Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir forum ve karşımda bir uzman olması bile bence yeterli...
    elektroniğin sonu yok elbette...
    fiyat performans kriterine göre sanırım ülkemizde iyi bir tercih piranha..
    bakalım yarın encore geliyor...
    umarım yanılmamışımdır..
    ŞUNU SÖYLEMDEN YAPAMAYACAĞIM:FORUM ÜRÜNLERE GÖRE DÜZENLENMELİ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark07 -- 12 Kasım 2012; 21:20:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan8023

sayın piranha yetkilisi bir sorunum var şu şekilde benim piranha leon P2870286 Cihazım herşeyi çalışıyor fakat bloutooth birtürlü çalışmıyor telefon bulmuyor cihazı birkaç model telefonda denedim sys.txt dosyasından olma ihtimali varmı acaba cevap verirseniz sevinirim

Sayın gurkan8023,

Bluetooth bağlantısı yapabilmek için;

1. Navigasyon cihazının bluetooth menüsüne girin,

2. Eşeleme özellikleri seçeneğine girin, bu menüde cihaz ismi ve güvenli bağlantı için şifre yer almaktadır şifreyi unutmayın. Örnek; (8888)

3. Bluetooth menüsünde yer alan eşleme seçeneğine tıklayın 60 sn den geriye doğru saymaya başlayacak,

4. Telefonunuzdan bluetooth araması yapın, navigasyon cihazının eşleme özelliklerinde yer alan isimle (MyDevice) aygıt görünecek,

5. Bağlantı kurmak için aygıtı seçip eşeleme özelliklerinde yer alan şifreyi girin.

Kolay gelsin.

zati bu ilemleri yapıyorum ama bir türlü bulmuyor telefon navigasyon cihazını başka telefonla denedim oda görmedi cihazı yani dediğiniz işlem aynısını yapıyorum lakin görünmüyor cihaz

• Merhabalar
    Samsung Galaxy W I8150 marka telefonuma google playden prinha navigasyon yükledim. Prinha Extradan harita satın aldım. Uygulamayı açtığımda "GPS sinyali bekleniyor" diye uyarı çıkıyor ve dakikalar geçmesine rağmen bağlanamıyor. Telefonun ayarların menüsü içindeki konum ayarları sekmesinden Gps uydularını kullan şıkkını işaretliyorum ama yine aynı uyarı çıkıyor
  • iyi günler,
    "PİRANHA DESTEK" - Rıdvan bey size sormak istiyorum. Piranha Encore 7.0 aracımda yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, oldukça memnunum.
    sorum :
    - Cihazın ve haritaların güncellemesini nasıl yapabilirim? (Cihaz araca monteli bilgisayarın yanına getirme imkanı yok, USB flash bellek kullanarak nasıl yapabilirim?)
    - Blutooth özelliği bir kaç gündür çalışmıyor, cihazı açıp kapattım, ona rağmen ekrana dokununca açılmıyor, sürekli kapalı konumda, ne yapabilirim?
    Teşekkürler
  • piranha nitro navigazyon aldım 7 gün oluyor. herzaman başlangıç olarak istanbul fatih veriyor.sıfır ciyaz yardım edermisiniz
  • piranha nitro navigazyon aldım 7 gün oluyor. herzaman başlangıç olarak istanbul fatih veriyor.sıfır ciyaz yardım edermisiniz
  • sayın rıdvan bey ben anlattıklarınızı uyguluyorum ona rağmen göremiyor cep telefonu navigasyon cihazını herşey anllatığınız gibi normal süreçte yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: velikz

Merhabalar
    Samsung Galaxy W I8150 marka telefonuma google playden prinha navigasyon yükledim. Prinha Extradan harita satın aldım. Uygulamayı açtığımda "GPS sinyali bekleniyor" diye uyarı çıkıyor ve dakikalar geçmesine rağmen bağlanamıyor. Telefonun ayarların menüsü içindeki konum ayarları sekmesinden Gps uydularını kullan şıkkını işaretliyorum ama yine aynı uyarı çıkıyor

