Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper_kizil

quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Merhaba, dün navigasyon Pirana tahoe 7' navigasyon aldım ama video kısmında avi , mp4 filmleri ı açtı ama izlenemeyecek derecede donarak ilerliyor...Nasıl bi çözümü var bunun ?

Sayın kizilok,

Videolarınızı convert ettikten sonra sorunsuz olarak izleyebilirsiniz. Any convert programı için gerekli ayarlar aşağıdaki gibidir;

Video Formatı AVI
    Video Codec xvid
    Video Boyutu 800x480
    Video Bitrate 768
    Video Framerate 25

Kolay gelsin.

Merhaba,

verdiğiniz değerleri girdiğimde donmalar sürüyor, verdiğiniz değerlerin doğru olduğundan eminmisiniz ?

diğer cihazınkini bilmiyorum fakat bozuk olan cihazın seri numarası P3032921 dir. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Sayın alper_kizil,

P 303 seri numarasıyla başlayan cihazlarımız 2010 yılı üretim cihazlardır. Bu cihazlarda atlas IV işlemci kullanılmıştır, yeni atlas V cihazlarımıza göre gps bağlantısı geç bağlanabilir. Bu tip cihazlarda gps uydu bağlantı süresi 2 ila 4 dk arasında değişmektedir.

İyi günler.

• arkadaşlar öncelikle herkese kazasız sürüşler.
    ben navigasyon cihazı almak istoyorum.
    piyasada cok fazla var sizinde kullandıgınız tavsiye edebileceginiz sorunsuz bir
    cihaz istiyorum.
    hd ekran olsun istiyorum.
    kullanım amacım kücük cocuklarım var onlara cizgi film destekledigi formatlar cok olsun istiyorum müzik gibi multimedya özellikleride olsun
    istiyorum
    bir de merak ettigim navigasyon acık ken onu arka plana atarak film müzik dinleyebilirmiyiz?
  • Merhaba Rıdvan Bey,

OZel'den sizin ile yazışıyorduk. Bana 3 gün önce Fuga ile ilgili yeni ve güncel harita dosyalarını gönderecektiniz. Son 3 güündür sizden ynt alamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Cok tsk'ler

Murat OZLU

--------------------------

FUGA Cihazın arkasındaki Seri No:P3266722

Piranha Fuga'da Ayarlar/Sistem Bilgisi içinde yazan
    a) Sistem Versiyonu: LH43STV2.10.1.03.38.MBFA.1.000.000.100517
    b) UUID: LH10060804266722

Ayrıca Navigasyon Programı icindeyken Diger/Ayarlar/Hakkında icinde yazan
    Navigation Software 8.4.2.84684 Apr 7 2009 yazıyor.

-------------------------------------------
    Sayın mozlu,

Cihazın ID numarasını tekrar bana iletin buradan güncellemelerinizi yaptıktan sonra harita dosyalarını size göndereyim.
  • Merhaba Rıdvan Bey,

OZel'den sizin ile yazışıyorduk. Bana 3 gün önce Fuga ile ilgili yeni ve güncel harita dosyalarını gönderecektiniz. Son 3 güündür sizden ynt alamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Cok tsk'ler

Murat OZLU

Sayın mozlu,

Cihazın ID numarasını tekrar bana iletin buradan güncellemelerinizi yaptıktan sonra harita dosyalarını size göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozlu

Merhaba Rıdvan Bey,

Cok tsk'ler

Murat OZLU

Sayın mozlu,

Sayın mozlu,

Cihazınıza ait güncel yazılım dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 16 Kasım 2012; 10:32:01 >

• Değerli Piranha Kullanıcıları,

Aşağıdaki Yandex disk davetiye bağlantısına tıklayıp yandex disk te ek 1 gb alana sahip olabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • merhaba. Piranha avatar sahibiyim. Güncelleme yapamıyorum extra programını yükledim açıyorum "aygıt bulunamadı" diyor. Acil yardım lütfen. Şuanda yetkili yoksa ve Eğer AVATAR sahibi arkadaş varsa direkt olarak bana güncellenmiş dosyayı gönderirse çok sevinirim. Sabahleyin yola gideceğim
  • Arkadasım 1,5 senedir kullandıgı icin Infiniti hd model navigasyon cihazı aldım fakat piranha arkadasın cihazda basarsoft yeni cihazda ise navteq haritaya gecmıs.en son haritayı guncellememe ragmen dogru durust hıb bır yeri gostermıyor.
    Kayseri icin ornek vermek gerekırse cıhazı aldıgım cok buyuk avm den tutun, kreslere, buyuk marketlere, dersanelere, ilcelerdekı okulları, tekzen, koctas yanı sana bırısı yer tarif ederken kullandıgı buyuk yerlerin hicbirine ulasamıyorsun. 5 metre karelık butigın adı cıkıyor dedigim gibi buyuk yerlerın adı cıkmıyor.

