Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CAPTAIN_34

Merhaba;

Geçtiğimiz ay PIRANHA ELEMENT 7.0inç navigasyon cihazı satınaldım.Bildiğiniz üzere geri görüş kamerası için cihazda video-in var.Bu ürünü almamdaki en büyük etken bu oldu zaten.Buna istinaden aracıma geri görüş kamerası aldım ve montajını yaptırdım fakat ne yaptıysak kamera ekranı açılmıyor.Kamerdan şüphelenip bilgisayara bağladık fakat kamera çalışıyor.Bunun için ayrı bir yazılım mı yüklenmesi gerekiyor yoksa var olduğu belirtilen özellik bu cihazda yok mu? Saygılar...

Sayın CAPTAIN_34,

Piranha navigasyon video-in özelikli cihazlarımız, video ın uyumlu geri vites kameralarıyla çalışmaktadır. Usb üzerinden çalışan kameralarla uyum sağlamamaktadır. Cihazın video-in özelliğini dvd veya uydu cihazına bağlayarak çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: tab7

Sn.
    Piranha Destek
    Pirhana business tab 7 kullanmaktayım fakat cihazım her açılışında kendi kendine resetleniyordu pirhana destek üzerinden gerekli img ve live suit programını temin ettim fakat formattan sonra cihazım aşırı derece yavaşladı ayrıca dokunmatik çalışmıyor ne yapabilirim? teşekkürler

Sayın tab7,

Cihazınıza ait doğru yazılım (rom) dosyasını cihazın seri numarasına göre indirip kurmanız gerekmektedir.www.piranha.com.tr cihazınıza ait sayfadan destek/yazılım bölümünden yazılım (rom) dosyalarını indirebilirsiniz. Sitede yer alan GPS Business Tab 7.0 Android Yazılım Dosyası 4.0.3 isimli yazılım dosyası cihazın orjinal yazılım (rom) dosyasıdır.

Kolay gelsin.

Merhaba,
    Hocam, direk linki varsa yazabilir misiniz? piranha.com.tr de destek kısmında kesinlikle dediğinize benzer birşeyler bulamadım. bir zahmet direk link verin.

benim cihazım Escalade. bir türlü piranha nın sayfasında ne harita ne de komple yazılım bulabildim.

Sayın doktorhia,

Eski modellerimizin yazılım (rom) dosyalarını lisans silinme olasılığı nedeniyle güvenlik amaçlı sitemizde yayınlamıyoruz.

Yazılım (rom) konusunda size yardımcı olabilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan seri numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Harita dosyaları konusunda size yardımcı olabilmem için;

1. Cihazın modelini,

2. Cihazın arka kısmında yer alan seri numarasını,

3. Cihazın ayarlar/sistem bölümünde yer alan ID serial numarasını Pm den bana iletmeniz gerekmektedir.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 9 Kasım 2012; 18:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: colors320

Sayın Rıdvan bey

Arızalanan navigasyonumla ilgili olarak yapmış oldugunuz gayretli çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim. Navigasyon elime ulaştı. Başarılı çalışmalar dilerim.

Sayın colors320,

Rica eder, cihazı iyi günlerde kullanmanız dileğimizle.

İyi günler.
  • Sn Pirhana destek sanırım bana yanlış rom yollanmış doğru romu indiriyorum şu anda umarım olumlu sonuç alırım sormak istediğim bir soruda sanal olarak işletim sistemi kurma konusunda destek verebiliyor musunuz? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarumanjotun

Sn Piranha Destek,

Haftasonu dolayısı ile vakit bulup ics 4.0.4 yazılımını tekrar gps business tab 7 cihazıma yükledim, sağına soluna dokunurken daha önce çalışmadığını söylediğim dokunmatik ekranın çalıştığını tesadüfen fark ettim. Ancak normal bir çalışma değil, dokunulan yerle algılanan nokta farklı ve yönler ters. Videoda dokunmatiğin nasıl çalıştığını görebilirsiniz, belki fikir olur sorunuma bir çare bulunur.

İyi çalışmalar...

sayın rıdvan bey siteden 4.04 yükledim ancak dokunmatiği farklı yönlere gidiyor. root (KÖK) dosyalarını gönderirmisiniz, SİTEDEKİLERİ en az 10 sefer denedim.
    . Seri numarası P4150751 (Gps Business tab 7")

• Merhaba,

Benimde bir sorum olacaktı. Forum içerisinde arattım fakat aradığım cevabı bulamadım. Yaklaşık 1 senedir Encore 7.0 Model cihazınızı kullanmaktayım ve çok memnunum. Aracıma sabit 3.5mm aux girişi bulunmakta telefonumda bulunan şarkıları eski teybimde aux seçeneğinden dinleyebiliyordum. Fakat teybimi değiştirdikten sonra aux girişini encore 7.0'a bağlamamışlar. Cihazım, arabamda bulunan aux girişini destekliyor mu? Desteklemiyorsa telefonumda bulunan şarkıları (daha doğrusu internet radyo kullanıyorum) nasıl dinleyebilirim ?

teşekkürler.
  • Merhaba,

Voyager marka cihazım var ve Basarsoft ile Basemap haritaları yüklü. Cihazımın ömür boyu harita güncellemesi olup olmadığı için kontrol etmek istedim. Ancak arkada P ile başlayan bir numara göremedim. GT ile başlayan bir numara var. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler..
  • Merhabalar Rıdvan Bey. Öncelikle kolay gelsin. Piranha Stinger navigasyon cihazım var. Geçtiğimiz sene prelli'nin kampanyasından almıştım. Açılışta Prelli'nin reklam resmi vardı. Onu silmeye çalışırken sistem dosyasını silmiş olmalıyım ki cihaz hata veriyor. Güncel bir rom dosyası alabilirsem çok sevinirim. Cihazın seri numarasını ve uuid numarasını falan pm olarak gönderdim. Desteğiniz için teşekkür ederim.
  • Merhaba

Piranha marka cihazımız açılmaması üzerine saat 11 civarı servise elden teslim ettik. Aynı gün saat 13 gibi e-posta ile sorunun çözüldüğü ve alabileceğimiz bildirildi. Bilgilendirme ve hızlı çözüm nedeniyle öncelikle Servis Yetkililerini kutlarım.