Umarım bu programı Ankarada kullanmayacaksınızdır. Zira Ankarada harita güncel değil, radar ve hız kamerası çalışmıyor, hıs sınırları güncel değil, ben 5-6 aydır uğraşıyorum düzeltilmesi için ama sonuç yok. Piranha satış yaptıktan sonra ilgisini kesiyor. Cevap dahi vermiyor. Eğer Ankarada kullanmak için aldınız ise acilen kurtulun, yoksa bu forumda çok uğraşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: velikz

Merhabalar

Umarım bu programı Ankarada kullanmayacaksınızdır. Zira Ankarada harita güncel değil, radar ve hız kamerası çalışmıyor, hıs sınırları güncel değil, ben 5-6 aydır uğraşıyorum düzeltilmesi için ama sonuç yok. Piranha satış yaptıktan sonra ilgisini kesiyor. Cevap dahi vermiyor. Eğer Ankarada kullanmak için aldınız ise acilen kurtulun, yoksa bu forumda çok uğraşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: exper26

quote:

quote:

quote:

quote:

Piranha yetkilisi, maverick071 in de anlattığı gibi program Ankarada çalışmıyor. Sanırım artık ikna olmuşsunuzdur. Programı bizler kullanamıyor değiliz, sizin programınız çalışmıyor. Bu işe çözüm bulmayı düşünüyor musunuz?

Piranha yetkilisi, soruna çözüm bulmak için herhangi bir şey yapıyor musunuz, yoksa yine oyalamayı mı seçeceksiniz?

Yine mi cevap yok, bu sorunu kim çözecek?

Çözüm bulamayınca cevap vermemek 'Biz bu işi yapamıyoruz' anlamına mı geliyor,Programın çalışmadığını daha başka nasıl anlatmalıyız?

Sorunlara çözüm bulunmayacaksa bu forumda ne işiniz var? Ankarada program çalışmıyor diyoruz zahmet edip cevap bile vermiyorsunuz, o halde siz bu forumda ne iş yaparsınız, müşteriye bahane üretip oyalamaktan başka? Piranhanın hizmet anlayışı bu anlaşılan, hata bizdeki PİRANHA ya bulaştık.

Piranha, sorun ile ilgilenmek için daha ne bekliyorsunuz, neden cevap verilmiyor, cevap vermiyecekseniz bu forum niye var,yapamıyorsanız yapamıyoruz deyin, bizleri yeteri kadar madur ettiniz, hakkımızı yasal olarak arayalım. 6 aydır bir sorunu çözemediniz, hizmet bu mu, kaliteniz bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: veli07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnraru

bu soruyu ayrı bir konuda sordum ama bir cevap alamadım ve daha sonra burayı gördüm ve burdan sormak istedim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
    2,5 - 3 yıl kadar önce 380 tl ye aldığım piranha leon navigasyon cihazımda sınırlı harita güncelleme vardı ve şu anda belirli bir ücret karşılığında güncelleme yapabiliyoruz ancak şu anda baktığım zaman 150 tlye bile satılan cihazlarda ömür boyu güncelleme var bizler neden bu haktan mahrum ediliyoruz bunun açıklamasını yapacak biri varsa şimdiden teşekkür ederim... Paylaş:

Sayın cnraru,

Piranha navigayon cihazlarımızda ömür boyu güncelleme paketini 01.12.2009 tarihinden itibaren satın alınan cihazlar için hazırladık. Daha önce satılan cihazlarımızın bir kısmı harita versiyonu uyumluluğu nedeniyle sorunsuz güncelleme paketinden yararlanabilir hale getirdik. Cihazınızın seri nosuna göre cihazınızın ömür boyu güncelleme paketinden yararlanıp yararlanmayacagını buradan sık sorulan sorular bölümünden NAV 168 den ögrenebilirsiniz.

merhaba,

ömür boyu güncelleme paketini 01.12.2009 tarihinden itibaren satın alınan cihazlar için hazırladığınızı belirtmişsiniz. Ben cihazımı 18.02.2010 tarihinde h.b.. internet sitesinden aldım ve bende bu güncelleyememe olayından sıkılmış durumdayım. Cihazım Piranha Leon P28806598 barkodu var. Cihazımın özelliklerinden oldukça memnunum ama bu güncelleyememe olayından sonra piranha beni kendinden uzaklaştırıyor. eğer söylediğiniz tarihten sonraki cihazlar için güncelleme varsa ben bunu nasıl yapabilirim.

ayrıca sıksorulan sorularda navigasyon cihazında igo başarsoft yüklü ise denmiş benim pirabha leon cihazımda igo amigo yüklü centrality atlas IV 500 mhz işlemcili

site yöneticileri kusura bakmasın ama sorumu unutturmamak adına tekrar yayınlıyorum.

