGO GoVision 4120 olarak tanıdı....

Acaba bu durumda ne yapmam lazım... Cihazı Naviextra'ya nasıl dogru bicimde FUGA olarak tanıtabilirim ?

Hersey icin cok tsk'ler... hergun sabırla her seyi deneterek bıkmadan yardımcı oldunuz...servise yolla diye bastan savmadınız... Canı gonulden tesekkurler..

Su son basit derdimi cozebilİRsek artık geriye bisey kalmayacak :)

• Rıdvan bey,ben bir kaç aydır piranha encore cihazını kullanmaktayım.Çokta memnunum.Fakat harita güncelleme yaparken zennedersem zarar gördü.Program açılıyor fakat ekranda harita yok.Yedeğini almıştım onu yükleyip tekrar güncellemeyi denedim yine yok.Bu hakkında menüsünde haritada 2 tane gözüken vardı.Biri basemap 2009 mu neydi.ötekide basarsoftla başlayan.O basarsoftla başlayan yok oldu.Yedeğini yükledim ama yine yok.Yardımcı olursanız sevinirim.Mümkünse şu navigasyon programının en güncelini yollarsanız çok memnun kalırım.Cihazın seri nosunu pm atıyorum.Teşekkürler.
    Birde acaba bu cihazla cep telefonun üzerinden internete girmek mümkünmü?Benim eski navigasyon bağlanıyordu.Özellikleride hemen hemen aynıydı.Bluetooth aracılığıyla cebi modem olarak kullanıyordu.Öyle bir program varsa onu da gönderebilirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_ByKadir -- 16 Kasım 2012; 20:01:46 >
  • quote:

quote:

Rıdvan bey merhaba,

cihaz bilgilerini gönderdim söylediğiniz tarihlerde tutuyor. Yani en azından bir cevabı hakediyorumdur.

ben bu sorunumu unutturmayacam arkadaşlar her olumsuz mesajdan sonra nedense birileri hep teşekkür etmiş.

sorunum hala devam etmektedir ve mesajlarım özelden istenip cevaplanmamaktadır
  • sanırım unutturulmaya çalışılıyor ama arkadaşlar gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

01.12.2009 tarihinden sonra üretilen cihazlar için ömür boyu güncelleme var deniyor. cihazın bu tarihten sonra üretildiği belli. zaten kendim 18.02.2010 tarihinde almışım. en çok can sıkan da aldırış eden yok. sanki bu markayı almasaydın der gibiler.

Bu cihaz bana hediye olmasa yapacağımı biliyorum ama ... atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli07 -- 16 Kasım 2012; 21:20:05 >
  • Rıdvan bey bende Piranha infiniti navigasyon cihazı var. Kodu:P38538560. USB kablosunu bilgisayara bağlayıp navigasyon cihazına takıyorum. Kabloyu takar takmaz bilgisayar cihazı bir anlık görüyor. Sonra navigasyon cihazımda USB Modu ve Pil modu diye seçenek çokoyor. Bu seçeneklerin çıkması ile beraber artık bilgisayar navigasyonu görmüyor. USB moduna tıklıyorum navigasyon cihazında ama nafile. Bilgisayar cihazı görmüyor. Birkaç usb kablosu ve bilgisayar denedim hep aynı sorun. Bir türlü düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • rıdvan bey merhaba dispatcher marka cihazım var bu akşam güncelleme yaptım fakat sd kartı cihaza taktığımda "application mobilenavigator.exe encountered a serious error and must shut down" diye bir hata veriyor çözüm nedir acaba yolculuğa çıkacam ACİL yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan8023

sayın rıdvan bey ben anlattıklarınızı uyguluyorum ona rağmen göremiyor cep telefonu navigasyon cihazını herşey anllatığınız gibi normal süreçte yani ben bu bloetooth olayını nasıl çözeceğim 5 gündür sizden haber bekliyorum şu problemi bi cözelim yazılımsal bir sorun sadece sanırım

Sayın gurkan8023,

Cihazınıza ait yazılım dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.

