Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maverick071

Merhaba; piranga cougar model cihazımda navigation kısmının hız kameraları ve radar uyarılarını hala kullanamıyoum.. hız dosyaları güncel olmasına ve gerekli ikaz işaretlemelerinin tam olmasına karşın sorun hala çözülmedi... Hatanın ne zaman düzeltilebileceği konusunda ortalama bir tarih verebilirseniz sevinirim. Her gün foruma bakıyorum ancak henüz cevap alabilmiş değilim. teşekkürler....

Siz hala Piranhanın bu programı çalıştırabileceğine inanıyor musunuz? 4-5 aydır hem siz hem ben uğraşıyoruz, sonuç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djafer

Selamlar
    ben piranha cougar navigasyon almayı düşünüyorum ama aracım mercedes 190 e buna motajı nasıl yapılır uygunmudur.

Arkadaş, siteyi takip edersen Piranhanın sattığı ürünün arkasında durmadığını görürsün, git başka marka al, sattığı ürünün arkasında duran, doğru dürüst çalışan, sorunsuz güncelleme yapan bir şey al, yoksa bizim gibi bu forumda çok uğraşırsın. 4-5 aydır Ankarada bile programı çalıştıramadılar. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper26 -- 12 Kasım 2012; 13:49:48 >
  • Merhaba Piranha Destek ,

Benim Piranha Fuga bir navigasyon cihazım var ama ne yaptıysam NAviextra Toolbox 'a bağlanmıyor.

Sizden aldığım destekle rom'u tekrar yukledim, haritayı tekrar yukledim ama hala naviextra toolbox'a baglanmıyor. PC ye Fuga'yı baglayınca ve usb modunu secince pc normal fuga yı ve ustundeki sd kartı goruyor. yani pc ye baglanmada prooblem yok ama buna ragmen naviextraya baglanmıyor. Farklı usb portları denedim. farklı usb kaloları denedim. farklı isletim sistemi olan pc de de denedim ( Bende Win 7 var, ayrıca Windows Vista olan bir pc de de denedim. XP bulamadım.)

fuga bu kadar sey yapmamıza ragmen neden naviextra toolbox a baglanmıyor ?

Cok tsk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzanil

Merhaba,

Benimde bir sorum olacaktı. Forum içerisinde arattım fakat aradığım cevabı bulamadım. Yaklaşık 1 senedir Encore 7.0 Model cihazınızı kullanmaktayım ve çok memnunum. Aracıma sabit 3.5mm aux girişi bulunmakta telefonumda bulunan şarkıları eski teybimde aux seçeneğinden dinleyebiliyordum. Fakat teybimi değiştirdikten sonra aux girişini encore 7.0'a bağlamamışlar. Cihazım, arabamda bulunan aux girişini destekliyor mu? Desteklemiyorsa telefonumda bulunan şarkıları (daha doğrusu internet radyo kullanıyorum) nasıl dinleyebilirim ?

teşekkürler.

Sayın oguzanil,

Encore modeli cihazımızda aux (video+ses) girişi bulunmaktadır. Aracınızda bulunan aux girişindeki kabloları cihazın arka kısmında yer alan aux girişlerine bağlayıp aux girişini kullanabilirsiniz. Bağlantıyı işinde uzman bir ustya yada aracın teknik servisine yaptırabilirsiniz.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ginda

Merhaba,

Voyager marka cihazım var ve Basarsoft ile Basemap haritaları yüklü. Cihazımın ömür boyu harita güncellemesi olup olmadığı için kontrol etmek istedim. Ancak arkada P ile başlayan bir numara göremedim. GT ile başlayan bir numara var. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler..