Öğrenmek istediğim ise, youtube'tan indirdiğimiz özellikle müzik videolarının en iyi sonuç ve hızlı görüntü için hangi formata dönüştürmemiz gerektiği. Kullandığımız cihazlar, Fuga, Locator ve Escape. Çünkü bu konuda bir türlü başarı sağlayamadık. Görüntü donuyor.

Teşekkürler
  • Öncelikle Pirhana Destek ilgi ve alakası için teşekkür ederim cihazıma format attım fakat 3G dongle avea jet cihazım tanımıyor bu konuda yardımcı olma imkanınız var mı ?
  • Rıdvan Bey,

Yanlışlıkla yazılım dosyalarını ve diğer dosyaları sildim,tekrar yüklemem için yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz Model:Piranha BREVA GPS Navigasyon

seri :P35003450
  • Hep sorunmu yazacağız. Teşekkürlerimizi de iletmek gerekli diye düşünüyorum. GPS business tab cihazım 2 kez kullanıcı hatası ile servise piranha plus üyeliği ile gönderdim. Cihaz iki kezde hiçbir ücret talep edilmeden birincisinde ekran değişti ikincisinde şarj girişi ve dokunmatik problemiyle servise gidip tamir olup 3 iş günü içerisnde cihaz tekrar elime ulaştı. 2 iş günü kargo(gidiş-geliş) 1 gün tamir. Müşteri hizmetleriniz cevap vermiyor ama servisiniz harika çalışıyor. Teşekkür ederim.
  • SAYIN OPİRANHA YETKİLİSİ ACİL CEVAP ALABİLİRSEM SEVİNİRİM YARIM UZUN YOLA ÇIKACAĞIM.ÇOK RİCA EDİYORUM SİZDE.
    ARACIMLA GİDERKEN NAVİGASYON YAZILIM KENDİ KENDİNE SIFIRLANDI.YAZILIM BULUNAMADI DŞYOR.PC YE BAĞLADIĞIMDA HAKİKATEN İÇİNİ BOŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM.DOSYALARI YEDEKLEMİŞTİM ANCAK YEDEKLEDİĞİM HARDDİSKİM ÇALINDI.CİHAZI 3 AY ÖNCE ALDIM PİRANHA ELEMENT 7 İNÇ SERİ NUMARASI P3860627 ROM VERSİON:V.12D.E00000.110526 UUID 20115011050834E8.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
  • Sayın Piranha Yetkilisi

27 Eylül 2012 Tarihinde Piranha Encore 7,0 inc görüntü sistemi satın aldım. Bugünlerde yaklaşıl 2-3 haftadır açma kapama tuşuna deflarca bastıktan sonra cihaz açılıyor. ve de sert basmaz isen açılmıyor. Sorunum için yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
  • Selamlar
    ben piranha cougar navigasyon almayı düşünüyorum ama aracım mercedes 190 e buna motajı nasıl yapılır uygunmudur.
  • merhaba yetkili pıranha bende pranha pathfinder gps navigasyon cıhazım var hıc bır sorunu yokken bırden acılmama sorunu basladı sadece ekrana pıranha yazısı gelıp oyle kalıyor usb den pc ye bagladıgımda pc tanımıyor yardım edersenız sevınırım
    yazılımın yedegını almıstım fakatnavıgasyona baglantı kuramıyorum
  • kesinle piranhada ürün almayın arkadaşlar 40 liralık ürün aldım 2 tane ikiside bozuk cıktı garentiye yollayacam aradım kadının biri actı bildiğiniz hiç birşeyden anlamayan bir robot 10 sn sen sus alo demiyor sonra yolladık ben ürünü kargo ile anlaşmaları yokmuş 20 lira öyle verdim birini yapmışlar birini zaman aşımı yazıp yollamışlar onların kargosuda girdi....

KESİNLİKLE PİRANHADAN ÜRÜN ALMAYINNNNNNNN............ BUNU YAYA BİLDİĞİM KADAR AŞIRI SİNİRLİYİM ARKADAŞLAR YAAAAAAAAAAAAA
  • www.sikayetvar.com
    Piranha Detay ve Firma Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/piranha
    inanmayanlar baksın

• Merhaba; piranga cougar model cihazımda navigation kısmının hız kameraları ve radar uyarılarını hala kullanamıyoum.. hız dosyaları güncel olmasına ve gerekli ikaz işaretlemelerinin tam olmasına karşın sorun hala çözülmedi... Hatanın ne zaman düzeltilebileceği konusunda ortalama bir tarih verebilirseniz sevinirim. Her gün foruma bakıyorum ancak henüz cevap alabilmiş değilim. teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Lci3y

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/piranha inanmayanlar baksın

Verdiğiniz adresteki şikayetlerin hiç birisine cevap verilmemiş olması firmanın ciddiyetsizliğini gösteriyor. Hata bizdeki gidip PİRANHA aldık. ben de 5-6 aydır program çalışmıyor diye isyan ediyorum, adamlar lütfedip cevap bile vermiyorlar, Sanırım sosyal medyada bu firmanın çalışma şeklini(!) anlatmamız gerekiyor.Böylece insanlar bizim düştüğümüz duruma düşmesinler.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.