Bu sorunu nasıl çözerim acaba.
  • sayın rıdvan bey ben anlattıklarınızı uyguluyorum ona rağmen göremiyor cep telefonu navigasyon cihazını herşey anllatığınız gibi normal süreçte yani ben bu bloetooth olayını nasıl çözeceğim 5 gündür sizden haber bekliyorum şu problemi bi cözelim yazılımsal bir sorun sadece sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhcpeppers

merhaba. Piranha avatar sahibiyim. Güncelleme yapamıyorum extra programını yükledim açıyorum "aygıt bulunamadı" diyor. Acil yardım lütfen. Şuanda yetkili yoksa ve Eğer AVATAR sahibi arkadaş varsa direkt olarak bana güncellenmiş dosyayı gönderirse çok sevinirim. Sabahleyin yola gideceğim

Sayın rhcpeppers,

Cihazın arka kısımında P... ile başlayan seri numarasını belirtirseniz size daha detaylı yardımcı olabilirim. Ayrıca
    www.piranha.com.tr
    Avatar - 5.0 inç TV Özellikli GPS Navigasyon Sistemi - Teknolojiyi Seviyorum
    http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=20
    destek/sık sorulan sorular bölümünden NAV71 kodlu sorudan da bilgi edinebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan8023

sayın rıdvan bey ben anlattıklarınızı uyguluyorum ona rağmen göremiyor cep telefonu navigasyon cihazını herşey anllatığınız gibi normal süreçte yani ben bu bloetooth olayını nasıl çözeceğim 5 gündür sizden haber bekliyorum şu problemi bi cözelim yazılımsal bir sorun sadece sanırım

Sayın gurkan8023,

Cihazınıza ait yazılım dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannover67

Arkadasım 1,5 senedir kullandıgı icin Infiniti hd model navigasyon cihazı aldım fakat piranha arkadasın cihazda basarsoft yeni cihazda ise navteq haritaya gecmıs.en son haritayı guncellememe ragmen dogru durust hıb bır yeri gostermıyor.
    Kayseri icin ornek vermek gerekırse cıhazı aldıgım cok buyuk avm den tutun, kreslere, buyuk marketlere, dersanelere, ilcelerdekı okulları, tekzen, koctas yanı sana bırısı yer tarif ederken kullandıgı buyuk yerlerin hicbirine ulasamıyorsun. 5 metre karelık butigın adı cıkıyor dedigim gibi buyuk yerlerın adı cıkmıyor.

Bu sorunu nasıl çözerim acaba.

Sayın hannıvover67,

Harita konusundaki sorunları gerekli birimlerimize ileteceğim. Ayrıca bu tip sorunlarıhttp://mapreporter.navteq.com/?lang=tr adresine bildirmeniz durumunda haritayla ilgili sorunlar daha kısa sürede çözülecektir.

İyi günler.

• RIDVAN BEY İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER DENEYİP DURUMLA İLGİLİ CEVABIMI BURADA PAYLAŞACAĞIM
  • Haritanın güncellemeye ihtiyacı var...İzmirde yeni açılan Katip çelebi üniversitesi halen eski TEKEL Tesisi olarak gözüküyor...Manisadan geçen çevre yolu açıldı ama haritada gözükmüyor...
  • SİSTEM BİLGİSİ :processor:SİRFAtlas-III platform:3.0.13 RAM Total:512MB Version:918790.0000.0000.0000 Serial :0b14001420000c11 dir sistmbilgisinden kalemle tarama yaptığım halde GPS Programı kilitlenmiş durumdadır cihazın açılması için yardımlarınızı rica ederim diğer dosyalar çalışmaktadır ,
  • özel mesaj attım. ürüne bakabildiniz mi?
  • P36408337 PIRANHA FUGA YENİ GÜNCELLEME YAPTIM AMA YEDEK ALMADIGIM İÇİN YANLIŞ OLDU VE NAVİGASYONA GİRMİYOR BANA YARIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRE PIRANHA İNFİNİTİ HD VAR ODA ADRESLERİ TAM OLARAK BULMUYOR ONA NASIL YARDIMCI OLURSUNUZ
  • Rıdvan bey merhaba,

cihaz bilgilerini gönderdim söylediğiniz tarihlerde tutuyor. Yani en azından bir cevabı hakediyorumdur.
  • CİHAZIM ONARILMIŞ ELİME ULAŞTI TAM İSTEDİĞİM GİBİ MÜKEMMEL OLMUŞ BAŞTA RIDVAN BEY OLMAK ÜZERE TÜM SERİS ÇALIŞANLARINA EŞEKKÜR EDERİM.
  • CİHAZIM ONARILMIŞ ELİME ULAŞTI TAM İSTEDİĞİM GİBİ MÜKEMMEL OLMUŞ BAŞTA RIDVAN BEY OLMAK ÜZERE TÜM SERİS ÇALIŞANLARINA EŞEKKÜR EDERİM.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.