Sayın ginda,

GT serili cihazlarımız 1 yıllık harita güncelleme hakkına sahiptir.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukludondurma

Merhabalar Rıdvan Bey. Öncelikle kolay gelsin. Piranha Stinger navigasyon cihazım var. Geçtiğimiz sene prelli'nin kampanyasından almıştım. Açılışta Prelli'nin reklam resmi vardı. Onu silmeye çalışırken sistem dosyasını silmiş olmalıyım ki cihaz hata veriyor. Güncel bir rom dosyası alabilirsem çok sevinirim. Cihazın seri numarasını ve uuid numarasını falan pm olarak gönderdim. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Sayın sucukludondurma,

Cihazınıza ait yazılım (rom) dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master90

Merhaba

Piranha marka cihazımız açılmaması üzerine saat 11 civarı servise elden teslim ettik. Aynı gün saat 13 gibi e-posta ile sorunun çözüldüğü ve alabileceğimiz bildirildi. Bilgilendirme ve hızlı çözüm nedeniyle öncelikle Servis Yetkililerini kutlarım.

Öğrenmek istediğim ise, youtube'tan indirdiğimiz özellikle müzik videolarının en iyi sonuç ve hızlı görüntü için hangi formata dönüştürmemiz gerektiği. Kullandığımız cihazlar, Fuga, Locator ve Escape. Çünkü bu konuda bir türlü başarı sağlayamadık. Görüntü donuyor.

Teşekkürler

Sayın master90,

Videolarınızı Any video convert programıyla convert edin. Any video convert programı ayarlarını aşağıdaki gibi yapın.

Video Codek : xvid
    Video Boyutu : 480x272
    Video Bitrate : 768
    Video Framerate : 15

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tab7

Öncelikle Pirhana Destek ilgi ve alakası için teşekkür ederim cihazıma format attım fakat 3G dongle avea jet cihazım tanımıyor bu konuda yardımcı olma imkanınız var mı ?

Sayın master90,

Rica ederiz.www.piranha.com.tr adresinden destek/sıksorulansorular bölümünden TAB258, TAB259, TAB273 kodlu sorularda yer alan işlemleri yapın. Sorun devam ederse modem modelini bana bildirin ona göre size yardımcı olmaya çalışayım. (Android işletim sistemi çoğu modem modelini desteklemekte, ancak modemin dosya sistemi özelliğini devre dışı bırakmak gerekebilir.)

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 12 Kasım 2012; 15:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_107

Rıdvan Bey,

Yanlışlıkla yazılım dosyalarını ve diğer dosyaları sildim,tekrar yüklemem için yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz Model:Piranha BREVA GPS Navigasyon

seri :P35003450

Sayın tolga_107,

Size yardımcı olabilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan P... ile başlayan seri numarasını,

3. Ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID serial numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umittansel

Hep sorunmu yazacağız. Teşekkürlerimizi de iletmek gerekli diye düşünüyorum. GPS business tab cihazım 2 kez kullanıcı hatası ile servise piranha plus üyeliği ile gönderdim. Cihaz iki kezde hiçbir ücret talep edilmeden birincisinde ekran değişti ikincisinde şarj girişi ve dokunmatik problemiyle servise gidip tamir olup 3 iş günü içerisnde cihaz tekrar elime ulaştı. 2 iş günü kargo(gidiş-geliş) 1 gün tamir. Müşteri hizmetleriniz cevap vermiyor ama servisiniz harika çalışıyor. Teşekkür ederim.

Sayın umittansel,

İlgi ve alakanız için teşekkür eder, müşteri hizmetleri konusunda yeni yapılanmaya gittiğimizden dolayı bazı sorunlar yaşadığımızı da belirtmek isterim. Cihazınızı iyi günlerde kullanmanız dileğimizle.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESSELAT

SAYIN OPİRANHA YETKİLİSİ ACİL CEVAP ALABİLİRSEM SEVİNİRİM YARIM UZUN YOLA ÇIKACAĞIM.ÇOK RİCA EDİYORUM SİZDE.
    ARACIMLA GİDERKEN NAVİGASYON YAZILIM KENDİ KENDİNE SIFIRLANDI.YAZILIM BULUNAMADI DŞYOR.PC YE BAĞLADIĞIMDA HAKİKATEN İÇİNİ BOŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM.DOSYALARI YEDEKLEMİŞTİM ANCAK YEDEKLEDİĞİM HARDDİSKİM ÇALINDI.CİHAZI 3 AY ÖNCE ALDIM PİRANHA ELEMENT 7 İNÇ SERİ NUMARASI P3860627 ROM VERSİON:V.12D.E00000.110526 UUID 20115011050834E8.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