Rıdvan bey tekrar merhaba, bilgileri PM ile gönderdim burayada tekrar yazmak istedim....

piranha leon cihazımı 18.02.2010 tarihinde aldım ve ilk uyduya bağlanma tarihi 20.02.2010

01.12.2009 tarihinden sonra üretilen cihazlar için ömür boyu güncelleme olduğu belirmişsiniz cihazımın içeriğindeki seri numarasındanda anlaşılacağı üzere 20091216 diye başlayan bir seri numarası oda sizin belirttiğiniz tarihten sonra....

cihazımın içindeki haritayı toolbox yada direkt pc den siliyorum toolbox ile bağlandığımda iki adet güncellemem olduğunu görüyorum yükle dediğimde bana sürekli 2010 Q4 haritayı yüklüyor. sadece 3d extra dosyası 2012 q3 olarak yükleniyor. 2012 Q1 bile yükleyemiyorum.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli07 -- 15 Kasım 2012; 11:24:58 >

• İyi günler
    Arkadaşım bana Piranha Senator modeli navigasyon cihazının haritasını güncelemem için braktı. Ama yoğunluktanmıdır bilemiyorum piranha.com.tr adresine bağlanamıyorum.
    İstediğiniz cihaz bilgilerini PM göndersem son harita dosyasının adresini veririmisiniz.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liman61 -- 13 Kasım 2012; 13:46:23 >
  • encore şimdi geldi..
    ilk izlenimim şu:
    ekran yaklaşık 1 cm geride...yani derinlik biraz fazla...
    sanırım güneş ışığında ekranın rahat görünmesi için düşünülmüş..
    yarın montajı yaptıracağım...
    fotolar ile beraber son yorumları yüklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark07 -- 13 Kasım 2012; 14:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UFO123

Cihazın ve haritaların güncellemesini nasıl yapabilirim? (Cihaz araca monteli bilgisayarın yanına getirme imkanı yok, USB flash bellek kullanarak nasıl yapabilirim?)

UFO123, Piranha Encore güncelleme için resimli anlatımım işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 13 Kasım 2012; 19:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Size bir mail attım. Eski telefonumun imei nosunu verdim. Yeni telefonuma yüklenmesi için bir talepte bulundum. Saolun maile cevap gelmiş. Pirhana extra bölümünden imei tasıma işlemi olmuş. Olmuş olmuşda böyle bir şey yok. Ürünlerim bölümünde göremedim. Haritalara baktım satın al ibaresi gözüküyor. Bu konuda yardımcı olurmusunuz. Takip Numarası: 27372
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonyabi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günler. ben yaklaşık 2 ay önce tv özellikli piranha avatar cihazdan aldım. ürünle ilgili şöyle bir sıkıntım var.

ürünü açınca ortalama 13 ila 19 dk arasında uydu bulamıyor. bu süre sonunda uydudan sinyal alabiliyor. oysa ki benim iphone açar açmaz konumumu buluyor.

ayrıca 2 hafta önce ankara kızılayda idim. cihazı açtım yol bulsun diye. 20 dk bağlanmasını bekledim bağlanmadı. daha sonra ankaradan çıktım otoban girişine yakın bağlandı.

bu cihazlar bu kadar geç mi bağlanıyor. yoksa bende ki cihaz mı böyle. dünde bir çok kez müşteri hizmetlerini aradım "0212 599 00 88" telefonu açan olmadı.

