Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekrar iyi akşamlar. Dünden beri farklı farklı bilgisayar ve kablolar ile
    uğraşmama rağmen Navigasyonun hafızasına ulaşamıyorum. USB aygıtı tanınmadı hatası
    veriyor devamlı. Bir kaç kere ulaştım ama sadece o kadar.

Cihazım Piranha Avatar P392 serisi.

Cihazı pcye basıp açtığımda 1 - 2 sn kadar flash disk geliyor , usb modu / şarj
    ekranı gelir gelmez gidiyor.

Tekrar yüklemek için çok araştırdım ama P392 Serisinin rom unu bulamadım. Yardımcı
    olursanız sevinirim.
  • Piranha Business Tab 10.1 tablete veya başka tablet modellerine usb den boot ederek Windows 8 işletim sistemin kurabilirmiyiz ?
  • sayın piranha yetkilisi bir sorunum var şu şekilde benim piranha leon P2870286 Cihazım herşeyi çalışıyor fakat bloutooth birtürlü çalışmıyor telefon bulmuyor cihazı birkaç model telefonda denedim sys.txt dosyasından olma ihtimali varmı acaba cevap verirseniz sevinirim
  • Slm.iyi çalışmalar.Piranha Leon Navigasyon cihazım var.3 yıl önce almıştım.(Wındows embedded-128 MB DD Ram 2 GB Hafıza S.N:P28809314 Ancak seri no etiketi silik hata olabilir.)Şuan cihaz açılırken çok ağır açılıyor.Ayrıca hiçbir şekilde Bilgisayar bağlantısı yapamıyorum.USB tanımıyor dolayısıyla cihaza hiçbirşekilde müdahele edemiyorum.(Not:cihazı resetlesemde değişen birşey olmuyor) Navigasyon bölümü çalışıyor.Ancak Bulutooth , oynatıcı ,E Kitap ,Resim ve ayarlar bölümü çalışmıyor.Bunlardan herhengi birini tıkladığımda "Load Dll Error,Please Update System!" mesajı alıyorum.Bazen bu mesadan sonra ekran kilitleniyor ve resident flash yazısı geliyor Durum sanırsam yazılımsal bir sorun.Bu aşamadan sonra ne yapabilirim.Çözüm için cihazı size mi göndermem gerekiyor.Şayet size gönderecek olursam tahmini maliyeti ne çıkar.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Tşk.iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan8023

sayın piranha yetkilisi bir sorunum var şu şekilde benim piranha leon P2870286 Cihazım herşeyi çalışıyor fakat bloutooth birtürlü çalışmıyor telefon bulmuyor cihazı birkaç model telefonda denedim sys.txt dosyasından olma ihtimali varmı acaba cevap verirseniz sevinirim

Sayın gurkan8023,

Bluetooth bağlantısı yapabilmek için;

1. Navigasyon cihazının bluetooth menüsüne girin,

2. Eşeleme özellikleri seçeneğine girin, bu menüde cihaz ismi ve güvenli bağlantı için şifre yer almaktadır şifreyi unutmayın. Örnek; (8888)

3. Bluetooth menüsünde yer alan eşleme seçeneğine tıklayın 60 sn den geriye doğru saymaya başlayacak,

4. Telefonunuzdan bluetooth araması yapın, navigasyon cihazının eşleme özelliklerinde yer alan isimle (MyDevice) aygıt görünecek,

5. Bağlantı kurmak için aygıtı seçip eşeleme özelliklerinde yer alan şifreyi girin.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytactrt

Slm.iyi çalışmalar.Piranha Leon Navigasyon cihazım var.3 yıl önce almıştım.(Wındows embedded-128 MB DD Ram 2 GB Hafıza S.N:P28809314 Ancak seri no etiketi silik hata olabilir.)Şuan cihaz açılırken çok ağır açılıyor.Ayrıca hiçbir şekilde Bilgisayar bağlantısı yapamıyorum.USB tanımıyor dolayısıyla cihaza hiçbirşekilde müdahele edemiyorum.(Not:cihazı resetlesemde değişen birşey olmuyor) Navigasyon bölümü çalışıyor.Ancak Bulutooth , oynatıcı ,E Kitap ,Resim ve ayarlar bölümü çalışmıyor.Bunlardan herhengi birini tıkladığımda "Load Dll Error,Please Update System!" mesajı alıyorum.Bazen bu mesadan sonra ekran kilitleniyor ve resident flash yazısı geliyor Durum sanırsam yazılımsal bir sorun.Bu aşamadan sonra ne yapabilirim.Çözüm için cihazı size mi göndermem gerekiyor.Şayet size gönderecek olursam tahmini maliyeti ne çıkar.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Tşk.iyi çalışmalar.