Sayın ESSELAT,

Element modeli navigasyon cihazımızda Piranha navigasyon yazılımı kullanıldığından harita dosyalarının lisanslama işlemleri emulator üzeriden yapılmaktadır. Bu nedenle cihazınızı teknik servise göndermeniz gerekmektedir. Teknik servis onarım süremiz 3 ila 9 gün arasında değişmektedir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

Sayın Piranha Yetkilisi

27 Eylül 2012 Tarihinde Piranha Encore 7,0 inc görüntü sistemi satın aldım. Bugünlerde yaklaşıl 2-3 haftadır açma kapama tuşuna deflarca bastıktan sonra cihaz açılıyor. ve de sert basmaz isen açılmıyor. Sorunum için yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Sayın nebituran,

Power tuşu üzerinde yer alan plastik aksam fazla baskıdan dolayı power tuşunun boşluk alanını doldurmuş olmalı. Power tuşunun üzerinde yer alan plastik bölümü çıkarın, plastik bölümün oturduğu bölüme sert jelatinden bir parça yerleştirip tekrar yerine takın sorununuz çözülecektir. Bu işlemi işinde uzman bir ustaya yaptırmanız daha iyi olacaktır.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: djafer

Selamlar
    ben piranha cougar navigasyon almayı düşünüyorum ama aracım mercedes 190 e buna motajı nasıl yapılır uygunmudur.

Sayın djafer,

Cougar modeli double din cihazımız standart double din ölçülerindedir. Cougar modeli double din cihazın boyutları aşağıdaki gibidir;

Yükseklik 11.5 cm
    En 18.5 cm
    Derinlik 14.5 cm

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanliz_yarasa_61

merhaba yetkili pıranha bende pranha pathfinder gps navigasyon cıhazım var hıc bır sorunu yokken bırden acılmama sorunu basladı sadece ekrana pıranha yazısı gelıp oyle kalıyor usb den pc ye bagladıgımda pc tanımıyor yardım edersenız sevınırım
    yazılımın yedegını almıstım fakatnavıgasyona baglantı kuramıyorum

Sayın yanliz_yarasa_61,

Doğru yazılım (rom) dosyalarını size gönderebilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan seri numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Harita dosyaları konusunda size yardımcı olabilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan seri numarasını,

3. Sistem/sistem bilgisi bölümünde yer alan ID serial numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Lci3y

kesinle piranhada ürün almayın arkadaşlar 40 liralık ürün aldım 2 tane ikiside bozuk cıktı garentiye yollayacam aradım kadının biri actı bildiğiniz hiç birşeyden anlamayan bir robot 10 sn sen sus alo demiyor sonra yolladık ben ürünü kargo ile anlaşmaları yokmuş 20 lira öyle verdim birini yapmışlar birini zaman aşımı yazıp yollamışlar onların kargosuda girdi....

KESİNLİKLE PİRANHADAN ÜRÜN ALMAYINNNNNNNN............ BUNU YAYA BİLDİĞİM KADAR AŞIRI SİNİRLİYİM ARKADAŞLAR YAAAAAAAAAAAAA

Sayın 3Lci3y,

Cihazlarınızın referans numaralarını bana iletirseniz cihazlar hakkında ne işlem yapıldığına dair size bilgi verebilirim.www.piranha.com.tr adresinden cihaz gönderimi ve anlaşmalı kago firmalarını görebilirsiniz. Anlaşmalı olmadığımız kargo ücretlerine teknik servis müdahale edememektedir.

Kolay gelsin.