RIDVAN BEY BANA ÖZELDEN ATTIĞINIZ LEON ROM DOSYASINI SD KARTA CIKARIP NAVİGASYONA TAKIP YÜKLEMEYİ YAPIYORUM EN SON BÖLÜMDE Update process ... 4/4 Program Images Success %100 YAZIYOR ÖLECE KALIYOR ÇOK BEKLEDİM AMA AYNI ŞEKİLDE KALDI VE RESET ATTIM YEŞİL IŞIK YANIYOR AMA EKRAN GENE SİMSİYAH KALIYOR CİHAZDA HİÇ HAREKET TEKRAR RESET YAPIYORUM TEKRAR GENE ROM YÜKLEMEYE GEÇİYOR BEN BU SORUNU NASIL ÇÖZECEĞİM

P2870286 SERİ NUMARALI BENİM CİHAZ LÜTFEN UYGUN ROM YOLLAYABİLİRMİSİNİZ

• Ridvan bey merhaba.yardimci olursaniz cok sevinirim.sorunum su:
    Cihazim piranha treno.harita guncelleme islemi yaparken "mobile navigator/navigation.bn" eror uyaridi veriyor.daha once navigasyonu actigimda sorun yoktu fakat guncelleme yapmaya calistiktan sonra navigasyonu acamiyorum. "incomptible image file" diyor cihazimin ekraninda..sanirim bana lazim olan "mobile navigator" klasoru dogru mu? ya da ne yapmaliyim? fabrika ayarlarina da donmuyor cihaz..yenj yazilim atabiliyormuyum,var mi oyle bir sansim.ne yapmaliyim.cihazima ait bilgiler soyle:

piranha treno
    versiyon:LHA5AF43M_v2.02.1.03.28.MBF0.1.100.000.110918
    UUİD: LH11082604905131
    SERİ NO: P38905106

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanheru1 -- 17 Kasım 2012; 11:43:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridvan bey merhaba.yardimci olursaniz cok sevinirim.sorunum su:
    Cihazim piranha treno.harita guncelleme islemi yaparken "mobile navigator/navigation.bn" eror uyaridi veriyor.daha once navigasyonu actigimda sorun yoktu fakat guncelleme yapmaya calistiktan sonra navigasyonu acamiyorum. "incomptible image file" diyor cihazimin ekraninda..sanirim bana lazim olan "mobile navigator" klasoru dogru mu? ya da ne yapmaliyim? fabrika ayarlarina da donmuyor cihaz..yenj yazilim atabiliyormuyum,var mi oyle bir sansim.ne yapmaliyim.cihazima ait bilgiler soyle:

piranha treno

• Orijinalden alıntı: veli07

cihazımla ilgili çalışma devam ediyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli07 -- 21 Kasım 2012; 18:03:08 >
  • Piranha Pathfinder GPS Navigation System Cihazımız Var..

Bu Cihazda yazılım değiştirmem lazım.. Nomad 35 kurdum ama düzgün çalışmıyor.. son güncel versiyonunu nasıl kurabilirim yazılmın ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkhrmn

Piranha Pathfinder GPS Navigation System Cihazımız Var..

Bu Cihazda yazılım değiştirmem lazım.. Nomad 35 kurdum ama düzgün çalışmıyor.. son güncel versiyonunu nasıl kurabilirim yazılmın ? teşekkürler

yazılımı yükledim diablo 3.5 inkiyle aynı içine harita nasıl atabilirim ?
  • Nasil yazilim yukluhorsunuz? hangi program ile? rom'u nerden buluyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vanheru1

Ridvan bey merhaba.yardimci olursaniz cok sevinirim.sorunum su:

piranha treno

Rıdvan bey cihazıma ait rom var ise yükleme yöntemiyle beraber paylaşırsanız çok memnun olacağım..

• Rıdvan Bey,
    Aylar sonra da olsa güncelleme sorunum çözüldü. Sağolun.
    Ancak aygıtın arayüzü komple değişmiş.
    Sanırım işletim sistemi veya versiyonu değiştirilmiş.
    Yüklenen sistem hakkında bilgi verebilirseniz internetten yardım konusunda arama yapabilirim.
    Şimdiden sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

arkadaşlar stinger marka navigasyon aldım, ancak gps de sürekli "gps sinyali bekleniyor " yazmakta ve de bulunduğum konumdan farklı bir konum göstermekte. nasıl bir yol izlemelıyım

merhabalar .
    sizden bir sey rica edeceğim.bende bu cihazdan kullanıyorum.geçen gün piranha extra dan güncelleme yaptım ama güncelleme sonrası cihazın navigasyon yazılımı çöktü.sizden ricam cihazın içindeki yazılımı kopyalayıp sizin belirleyeceğiniz bir forumdan vs. upload etmeniz mümkünmü.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.