Sayın aytactrt,

Cİhazınıza ait yazılım (rom) dosyalarını indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi Pm den size iletilmiştir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xvirüs

Piranha Business Tab 10.1 tablete veya başka tablet modellerine usb den boot ederek Windows 8 işletim sistemin kurabilirmiyiz ?

Sayın xvirüs,

Windows 8 işletim sistemini uyumluluğu konusunda gerekli çalışmayı yazılım firmamız yapmaktadır. Şu an tablet bilgisayarlarımıza Windows 8 yükleyemezsiniz. Bu konudaki gelişmeleriwww.piranha.com.tr adresinin haberler bölümünden takip edebilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • rıdvan bey ,bendeki cihazda sim kart ğirişi var bu ne işe yarar bize ne fayda saglar,eger hat taksak ne kadar aylık para öderiz bilginiz varmı acaba saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sso

İzmirde Cougar alıp taktırabileceğim bayiniz var mı? Teşekkür

Sayın sso,

Piranha ürünlerinde internet üzerinden satış yapan mağazalardan kampanyalı olarak uygun fiyata alabilirsiniz. Cihaz montajını montaj konusunda uzman bir elektronikçiye yada aracın teknik servisine yaptırabilirsiniz. İzmir den ürünlerimizi satın alabileceğiniz bayii adresiniz Pm den size iletiyorum.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnisik

Merhaba,

Piranha Aristo GPS cihazımın ROM versiyonunu update yapmak istiyorum. Mevcut rom versiyon : 101029

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın ysnisik,

Rom versiyonunuz zaten güncel herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeerken

rıdvan bey ,bendeki cihazda sim kart ğirişi var bu ne işe yarar bize ne fayda saglar,eger hat taksak ne kadar aylık para öderiz bilginiz varmı acaba saygılar.

Sayın yeerken,

Cihazınız mobil destekli bir cihazdır. İleriki dönemlerde pna cihazlar için internet üzeirnde canlı trafik bilgisi sunacak olan haritaları cihazınızda kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Bilgisayar konusunda ileri derece bilgiye sahipseniz sim kart aracılığıyla internete bağlanabilirsiniz.

iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 9 Kasım 2012; 11:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsusa3673

Arkadaşlar tekrar iyi akşamlar. Dünden beri farklı farklı bilgisayar ve kablolar ile
    uğraşmama rağmen Navigasyonun hafızasına ulaşamıyorum. USB aygıtı tanınmadı hatası
    veriyor devamlı. Bir kaç kere ulaştım ama sadece o kadar.

Cihazım Piranha Avatar P392 serisi.

Cihazı pcye basıp açtığımda 1 - 2 sn kadar flash disk geliyor , usb modu / şarj
    ekranı gelir gelmez gidiyor.

Tekrar yüklemek için çok araştırdım ama P392 Serisinin rom unu bulamadım. Yardımcı
    olursanız sevinirim.

Sayın mahsusa3673,

Öncelikle;

1. Cihazınızın arka kısmında bulunan reset tuşu aracılığıyla resetleyin,

2. Cihazı bilgisayarınızın arka kısmında yer alan usb girişine takın,

3. Cihaz ekranına usb modu ve şarj modu seçenekleri gelene kadar bekleyin,

4. Cihaz ekranına gelen seçeneklerden usb modunu (harddisk resmi) tıklayın,

5. Bu işlemden sonra bilgisayarım bölümüne girin çıkarılabilir disk olarak göreceksiniz.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

Orijinalden alıntı: yeerken

rıdvan bey ,bendeki cihazda sim kart ğirişi var bu ne işe yarar bize ne fayda saglar,eger hat taksak ne kadar aylık para öderiz bilginiz varmı acaba saygılar.