• Piranha Bussines Tab 7 cihazınızı satın aldım
    Üzerinde 8 Gb disk kapasitesi yazıyor ancak bilgisayara bagladım 6 gb görünüyor
    Ram 1 Gb denmiş 800mb gösteriyor
    Wifi sinyali çok güclü çeker yazılmıs yan odadaki modemden 2 çizgi sinyal alıyor hatta duvar arkasında hiç almıyor
    6 saat sarj gider yazılmış 2 saat gitmiyor

söylermisiniz sizmi kandırıyosunuz bizi yoksa hatalı malmı satıldı bana ne yapmam gerekiyor böyle olduğunu bilsem para vermezdim en azından doğru yazılmalı hadi hepsini geçtim wifi yan odada çekmicekse ben napim bu tableti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actvist -- 12 Kasım 2012; 16:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: actvist

Piranha Bussines Tab 7 cihazınızı satın aldım
    Wifi sinyali çok güclü çeker yazılmıs yan odadaki modemden 2 çizgi sinyal alıyor hatta duvar arkasında hiç almıyor

söylermisiniz sizmi kandırıyosunuz bizi yoksa hatalı malmı satıldı bana ne yapmam gerekiyor böyle olduğunu bilsem para vermezdim en azından doğru yazılmalı hadi hepsini geçtim wifi yan odada çekmicekse ben napim bu tableti

Sayın actvist,

Android işletim sistemi dahili hafızanın ve ramın bir bölümünü işletim sistemine ayırır. Bu Piranha ya özgü bir durum değildir örnek olarak; (samsun galaxy S2 dahili hafıza 16 GB Ram 1 Gb olarak satılır ancak cihaz üzerinde kontrol ettiğinizde dahili hafıza 11.5 Gb, aygıt yöneticisinden ram miktarını 827 Mb olarak görürsünüz.) Şarj süresi kullanıma bağlı olarak değişmektedir, ürün tanıtımlarında en düşük kullanım değeri üzerinden batarya süresi belirlenir. Film izleme, internet dolaşımı, müzik dinleme, oyun kullanımları batarya süresinde farklılık göstermektedir.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 12 Kasım 2012; 16:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Sayın actvist,

Android işletim sistemi dahili hafızanın ve ramın bir bölümünü işletim sistemine ayırır. Bu Piranha ya özgü bir durum değildir örnek olarak; (samsun galaxy S2 dahili hafıza 16 GB Ram 1 Gb olarak satılır ancak cihaz üzerinde kontrol ettiğinizde dahili hafıza 11.5 Gb, aygıt yöneticisinden ram miktarını 827 Mb olarak görürsünüz.) Şarj süresi kullanıma bağlı olarak değişmektedir, ürün tanıtımlarında en düşük kullanım değeri üzerinden batarya süresi belirlenir. Film izleme, internet dolaşımı, müzik dinleme, oyun kullanımları batarya süresinde farklılık göstermektedir.

Kolay gelsin.

Peki ya wifi sorununa ne demeli 5 metre ilerideki modemi çekmiyor ne yapmalıyım modemden kaynaklı sorun değil farklı yerlerde denedim çekmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Sayın actvist,

Kolay gelsin.

Peki ya wifi sorununa ne demeli 5 metre ilerideki modemi çekmiyor ne yapmalıyım modemden kaynaklı sorun değil farklı yerlerde denedim çekmiyor

Sayın actvist,

Bu konuda özür dilerim Wi-Fi sorusu gözümden kaçmış, Wi-Fi ile kapalı alanda 5 metreden bağlanabilmeniz gerekmektedir. Bu konuda sorun yaşıyorsanız cihazınızda sorun olabilir, sorunun çözümü için satın almış olduğunuz yere değişim amaçlı gönderebilir, dilerseniz gerekli test ve kontrollerin yapılması için teknik servisimize gönderebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Rıdvan Bey, öncelikle iyi akşamlar. Hatırlarsınız belki, en son tam 2 ay önce benim encore ile ilgili bilgileri ve sorunu size iletmiştim. Sabırla ve inatla sizden gelecek cevabı bekliyorum. Bazen taaa en başta mı bir hata yaptım diye düşünüyorum ama sorun sıkıntı hep aynı. Ya da acaba SD carda güncelleme yapıyor olsamda cihaz mı bunu eksik yapıyor anlamadım. En basit örneği ile şu anki ikametim cihazda gözükmüyor ama başka hangi sürüm yada cihazda adresi denediysem hepsinde var. En son size şifreler dahil tüm bilgileri göndermiştim. Konu ile ilgili yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.