Şimdi Ara

Pipo M8Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    büyük boyutları nedeniyle u30gt2 tabletimi sattım. görece olarak daha küçük (ama çok da küçük olmayan) bir tablet arıyorum.

    bu ara radarıma pipo m8pro takıldı. 9.4" bir tablet ve internetteki yorumlara bakılırsa ekran parlaklığı dışında bir handikapı görünmüyor. gören kullanan var mı?

    http://tabletrepublic.com/forum/android-tablet-chat/favorite-returns-quad-core-version-pipo-m8-m8pro-will-hit-market-soon-3901.html
    http://www.pandawill.com/pipo-m8pro-quad-core-rk3188-tablet-pc-94-ips-screen-android-41-2g-ram-bluetooth-dual-camera-black-p73688.html

    saygılarımla,



  • Bende Pipo M8 var, pro olmayan. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Şimdiye kadar bir eksisini görmedim ama pek fazla zorlayacak birşey de yapmadım. Eğer günlük kullanım olarak kullanacaksanız fiyat performans oranı gayet iyi bir tablet. Pro versiyonunda 4 çekirdekli 1,8 ghz işlemci olduğu gözönünde bulundurulursa daha karmaşık grafiklere sahip oyunları da çalıştıracaktır. Tek zorlandığı nokta olarak .mkv uzantılı full hd filmlerde hızlı sahnelerde oluyor özellikle de hdmi bağlantısını kullanırsanız. Ekran parlaklığı ile ilgili bence bir sorun yok. Şimdiye kadar gördüğüm ve kullandığım Çin tabletleri arasında en iyi ekrana sahip olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında tasarım olarak ta gerçekten çok güzel ve kendine has bir tablet. 9,4" boyutu ve 16:10 ekran orantısı (bildiğim kadarıyla sadece Sony Xperia Tablet S'te var bu oranlar) gerçekten de nadir olarak bulunabilecek ama hem ergonomik olarak hem de görünüm olarak çok başarılı. Bağlantılarda da şimdiye kadar bir sorun görmedim; hdmi, bluetooth, otg, sdcard hepsi de gayet sorunsuz çalıştı. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir tablet.
  • hocam çok güzel ve faydalı cevap vermişsiniz teşekkür ederim. pandawillden m8pro siparişi verdim. gelmesini bekliyorum. alınca yorumlarımı yazarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    hocam çok güzel ve faydalı cevap vermişsiniz teşekkür ederim. pandawillden m8pro siparişi verdim. gelmesini bekliyorum. alınca yorumlarımı yazarım.

    kardeş daha gelmedimi unuttunmu konuyu hayırdır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    hocam çok güzel ve faydalı cevap vermişsiniz teşekkür ederim. pandawillden m8pro siparişi verdim. gelmesini bekliyorum. alınca yorumlarımı yazarım.

    bekliyoruz ....
  • arkadaşlar tablet geldi, ancak işlerimden dolayı çok kurcalama fırsatı bulamadım. kısa kısa izlenimlerimi anlatayım.

    gelir gelmez slatedroiddeki metaromv2yi yükledim. sdk2.0 kerneli ile birlikte 4.2.2 kurulu.

    tablet çok akıcı geldi bana. önceki u30gt2ye nazaran çok seri. bunda hem çözünürlüğün düşük olmasının hem de yeni kernelin etkisi var diye düşünüyorum.

    özellikle ekranın renk kalitesi ve doygunluğu muhteşem. ekranda bir şey izlemek çok keyifli.

    şarjını çok test edemedim ama kızım youtube uygulamasıyla pepee izledi 1 saat. ekran en yüksek parlaklıkta ve en yüksek seste. %30 şarj yedi.

    wifi tüm çinli tabletlerdeki gibi sorunlu. düzeleceğini de sanmıyorum. motorola atrixden daha az çekiyor ama kopmalar yaşanmıyor.

    benim en büyük sıkıntım googleplaydan daha onay alınmamış olması. dolayısıyla ürün kendini samsung gt9300 olarak tanıtıyor ve googleplayden bir şey indirirken sürekli kopuyor. ben apk dosyalarını internetten indirip atıyorum.

    özetlemem gerekirse şimdilik memnunum. ancak ekranı biraz daha küçültmek adına ileride bunu satıp m7 alabilirim. (8,9")
  • arkadaşlar

    ekran parlaklığı konusunda sıkıntı var demişsiniz
    sıkıntı nedir?

    ekran parlak mı yoksa mat mı görüntü veriyor??

    ekran benim için en önemli unsur.
    yardımcı olursanız teşekkürler..
  • ekran parlaklığında sıkıntı var ifadesini internet testlerini okuyarak yapmıştım. ancak şu an kullanıyorum ekran parlaklığında sorun yok. ekran biraz parlak mat bir koruyucu lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    ekran parlaklığında sıkıntı var ifadesini internet testlerini okuyarak yapmıştım. ancak şu an kullanıyorum ekran parlaklığında sorun yok. ekran biraz parlak mat bir koruyucu lazım.

    Hocam wifi ne durumda? Kötü demişsin ama ne kadar kötü özetleyebilir misin? 3-4 gün sonra sipariş vereyim diyorum bende önerir misin tableti. Hala alamadık erteledikçe erteliyorum
  • AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    wifi performansı senin için önemliyse alma. zira çok iyi değil. ama genel olarak tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    wifi performansı senin için önemliyse alma. zira çok iyi değil. ama genel olarak tavsiye ederim.

    Açıkçası önemli hocam. Son dönemde çıkan tüm tabletlerde wifi problemi var ne olacak böyle yahu tablet kalmadı alacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnonimAdam
    Açıkçası önemli hocam. Son dönemde çıkan tüm tabletlerde wifi problemi var ne olacak böyle yahu tablet kalmadı alacak
    WiFi problemini minimize etmek için kasasında aluminyum/metal malzeme az da olsa barındıran tabletlerden uzak durmak lazım(Bir ihtimal olarak söylüyorum: belki bataryaların da büyük olması WiFi performansını etkiliyordur-neticede manyetik alan olayı...).
  • Bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.