Sayın yeerken,

Cihazınız mobil destekli bir cihazdır. İleriki dönemlerde pna cihazlar için internet üzeirnde canlı trafik bilgisi sunacak olan haritaları cihazınızda kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Bilgisayar konusunda ileri derece bilgiye sahipseniz sim kart aracılığıyla internete bağlanabilirsiniz.

iyi günler.

sagolun bilgi için teşekkürler iyiki varsınız saygılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonyabi

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günler. ben yaklaşık 2 ay önce tv özellikli piranha avatar cihazdan aldım. ürünle ilgili şöyle bir sıkıntım var.

ürünü açınca ortalama 13 ila 19 dk arasında uydu bulamıyor. bu süre sonunda uydudan sinyal alabiliyor. oysa ki benim iphone açar açmaz konumumu buluyor.

ayrıca 2 hafta önce ankara kızılayda idim. cihazı açtım yol bulsun diye. 20 dk bağlanmasını bekledim bağlanmadı. daha sonra ankaradan çıktım otoban girişine yakın bağlandı.

bu cihazlar bu kadar geç mi bağlanıyor. yoksa bende ki cihaz mı böyle. dünde bir çok kez müşteri hizmetlerini aradım "0212 599 00 88" telefonu açan olmadı.

Sayın sonyabi,

Gps navigasyon cihazları uydu bağlantı süresi ortalama 3 dk dır. 20 dk sürüyorsa cihazınızın harita menüsünden yönet/kullanıcı veri bilgisi/varsayılan ayarlara sıfırla seçeneği ile cihaz ayarlarını sıfırlayın, bu işlemden sonra açık alanda 3 ila 9 dk arasında gps sinyali alacaktır. İlk gps baglantı süresi 3 ila 9 dk arasında sürmektedir.

Kolay gelsin.

defalarca denedim aynı. yola çıkıyorum 15 dk sonra cihaz yeri tespit ediyor. o da her zaman değil. bazen hiç bulamıyor. reset attım gene aynı.

Sayın sonyabi,

Cihazınızın gps alıcısı bölümünde teknik sorun olabilir. Cihazın sorununu açıklayıcı bir şekilde belirterek teknik servise göndermeniz gerekmektedir. Teknik servis onarım süresi 3 ila 9 gün arasında değişmektedir.

İyi günler.

tamam. nasıl nere göndereyim. bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Sayın sonyabi,

Cihazı Aras kargo aracılığıyla, PİRANHA BİLİŞİM adına E-5 Yanyol, Türe Sokak No:2, 34290 Beşyol/İSTANBUL adresine gönderebilirsiniz.

Kolay gelsin.

ürünü dün yolladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günler. ben yaklaşık 2 ay önce tv özellikli piranha avatar cihazdan aldım. ürünle ilgili şöyle bir sıkıntım var.

ürünü açınca ortalama 13 ila 19 dk arasında uydu bulamıyor. bu süre sonunda uydudan sinyal alabiliyor. oysa ki benim iphone açar açmaz konumumu buluyor.

ayrıca 2 hafta önce ankara kızılayda idim. cihazı açtım yol bulsun diye. 20 dk bağlanmasını bekledim bağlanmadı. daha sonra ankaradan çıktım otoban girişine yakın bağlandı.

bu cihazlar bu kadar geç mi bağlanıyor. yoksa bende ki cihaz mı böyle. dünde bir çok kez müşteri hizmetlerini aradım "0212 599 00 88" telefonu açan olmadı.

Sayın sonyabi,

Gps navigasyon cihazları uydu bağlantı süresi ortalama 3 dk dır. 20 dk sürüyorsa cihazınızın harita menüsünden yönet/kullanıcı veri bilgisi/varsayılan ayarlara sıfırla seçeneği ile cihaz ayarlarını sıfırlayın, bu işlemden sonra açık alanda 3 ila 9 dk arasında gps sinyali alacaktır. İlk gps baglantı süresi 3 ila 9 dk arasında sürmektedir.