Sayın sonyabi,

Gps navigasyon cihazları uydu bağlantı süresi ortalama 3 dk dır. 20 dk sürüyorsa cihazınızın harita menüsünden yönet/kullanıcı veri bilgisi/varsayılan ayarlara sıfırla seçeneği ile cihaz ayarlarını sıfırlayın, bu işlemden sonra açık alanda 3 ila 9 dk arasında gps sinyali alacaktır. İlk gps baglantı süresi 3 ila 9 dk arasında sürmektedir.

Kolay gelsin.

defalarca denedim aynı. yola çıkıyorum 15 dk sonra cihaz yeri tespit ediyor. o da her zaman değil. bazen hiç bulamıyor. reset attım gene aynı.

Sayın sonyabi,

Cihazınızın gps alıcısı bölümünde teknik sorun olabilir. Cihazın sorununu açıklayıcı bir şekilde belirterek teknik servise göndermeniz gerekmektedir. Teknik servis onarım süresi 3 ila 9 gün arasında değişmektedir.

İyi günler.

tamam. nasıl nere göndereyim. bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Sayın sonyabi,

Cihazı Aras kargo aracılığıyla, PİRANHA BİLİŞİM adına E-5 Yanyol, Türe Sokak No:2, 34290 Beşyol/İSTANBUL adresine gönderebilirsiniz.

Kolay gelsin.

ürünü dün yolladım.

Sayın sonyabi,

Cihazınız teknik servisimize daha ulaşmamıştır. Cihazınız teknik servise ulaştığında aynı gün içerisinde kayda alınıp konuyla ilgili bilgilendirme maili size iletilecektir.

İyi günler.

ürünü yollayalı 5 gün oldu. acaba ürün elinize ulaşmadı mı? ürün elinize ulaştığınızda mesaj atacaktınız hala mesaj gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyabi -- 13 Kasım 2012; 20:30:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

Sayın Piranha Yetkilisi

27 Eylül 2012 Tarihinde Piranha Encore 7,0 inc görüntü sistemi satın aldım. Bugünlerde yaklaşıl 2-3 haftadır açma kapama tuşuna deflarca bastıktan sonra cihaz açılıyor. ve de sert basmaz isen açılmıyor. Sorunum için yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Sayın nebituran,

Power tuşu üzerinde yer alan plastik aksam fazla baskıdan dolayı power tuşunun boşluk alanını doldurmuş olmalı. Power tuşunun üzerinde yer alan plastik bölümü çıkarın, plastik bölümün oturduğu bölüme sert jelatinden bir parça yerleştirip tekrar yerine takın sorununuz çözülecektir. Bu işlemi işinde uzman bir ustaya yaptırmanız daha iyi olacaktır.

Kolay gelsin.

Dediğinizi yaptım. plastik kapağı çıkardım ve çalıştırdım hemen çalıştır. Gerçi henüz o jelatin parçasını kesemedim ama sorunu çözmüş olduk teşekkür ederim.

bu arada bir de müsteri isteği : bunun böyle olmaması gerekmezmiydi yani bunun olacağını kestirerek ürünü tasarlarken bunun sorun olmaması için bir önlem alınamazmıydı.

Yine de sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim.

• iyi günler; Rıdvan Bey
    arkadaşımın piranha raptor navigasyon cihazı var, aynı cihazdan bir başka arkadaşa almıştık fakat 2 navigasyon aynı anda çalıştırıyoruz bir tanesi uyduya 5 dakika içinde bağlanıyor, diğeri hemen bağlanıyor, sorunu bir türlü çözemedik ilk başlarda bağlanmasında sıkıntı olmadığını söylemişti fakat şu anda en erken 5 dakika için de bağlanıyor. yardımlarınız beklyiorum teşekkür ederi
    m.

serial P3032921
    YADA 00039-402-313-879
    YADA 413-12056
  • Merhaba, dün navigasyon Pirana tahoe 7' navigasyon aldım ama video kısmında avi , mp4 filmleri ı açtı ama izlenemeyecek derecede donarak ilerliyor...Nasıl bi çözümü var bunun ?
  • merhabalar ben yeni piramha tabs 7 aldım ama nedense wii fi ile giremiyorum acaba yapmam gereken birşeyi atlıyormuyum saygılar
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.