Kolay gelsin.

defalarca denedim aynı. yola çıkıyorum 15 dk sonra cihaz yeri tespit ediyor. o da her zaman değil. bazen hiç bulamıyor. reset attım gene aynı.

Sayın sonyabi,

Cihazınızın gps alıcısı bölümünde teknik sorun olabilir. Cihazın sorununu açıklayıcı bir şekilde belirterek teknik servise göndermeniz gerekmektedir. Teknik servis onarım süresi 3 ila 9 gün arasında değişmektedir.

İyi günler.

tamam. nasıl nere göndereyim. bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Sayın sonyabi,

Cihazı Aras kargo aracılığıyla, PİRANHA BİLİŞİM adına E-5 Yanyol, Türe Sokak No:2, 34290 Beşyol/İSTANBUL adresine gönderebilirsiniz.

Kolay gelsin.

ürünü dün yolladım.

Sayın sonyabi,

Cihazınız teknik servisimize daha ulaşmamıştır. Cihazınız teknik servise ulaştığında aynı gün içerisinde kayda alınıp konuyla ilgili bilgilendirme maili size iletilecektir.

İyi günler.

• Sn.
    Piranha Destek
    Pirhana business tab 7 kullanmaktayım fakat cihazım her açılışında kendi kendine resetleniyordu pirhana destek üzerinden gerekli img ve live suit programını temin ettim fakat formattan sonra cihazım aşırı derece yavaşladı ayrıca dokunmatik çalışmıyor ne yapabilirim? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tab7

Sn.
    Piranha Destek
    Pirhana business tab 7 kullanmaktayım fakat cihazım her açılışında kendi kendine resetleniyordu pirhana destek üzerinden gerekli img ve live suit programını temin ettim fakat formattan sonra cihazım aşırı derece yavaşladı ayrıca dokunmatik çalışmıyor ne yapabilirim? teşekkürler

Sayın tab7,

Cihazınıza ait doğru yazılım (rom) dosyasını cihazın seri numarasına göre indirip kurmanız gerekmektedir.www.piranha.com.tr cihazınıza ait sayfadan destek/yazılım bölümünden yazılım (rom) dosyalarını indirebilirsiniz. Sitede yer alan GPS Business Tab 7.0 Android Yazılım Dosyası 4.0.3 isimli yazılım dosyası cihazın orjinal yazılım (rom) dosyasıdır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 9 Kasım 2012; 14:13:49 >

• Merhaba;

Geçtiğimiz ay PIRANHA ELEMENT 7.0inç navigasyon cihazı satınaldım.Bildiğiniz üzere geri görüş kamerası için cihazda video-in var.Bu ürünü almamdaki en büyük etken bu oldu zaten.Buna istinaden aracıma geri görüş kamerası aldım ve montajını yaptırdım fakat ne yaptıysak kamera ekranı açılmıyor.Kamerdan şüphelenip bilgisayara bağladık fakat kamera çalışıyor.Bunun için ayrı bir yazılım mı yüklenmesi gerekiyor yoksa var olduğu belirtilen özellik bu cihazda yok mu? Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAIN_34 -- 9 Kasım 2012; 15:32:23 >
  • Sayın Rıdvan bey

Arızalanan navigasyonumla ilgili olarak yapmış oldugunuz gayretli çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim. Navigasyon elime ulaştı. Başarılı çalışmalar dilerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tab7

Sn.
    Piranha Destek

Sayın tab7,

Cihazınıza ait doğru yazılım (rom) dosyasını cihazın seri numarasına göre indirip kurmanız gerekmektedir.www.piranha.com.tr cihazınıza ait sayfadan destek/yazılım bölümünden yazılım (rom) dosyalarını indirebilirsiniz. Sitede yer alan GPS Business Tab 7.0 Android Yazılım Dosyası 4.0.3 isimli yazılım dosyası cihazın orjinal yazılım (rom) dosyasıdır.

Kolay gelsin.

Merhaba,
    Hocam, direk linki varsa yazabilir misiniz? piranha.com.tr de destek kısmında kesinlikle dediğinize benzer birşeyler bulamadım. bir zahmet direk link verin.

benim cihazım Escalade. bir türlü piranha nın sayfasında ne harita ne de komple yazılım bulabildim.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.